Optoma uDAC3 Red

Termékkatalógus
Optoma uDAC3 Red
DAC konverter - fejhallgató erősítő, USB tápellátás, 3,5 mm-es jack, RCA, koax
Kód:  WY102d Termékszám:  H1MD034502H0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Optoma uDAC3 Red

Az Optoma uDAC3 Red, fejhallgató erősítő egy olyan eszköz, amely javítja a hangkimenetet, hogy megragadhass minden részletet, és tökéletes hallgatási élményt biztosít számodra. Az átalakítóhoz olyan fejhallgatókat használhatsz amelyeknek impedanciája a 16-300 Ohm tartományban van. Az átalakító egy USB bemeneten keresztül csatlakozik a számítógéphez. A digitális formában tárolt zene így nem a gyengébb minőségű hangkártyán, hanem közvetlenül a DAC átalakítón keresztül továbbítódik, amely jóval jobb hangminőséget biztosít. Kis mérete ellenére kiváló audio teljesítményt és kiváló minőségű pontos hangot kínál. 

A fő előnyök

  • DAC fejhallgató erősítő
  • Kiváló hangzás, tökéletes hallgatási élmény
  • USB bemenet és tápellátás
  • Analóg és digitális kimenet - 3,5 mm-es jack, RCA, koax
  • Kis helyigény - utazáshoz is alkalmas

Tökéletes hangzás minden nap

Optoma átalakítót azok fogják nagyra értékelni akik számítógépes játékokat játszanak. Elmélyíti a játékélményt, a hanghatások reálisabbak, meghallod az összes részletet. Analóg és digitális kimeneteket kínál, az analóg jelnek 3.5mm-es sztereó jack és RCA (L + R), a digitális számára koaxiális kivezetés van biztosítva. Ennek köszönhetően csatlakoztathatod erősítőhöz és hangfalakhoz vagy laptopokhoz és számítógépekhez is. Kis mérete miatt használható otthon és útközben is. Az egyedi hangzáshoz és a jobb hallgatói élményhez ez az Optoma uDAC3 jelátalakító a megfelelő választás. 

Műszaki adatok:

Méretek:
68 × 38 × 21 mm

Tömeg:
90 g

A/D és D/A:
24bit

Maximális mintavételi sebesség:
96 kHz

Frekvencia tartomány:
20 Hz - 20 kHz

Jel-zaj:
98 db

Teljes harmonikus torzítás:
0,05%

Impedancia:
16-300 ohm

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Optoma uDAC3 Red Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Optoma uDAC3 Red. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Optoma uDAC3 Red. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Optoma uDAC3 Rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Optoma uDAC3 Rot.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ