A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU ApF HU

OMRON M3 hypertonia színindikátorral + adapter

Termékkatalógus
OMRON M3 hypertonia színindikátorral + adapter
4,8 198 értékelés
Vérnyomásmérő - felkaros, osztott tárhely két felhasználó számára, aritmiaérzékelő, vérnyomás grafikus ábrázolása, lcd kijelző, memória, mozgásérzékelő és vérnyomások átlaga, 42 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság,
Kód:  EOM108d Élettartam: 12 hónap Termékszám:  8595145006458 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

OMRON M3 hypertonia színindikátorral + adapter

Az OMRON M3 egy karra helyezhető vérnyomásmérő, amelynek számos különböző funkciója van, és amelyek megkönnyítik a vérnyomás mérését, így egy jobb áttekintést kaphatsz egészségedről. Hála az Easy mandzsettának már nem kell a felvétellel küzdened, egyszerűen csak meg kell húzni, ráadásul az átmérője 22-42 cm, így igazán minden karra felmegy. A klasszikus háromsoros kijelzővel és a színjelzőkkel is használható, amellyel rögtön felismerheted a szívritmuszavarokat, azt hogy a mandzsetta helyesen van-e rajtad vagy a mérés közbeni helytelen mozgást. A A készülék 60 mérést tud eltárazni kétszemély számára, a vérnyomást grafikonon lehet követni, illetve a mért értékeket átlagolni.

Színes fények

Aggódsz, hogy nehéz lesz kiigazodni a vérnyomásmérő adataiban? Az Omron M6 AC ezt a problémát a kijelző melletti színjelzőkkel oldja meg, amely narancssárgára változik, ha bármelyik mért érték túl magas.

Feszesség ellenőrzése

Az "OK jelző" ellenőrzi, hogy a mandzsetta megfelelően feszes-e, így mindig biztos lehetsz abban, hogy a mérések eredményei pontosak.

Intelligens asszisztens

Az Omron vérnyomásmérője a jobb orientácó érdekében nagy, áttekinthető, háromsoros kijelzővel van ellátva. Ráadásul mindig két mérést végez - a mandzsetta felfújásakor és leeresztésekor, így biztos lehetsz, hogy a mérések igen pontosak. Ezeken kívül képes kiszámolni a vérnyomás átlagát, így objektív eredményt szolgáltat váltakozó vérnyomás esetén is.

Alkalmas családok számára is

Kapj teljes áttekintést a vérnyomásodról! Az eredményeket sem kell mindig írogatni, megcsinálja ezt az Omron vérnyomásmérő. Elég felhelyezni, megmérni a vérnyomást, a többi az ő dolga. Az Omron vérnyomásmérő ugyanis akár hatvan mérés eredményét is képes tárolni a mérési időkkel együtt, méghozzá két személy számára

Paraméterek

Mandzsetta max. kerülete
42 cm Kész!
Pulzus mérési pontosság
5 % Kész!
Vérnyomás mérési pontosság
3 mmHg Kész!

Tulajdonságok

Mandzsetta max. kerülete
42 cm Kész!
Pulzus mérési pontosság
5 % Kész!
Vérnyomás mérési pontosság
3 mmHg Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Alza! Érdeklődöm a készülék el van-e látva OMH hitelesítéssel?

Tisztelt Alza! 2019. november 17-én vásároltunk egy OMRON M3 típusú vérnyomásmérőt adapterrel. Az adapter tönkrement, csak ceruzaelemmel működik a készülék. Érdeklődni szeretnék, hogy hol érvényesíthetem a garanciát, vagy mi a teendőm. Üdvözlettel: Pál József

Mennyi garancia van a vérnyomásmérőre..Omron M3

Tisztelt Webáruház! Érdeklődni szeretnék, hogy a megjelölt termékhez (https://www.alza.hu/omron-m3-hypertonia-szinindikatorral-adapter-d602281.htm) jár-e hálózati adapter, mert a termék címében fel van tüntetve, de a részletes leírásnál, a doboz tartalomnál már nincs. Kérem, segítsenek. Köszönettel, Bödő Miklós Szilveszter

Kérdések és válaszok: OMRON M3 hypertonia színindikátorral + adapter
Kiegészítők: OMRON M3 hypertonia színindikátorral + adapter Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OMRON M3 s barevným indikátorem hypertenze + zdroj. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si OMRON M3 s farebným indikátorom hypertenzie + zdroj.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ