Shop roku Akvizice ApF HU

OZONE GIANTS large

Termékkatalógus
OZONE GIANTS large
Egérpad - gamer, az eSport GIANTS csapatának design-jával, felület hőkezelt puha szövetből, csúszásmentes gumis alap, méret: 400x450x4 mm
Kód:  OZ502j2 Termékszám:  OZGIANTS

OZONE GIANTS large

Minden igazi gamer egér megérdemel egy stabil és minőségi egérpadot. Legyen optikai vagy lézeres egere, az OZONE GIANTS egérpad gondoskodik a pontosabb érzékelésről, amely segít javítani eredményein a számítógépes játékokban. Ehhez a különösen konzisztens szerkezetű felület is hozzájárul felesleges design elemek nélkül, amelyek negatívan befolyásolhatják a mozgás érzékelését.

Legfontosabb jellemzői

  • Gyors és pontos mozdulatok
  • Stílusos és minőségi kivitelezés, kék színben
  • Strapabíró anyag a hosszú távú használathoz
  • Ideális a pontosság javításához a játékokban
  • A gumírozott alsó oldal megakadályozza az egérpad elmozdulását
  • Egyszerű tárolás, összetekerve szállítható

Tökéletes kidolgozás

A gyártás során hőkezelt szövetet használtak. A minőségi anyagnak köszönhetően a gamer egér pontosan reagál majd minden parancsra az érzékelő típusától függetlenül. A pontosság és a gyors reakciók a legfőbb előnyei, melyeket Ön is értékelni fog a játékok során.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: OZONE GIANTS large
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OZONE GIANTS large. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si OZONE GIANTS large. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mauspad OZONE GIANTS Large. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mauspad OZONE GIANTS Large.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ