Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Orava Crater 2 Black

Termékkatalógus
Orava Crater 2 Black
4,0 4 értékelés
Bluetooth hangszóró - hordozható, 25W, FM rádió, vízálló IP65, Android / iPod / iPhone támogatás, Powerbank funkció, az akkumulátor élettartama 8 óra, 4x 2000mAh (Li-ion), micro SD, microUSB, AUX
Kód:  WO147 Termékszám:  Crater 2 Black Gyártó honlapja:

Orava Crater 2 Black

Az Orava Crater 2 fekete hangszóró kiváló minőségű zenét biztosít Önnek, amikor  úton van. Az akár nyolcórás vidám zenehallgatással a hangszóró biztosítja, hogy Ön soha nem fog unatkozni vele. A mobiltelefon vagy táblagép zenei tartalmának  klasszikus lejátszása mellett rendelkezik beépített FM-rádióval, AUX (kiegészítő anyagok) csatlakozóval  külső hangforrások csatlakoztatásához, továbbá egy  beépített SD kártya-olvasóval. Tehát a lejátszási lehetőségek hatalmasak. Az Orava Crater 2 hangszóró teljesítménye 25 W, és négy lítium-ion akkumulátornak  és egy USB csatlakozónak köszönhetően energiabankként is használhatja a lemerül  mobiltelefonja  számára.

Az Orava Crater 2 bluetooth hangszóró kulcsfontosságú jellemzői

  • 25 W-os,  vezeték nélküli hangszóró
  • A 8000 mAh-os teljes kapacitás és az USB csatlakozó lehetővé teszi, hogy az Orava Crater 2 áramforrásként is használható legyen (power bank)
  • A bluetooth technológia mellett AUX csatlakozóval és SD kártyaolvasóval is rendelkezik
  • Az Orava Crater 2 hangszóró támogatja az Android és az Apple eszközöket
  • Tartós, akár 8 óra lejátszást is lehetővé tesz
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

mekkora a mérete

Kérdések és válaszok: Orava Crater 2 Black
Kiegészítők: Orava Crater 2 Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Orava Crater 2 Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Orava Crater 2 Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Orava Crater 2 Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Orava Crater 2 Black.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ