Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Akvizice ApF HU

Oral B Pro 4000

Termékkatalógus
Oral B Pro 4000
5 3 értékelés
Elektromos fogkefe 3D rendszer 8800 rezgések 40000 cpm, 3 felmondások időzítő 4x 30-as, a nyomásérzékelő
Kód:  ORAEK012 Termékszám:  4210201134244

Oral B Pro 4000

le
Oral B Pro 4000

Brush fej ihlette professzionális szerszámok körülveszi az egyes fogat, dinamikus 3D mozgás fogakkal igazítsák rezgések, forgatások és pulzálás megzavarják plakk és eltávolítja akár 100% -kal több, mint egy hagyományos kézi fogkefe.

le
Oral B Pro 4000
  • Napi Clean (tisztítás) - mód alapos napi takarítás
  • Care a fogíny - finoman stimulálja az íny
  • Vizuális nyomásérzékelő - lámpák és stop lüktetést, ha egyszer nyomja túl
le
Oral B Pro 4000

A kerek fej kifejezetten precíziós tisztítás fogai lákna CrissCross vannak szerelve szögben 16 ° eléri a fogak közötti mély és akadályozzák a plakk, mint egy hagyományos fogkefe törli a 100% -kal több.

le
Oral B Pro 4000

Oral-B széles választékát kínálja a csere kefe, hogy megfeleljen a speciális igények terén szájhigiénia. Elektromos fogkefe PRO 4000 kompatibilis sokféle kefe Oral-B, így mindig teszi lehetővé a kezelést meg kell. 

le
Oral B Pro 4000

Nyomásérzékelő értesíti, ha a fogkefe túl sürgős. Túlzott nyomás alatt, a rostok kezdenek hajolni, és gyorsan elhasználódik, majd a fogak tisztítására nem optimális.

le
Oral B Pro 4000

Gyakorlati időzítő az ügyek 30 másodpercenként szaggatott hangot és figyelmezteti, hogy itt az ideje, hogy összpontosítson a következő negyedben a száját. Az elektromos fogkefe is figyelmeztet, ha eléri a 2 percet, amely fogmosás ajánlott a fogorvosok.


GYAKORI KÉRDÉSEK

V čem se 3D technologie čištění Oral-B liší od běžných manuálních zubních kartáčků?

Fogkefe Oral-B PRO 4000 ihlette az eszközöket a szakemberek. Pontosan tisztítja egyes fogak és eltávolítja akár 100% -kal több lepedéket, mint a hagyományos kézi fogkefe.

Jaký význam má senzor tlaku?

A megfelelő fogmosás fontos, hogy folytassa óvatosan. Nyomásérzékelő értesíti, ha a fogkefe túl sürgős. Túlzott nyomás alatt, a rostok kezdenek hajolni, és gyorsan elhasználódik, majd a fogak tisztítására nem optimális.

Jaké režimy čištění je možné nastavit a jak se od sebe liší?

Handle Oral-B legfeljebb 6 különböző tisztítási mód: Napi Clean (tisztítás), gondoskodás a fogíny, Érzékeny (finom) Fogfehérítés (fehérítés), Deep Clean (mélység) üzemmód tisztítása a nyelv. Napi Tiszta üzemmód alkalmas a napi két perces takarítás. Mód gondoskodik az íny hatékonyan stimulálja és masszírozza a fogínyt. Érzékeny üzemmód működik alacsonyabb sebességen, mint a napi tiszta és kíméletesen tisztít érzékeny fogak. Whitening mód van kialakítva, hogy váltakozó sebesség, így a polírozó hatás és hatékonyan eltávolítja felszíni foltokat fogak. Deep Clean mód tisztítja a szájat alaposan. Minden kvadráns tisztítjuk 45 másodperc, mind a fogak, így három percig. Jobb eredményt ad, mint a normál tisztítási negyedre 30 másodpercenként egy teljes tisztítási idő 2 perc. Tisztítás üzemmód nyelv egy speciális módja tisztítására a nyelv.

Jak dlouho vydrží zubní kartáček Oral-B PRO 4000 nabitý?

A teljesen feltöltött fogkefe Oral-B PRO 4000 ellenáll normál használat mellett akár 7 napig. Ahhoz, hogy a maximális kapacitását az akkumulátor markolat tisztítások között, és hagyjuk, hogy töltse fel teljesen lemerült. A legjobb eredmény, ha elhagyja a fogantyú teljesen lemeríteni félévente.


Műszaki adatok:

típus:
Elektromos, akkumulátor

Elem élettartam:
1 díj / egy hét rendszeres takarítás (2 × 2 perc naponta)

Oszcilláció + forgatás:
8800 mozgások percenként

lüktetés:
40000 mozgások percenként

A csomag tartalma:
1 x test kefe Oral-B PRO 4000
1 x töltő (állvánnyal) tárhely fej
1 × tisztító fej kereszt Action
1 × tisztító fej Sensitive (érzékeny fogak és az íny)
1 × tisztítófej Whitening (fogfehérítés)

Paraméterek

Mozgások száma/perc
8 800 mozgások/perc Kész!
Üzemmódok száma
4 Kész!
Fejek száma a csomagban
3 db Kész!

Csomag tartalma

Fejek száma a csomagban
3 db Kész!
Töltők száma
1 db Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Oral B Pro 4000
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B Pro 4000. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oral B Pre 4000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oral-B Pro 4000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oral-B Pro 4000.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ