Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Orion Italadagoló csappal 8,7 l

Termékkatalógus
Orion Italadagoló csappal 8,7 l
5 1 értékelés
Italadagoló - alkalmas a bólékhoz, gyümölcslevekhez, limonádékhoz, széles töltőnyílással, fedél szabadalmaztatott csatos zárral, anyag: üveg, fém, műanyag, szilikon tömítés, a tartály nem alkalmas forró folyadékokhoz, mosogatógépben biztonságosan tisztítható, méretek: térfogata 8,7 l, átmérője 19 cm, magassága 36 cm.
Kód:  ORIZN180 Termékszám:  143750

Orion Italadagoló csappal 8,7 l

Amennyiben praktikus kiegészítőt keresel a nyári összejövetelekre, az Orion csappal ellátott italadagoló biztosan megfelelő választás. A 8,7 literes üvegtartály ideális a gyümölcslevek, limonádék, bólék és más hideg folyadékok tárolására. A széles betöltőnyílásnak köszönhetően könnyedén adagolhatod a gyümölcsöket, jeget vagy fűszernövényeket az Orion tartályba az italok készítése során. A szabadalmaztatott csatos zár szilikon tömítéssel gondoskodik a megfelelő zárásról. Könnyű tisztításával és praktikus adagoló csapjával ez a stílusos kiegészítő a Te otthonodból sem hiányozhat.

Az ORION italadagoló legfontosabb jellemzői

  • Stílusos ORION italadagoló praktikus csappal
  • Alkalmas gyümölcslevek, limonádék és bólék számára
  • Szabadalmaztatott csatos zár szilikon tömítéssel
  • Üveg, fém és műanyag kombinációja
  • Nem alkalmas a forró folyadékokhoz

Térfogata:
8,7 l

Méretei:
19 x 36 cm

Paraméterek

Űrtartalom
8,7 l Kész!
Anyag
Üveg, Műanyag, Acél Kész!
Tulajdonságok
Csap, Mosogatógépben mosható Kész!

Tulajdonságok

Űrtartalom
8,7 l Kész!
Anyag
Üveg, Műanyag, Acél Kész!
Tulajdonságok
Csap, Mosogatógépben mosható Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ORION Zásobník na nápoje s kohoutkem 8,7l. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Orion Zásobník na nápoje s kohútikom 8,7 l. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Orion Getränkespender mit Zapfhahn 8,7 Liter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Orion Getränkespender mit Zapfhahn 8,7 Liter.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ