Shop roku Effaclar

Panasonic ER-GD60

Termékkatalógus
Panasonic ER-GD60
5 1 értékelés
Trimmelő - 3-in-1, i-SHAPE kialakítás, 35 mm-es penge szélesség, formavágó adapter, hosszbeállítás 0,5-10 mm / 20 lépés, mosható penge, hálózatról és akkumulátorról üzemeltethető (50 perc)
Kód:  PANGD600 Termékszám:  ER-GD60-S803 Gyártó honlapja:

Panasonic ER-GD60

Nem szabad alábecsülnöd megjelenésed fontosságát. A Panasonic ER-GD60 szakállvágó mosható pengével rendelkezik, és kiváló választás lehet szakállad formázásához. Ha azt szeretnéd, hogy szakállad olyan tökéletes legyen, mintha egy divatmagazin lapjairól léptél volna elő, válaszd ezt a többfunkciós trimmerlőt, amely akkumulátorral és hálózatról is működtethető. A precíziós pengék 0,5-10 mm-es vágáshossz pontossággal dolgoznak, miközben a cserélhető formavágó adapter gondoskodik a tökéletes befejezésről. Az akkumulátor üzemideje 50 perc, megszakítás nélküli használat esetén.

A Panasonic ER-GD60 szakállvágó alapvető kiegészítői

  • a trimmelő akkumulátorral, és a hálózaton keresztül is működtethető
  • a készülék 0,5-10 mm vágáshossz pontossággal dolgozik
  • a feltöltött akkumulátor üzemideje 50 perc
  • alap vágófejjel és formavágó adapterrel
  • a Panasonic ER-GD60 Edge Trimmer teljesen lemosható
  • a penge rozsdamentes acélból készült

Milliméteres pontosság

Függetlenül attól, hogy sima, borotvált arcot, hagyományos, vagy modern szakállat szeretnél, mindig számíthatsz a Panasonic ER-GD60 szakállvágóra, amely milliméteres pontossággal működik. Mosható, rozsdamentes acél vágóélének köszönhetően, szakálladnak mindig egyedi stílust kölcsönözhetsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Panasonic ER-GD60
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic ER-GD60. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Panasonic ER-GD60. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic ER-GD60 Trimmer.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ