AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Oral-B Vitality Kids D12K Frozen + LEGO Friends 41336 Emma kávézója

Termékkatalógus
Oral-B Vitality Kids D12K Frozen + LEGO Friends 41336 Emma kávézója
Készlet - kedvezményes fogkefe és építőjáték készlet
Kód:  ORALE004s

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Oral-B Vitality Kids D12K Frozen + LEGO Friends 41336 Emma kávézója Megszűnt

Oral-B Vitality Kids D12K Frozen + LEGO Friends 41336 Emma kávézója

Oral-B Vitality Kids D12K Frozen elektromos fogkefe és LEGO Friends 41336 Emma kávézója egy csomagban. A fogkefe oszcilláló-forgó technológiát alkalmaz, és fejlett fogtisztítási módszert biztosít. Segít lekötni a gyermekeket, egyben a szájüreg maximális tisztán tartását biztosítja. Az elektromos fogkefe forgó feje extra puha sörtéket tartalmaz, így a gyermeked számára teljes tisztaságot biztosít, aki egyben megtanulja a szájüregápolás helyes menetét. A design ideális gyermekek számára 3 éves kortól, tökéletesen illeszkedik a kisebb szájhoz, és a gyermekek növekedésben levő kezébe hatékony, mégis kíméletes eszköz kerül a fogak tisztítására.

Az Oral-B Vitality Kids StarWars + LEGO Friends 41336 Emma kávézója fő jellemzői

  • Kényelmes Oral-B elektromos fogkefe és LEGO készlet
  • Oral-B Vitality Kids D12K Frozen oszcillációs-rotációs technológiával
  • A LEGO készlet fejleszti a gyermek finommotoros készségeit, képzeletét és kreativitást
  • Elektromos fogkefe a maximális fogtisztításhoz
  • Akár 5 nap használat egyetlen töltéssel
  • A LEGO Friends 41336 Emma kávézója 378 darabot tartalmaz

Akkumulátor és Disney Magic Timer

A fogkefe praktikus újratölthető akkumulátora a markolatban helyezkedik el, így a szórakoztató fogmosáshoz elég egy gombnyomás. Az akkumulátor egy töltéssel akár 5 napig is üzemképes. Innovatív mód arra, hogyan segítsünk a gyermekeknek a hosszabb ideig tartó fogmosásban: Az Oral-B Disney Magic Timer alkalmazásával a gyerekek kedvenc Disney-figurái jelennek meg. 10-ből 9 gyermek ezzel az alkalmazással hosszabb időt tölt majd el fogmosással. Elég megvenni egyet az Oral-B Stages terméksorozatból, majd letölteni a Disney Magic Timer időzítővel rendelkező alkalmazást, és beszkennelni a terméket a telefonod segítségével. A figurák azonnal mozogni kezdenek. A gyermek fogmosás közben felfedheti a titkos képet. Minél hosszabb ideig mossa a gyermekünk a fogát, annál jobban látszik a kép.

41336 Emma kávézója

A LEGO Friends Emma kávézója szett ideális minden kis művésznőnek. A LEGO Friends építőjátékot főként a fiatal hölgyeknek szánták, akik szívesen élnek át izgalmas kalandokat a barátaikkal, vagy akár egy átlagos napot is, a felnőttekhez hasonlóan. Heartlake városkájában öt elválaszthatatlan barátnő él, akik mindenféle kalandban vesznek részt. Velük együtt a kis építők elmehetnek a természetbe, iskolába, sportolni és kulturálódni is, így mindig nagy élményben lesz részük. A készlet 378 darabot tartalmaz.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Oral-B Vitality Kids D12K Frozen + LEGO Friends 41336 Emma kávézója Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B Vitality Kids D12K Frozen + LEGO Friends 41336 Emma a umělecká kavárna. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oral-B Vitality Kids D12K Frozen + LEGO Friends 41336 Emma a umelecká kaviareň. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oral-B Vitality Kids D12K Gefroren + LEGO Friends 41336 Emma und Art Cafe. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oral-B Vitality Kids D12K Gefroren + LEGO Friends 41336 Emma und Art Cafe.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ