Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Orava ST-106 B

Termékkatalógus
Orava ST-106 B
3,2 6 értékelés
Szendvicssütő - 2 szendvics egyidejű készítéséhez, háromszög sütőlapok, tapadásmentes felület, zárható, hőszigetelt markolat a csomag része, 750 W teljesítmény, műanyag burkolat, fekete kivitel, mérete 7 × 22 × 23 cm (Ma×Sz×Mé)
8 390 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ORATO802 Termékszám:  ST-106 B

Orava ST-106 B

Szereted a napot egy finom pirítóssal kezdeni? Akkor nem hiányozhat a konyhából ezen Orava szendvicssütő. A melegszendvics sütő műanyagból készült burkolattal rendelkezik, amely egyszerű karbantartást garantál. Kompakt, 7 × 22 × 23 cm (ma×sz×mé) méreteinek köszönhetően egyszerűen berakhatod a melegszendvics sütőt a szekrénybe. A készülék időtálló kialakítását fekete szín finomhangolja. Mindenki szeretni fogja a pirítóst, legyen az sós vagy édes. Legyen szó bármelyik változatról, ha igénybe veszed ezen Orava melegszendvics sütő segítségét, a munka olyan egyszerű és könnyű lesz, hogy bárkinek menni fog.

Orava ST-106 B melegszendvics sütő alapvető paraméterei

  • Ezen Orava melegszendvics sütővel mindig ízletes reggelivel lepheted meg a családot
  • Ezen Orava melegszendvics sütővel finom háromszög alakú szendvicseket készíthetünk
  • Egyszerre süthető szendvicsek száma: 2 szendvics
  • A melegszendvics sütő fogantyúja hőszigeteléssel van ellátva
  • A biztonsági pánt kényelmesen rögzíti a sütőlemezeket
  • A sütőlemezek tapadásmentes bevonattal vannak ellátva
  • A melegszendvics sütő teljesítménye 750 W
  • Eme Orava szendvicssütő segítségével ropogós, ínycsiklandozó melegszendvicseket készíthetsz

Ínycsiklandozó, ropogós pirítósok reggel, délben és este

Varázsolj finom pirítósokat az asztalra, legyen az reggeli, uzsonna vagy vacsora. Gyorsan és könnyedén elkészítheted őket ezzel a praktikus Orava melegszendvics sütővel. A sütőlemezeknek tapadásmentes a felülete, így nem kell attól tartanod, hogy a készülékben bármi odaég. Eme Orava melegszendvics sütővel finom háromszög alakú szendvicseket süthetsz, amit megbolondíthatsz kedvenc sajtoddal, szalámiddal és egyéb finomságokkal. Készíts mindig változatos fogásokat a családnak, amiket soha nem fogtok megunni. A pirítóst szinte mindenki szereti, sósan vagy édesen. Légy kreatív! Eme praktikus Orava melegszendvics sütő beszerzésével akár ketten is jóllakhatnak. Két szendvicset készíthetünk vele egyszerre.

Első a biztonság

Eme megbízható Orava melegszendvics sütő használatakor precíz kialakítás gondoskodik a biztonságunkról. A melegszendvics sütő hőszigetelt fogantyúval van felszerelve, így nem kell égési sérülésektől tartanod. A sütőlemezeket rögzíthetjük a biztonsági pánt segítségével. Tökéletes toastok készíthetők ezzel a megbízható, 750W teljesítményű segítővel.

Paraméterek

Összehasonlít
Sütőlemezek alakja
Háromszög Kész!
Szendvicsek száma
2 szendvics Kész!
Sütőlemezek tulajdonságai
Tapadásmentes felület Kész!
Teljesítményfelvétel
750 W Kész!
Burkolat anyaga
Műanyag Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngéssz teljes szendvicsssütő kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Orava ST-106 B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Orava ST-106 B. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Orava ST-106 B.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ