Shop roku 30 dnů na vrácení

Oral-B Vitality Kids StarWars

Termékkatalógus
Oral-B Vitality Kids StarWars
4,7 11 értékelés
Elektromos fogkefe - Oral B, gyermekeknek 3 éves kortól, 2D rendszer (7600 oszcilláló-forgó mozgás percenként), STAR WARS figurákkal, 1 fogkefefej kifejezetten gyermekfogak számára, 1 töltőállomás
Kód:  ORAEK030 Termékszám:  4210201161219 Gyártó honlapja:

Oral-B Vitality Kids StarWars

Ověřená technologie čištění

Az elektromos Oral-B Stages Power fogkefe a gyerekek számára készült, Star Wars figurákkal díszített. A fogkefe  oszcilláló-forgó technológiát alkalmaz, és fejlett fogtisztítási módszert biztosít. Segít lekötni a gyermekeket, egyben a szájüreg maximális tisztán tartását biztosítja.

Extra měkká vlákna

Az elektromos fogkefe forgó feje extra puha szálakat tartalmaz, így a gyermeked számára teljes tisztaságot biztosít, aki egyben megtanulja a szájüregápolás helyes menetét. A design ideális gyermekek számára 3 éves kortól, tökéletesen illeszkedik a kisebb szájhoz, és a gyermekek növekedésben levő kezébe hatékony, mégis kíméletes eszköz kerül a fogak tisztítására.

Nabíjecí baterie

A fogkefe praktikus újratölthető akkumulátora a markolatban helyezkedik el, így a szórakoztató fogmosáshoz elég egy gombnyomás. Az akkumulátor  egy töltéssel akár 5 napig is üzemképes.

Az Oral-B Disney Magic Timer időzítő alkalmazásával felfedezheted a titkot, hogyan tisztíthatják a fogukat hosszabb ideig a gyerekek

Innovatív módja annak, hogyan segítsünk a gyermekeknek a hosszabb ideig tartó fogmosásban - Az Oral-B Disney Magic Timer alkalmazásával a gyerekek kedvenc Disney-figurái jelennek meg. 10-ből 9 gyermek ezzel az alkalmazással hosszabb időt tölt majd el fogmosással. Elég megvenni egyet az Oral-B Stages terméksorozatból, majd letölteni a Disney Magic Timer időzítővel rendelkező alkalmazást, és beszkennelni a terméket a telefonod segítségével. A figurák azonnal mozogni kezdenek.

 A gyermek fogmosás közben felfedheti a titkos képet. Minél hosszabb ideig mossa a gyermekünk a fogát, annál jobban látszik a kép.


Zábavná odměna

A gyerekek különféle jelvényeket és jutalmakat kaphatnak, ezért gyakrabban tisztítják majd a fogukat a Disney Magic Timer segítségével, ami támogatja őket az egészséges szájápolási szokások kialakításában.

Sledování pokroku

Használd a praktikus naptárat, és figyeld meg, hogyan fejlődnek a gyermeked szájápolási szokásai.

Stahujte ještě dnes

A DreamPlay technológiával ellátott Oral-B Disney Magic Timer alkalmazása elérhető az App Store és a Google Play szolgáltatásban.


FAQ

Milyen előnyökkel jár, ha a gyerekek elektromos fogkefével mossák a fogukat?

Ha hatékony elektromos fogkefét adunk a gyermeknek, segítünk neki, hogy alaposabban tisztítsa a fogát, még ha nem is sajátította el tökéletesen a fogtisztítási technikát.

Hogyan segíthet a Disney Magic Timer alkalmazás, hogy a kisgyerek hosszabb ideig mossa a fogait?

Az Oral-B Disney Magic Timer időzítője Disney-figurákkal próbálja felkelteni a gyermekek érdeklődését, hogy elérjék az fogorvosok által ajánlott 2 perces fogmosási időt. Elég az 
Oral-B Stages terméksorozat termékét beszkennelni, és a rajta megjelenő figura átkerül az okostelefonra, amely megnyitja a képet. Minél hosszabb lesz a kisgyerek fogainak tisztítási ideje, annál jobban fog látszani a kép. Minél gyakrabban tisztítja a fogait, annál több képet képes kinyitni. Az alkalmazás egy praktikus naptárat is tartalmaz, amely lehetővé teszi számodra, hogy figyelemmel kísérd gyermeked fogmosási szokásainak fejlődését. 

Hogyan lehetek biztosak abban, hogy jó szájápolási terméket választok a gyermekem számára, hiszen rengeteg termék érhető el a piacon?
Az Oral-B Stages szájhigiéniai termékek úgy lettek kialakítva, hogy kielégítsék szájápolási igényüket a fejlődésük minden szakaszában. Az Oral-B Stages termékek vásárlásakor keresd az aktuális életkornak megfelelő termékeket. Ezáltal biztos lehetsz benne, hogy
 a gyermek szükségletei számára a megfelelőt választottad.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Oral-B Vitality Kids StarWars Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B Vitality Kids StarWars. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oral-B Vitality Kids StarWars. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oral-B Stages Power StarWars.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ