AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Panasonic AG-AC 160 AEJ

Termékkatalógus
Panasonic AG-AC 160 AEJ
Digitális videókamera AVCHD 3xMOS, 2.2Mpx, Full HD, 22x opt. Zoom, 3,45 "-es LCD, HDMI, RCA, mini USB, SDHC / SDXC, beépített mikrofon, optikai stabilizáció
Kód:  OP280f Termékszám:  AGAC160AEJ Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Panasonic AG-AC 160 AEJ

A család a professzionális fényképezőgépek, Panasonic bővült egy új, könnyű, kompakt modell AG-AC 160 AEJ   ergonomikus kialakítás a kényelmes felvételhez. Ezzel a digitális kamera a ybavenou 1/3 "3MOS érzékelő fogja tapasztalni elképzelhetetlen kreatív lehetőségeket. Zvládá zaznamenat video ve Full HD rozlišení i za horších světelných podmínek.

legfontosabb jellemzői

  • fényképezőgép Full HD
  • videofelvételt tárolják egy SDHC / SDXC
  • 1/3 "CMOS érzékelő biztosítja a kiváló minőségű képeket még nehéz körülmények között
  • minden elképzelhető irányból meg lehet lőni, állítható LCD kijelző
  • objektív 22x zoom objektívvel lett kifejlesztve HD videofelvétel
  • Kamera funkciók NFC és Wi-Fi

csúcs érzékelő

A méret feltétlenül számít. Ez akkor is igaz, hogy a fényképezőgép érzékelője van a Sony. Ez rendelkezik 1/3 "Exmor CMOS-érzékelő, melyet kifejezetten a professzionális felhasználásra. Együtt így ez a szenzor is magas fényérzékenység, így várom, hogy fel képeket még gyenge fényviszonyok mellett minimális zajjal. 

Ezzel a fényképezőgéppel, akkor bárhol

Dokumentumfilmek, filmek, céges partik és beszámolók sokkal többet lehet csinálni ezt a szakmai shoot fényképezőgép a Panasonic. Videó kamera lehetővé teszi, hogy elfog Full HD AVCHD 2.0 szabvány szerinti bitsebesség akár 28 Mbps keresztül MPEG-4 AVC, vagy H.264 codec. Videó rögzíthető egy SDHC / SDXC. Minden jó kamera kéne eljutni elképzelhetetlen helyekre, és lőni mindenféle szögből, amely lehetővé teszi, hogy lő ki a kezét, de a probléma után elrendezés váll szüneteket nem lő a vállát. Keresőben könnyen testre, hogy megfeleljen az egyéni igényeknek forgatás. Ha a keresőben nem lesz elég, akkor is használható, 3,45 "kijelző.

Minőségi lencse valódi forgatás

A kamera el van látva egy objektív 22x zoom objektív, amely hagyja, hogy te egy igazi filmes. A lencse került kifejlesztésre HD videofelvétel kiváló képminőség.Motor zoom objektív, amely rendelkezik, a szállítás pontosságát és minőségét. Hála a modern technológia, az optikai zoom széles választékát biztosítja a 28-616 mm (ekv. 35 mm) a nagy látószögtől a telefotó használata nélkül optikai adapter.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Panasonic AG-AC 160 AEJ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic AG-AC 160 AEJ. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Panasonic AG-AC 160 AEJ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic AG-AC 160 AEJ. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic AG-AC 160 AEJ.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ