A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Panasonic ES-EL3A

Termékkatalógus
Panasonic ES-EL3A
Epilátor - 2in1, nedves és száraz epiláláshoz, 60 csipesz, 90°-ban forgatható fej, dupla széles lemezek, három sebesség LED kijelzővel, vezeték nélküli működés, LED megvilágítású lámpa, utazótok
Kód:  PANES983 Termékszám:  ES-EL3A-N503 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Panasonic ES-EL3A

Epilátor flexibilis fejjel

Puhább bőr minden egyes epilálással

A Panasonic ES-EL3A 2 az 1-ben epilátor feje 90°-ban forgatható, így alkalmazkodik tested kontúrjához és nyugodtan gondjaira bízhatod az epilálást. A 60 csipesszel felszerelt dupla tárcsa hatékonyan és finoman távolítja el a szőrszálakat.  Az eredmény: hosszantartó hatás, fantasztikusan puha bőr! A szett egy érzékeny területekre való finom fejet, egy praktikus tokot és egy tisztítókefét is tartalmaz. 


Dupla tárcsa

Kétszer több tárcsa

A duplatárcsás epilációs fejrendszer 60 éles csipeszt tartalmaz, amelyek még a legkisebb szőröket is képesek eltávolítani. Az eredmény így pedig bársonyosan sima érintésű bőr lesz.

3 sebességfokozat

3 sebességfokozat

Az EL sorozat 3 fokozatú, amelynek köszönhetően az epilálás gyorsaságát az adott testrészhez igazíthatod. Az egyes fokozatok között egyszerűen válthatsz a gomb megnyomásával.

Szélesebb epiláló fej

Szélesebb fej a gördülékeny epilálásért

Az  ES-EL2A a többi Panasonic modellel összehasonlítva 30%-kal szélesebb fejjel rendelkezik. Felületére így több csipesz fér, amelyek alaposabb és gördülékenyebb szőrtelenítést garantálnak.

Flexibilis fej

Maximálisan rugalmas

A Panasonic epilátor flexibilis fejjel rendelkezik, amely 90 fokban képes mozogni, ennek köszönhetően tested kontúrjához teljes mértékben alkalmazkodik. Így minimális erőfeszítéssel végezheted el az alapos szőrtelenítést.

Nedves epilálás

Szárazon és nedvesen is

Vízálló konstrukciójának köszönhetően gond nélkül használhatod a zuhany alatt vagy habgéllel. Egyúttal kádban is használható szőrtelenítésre a meleg víz hatására felpuhult bőrön.

Akkumulátoros működés

Akkumulátoros használat

Az akkumulátor 30 perces üzemidőt tesz lehetővé, újbóli feltöltése pedig 1 órát vesz igénybe. A szett több epilálófejet, egy praktikus tokot és tisztítókefét is tartalmaz.


Paraméterek

Csomag tartalma
Tiszító ecset, Tok/tartó Kész!
Csipeszek száma
60 Kész!
Sebességfokozatok száma
3 Kész!
Tápellátás
Akkumulátor Kész!

Tulajdonságok

Csipeszek száma
60 Kész!
Sebességfokozatok száma
3 Kész!

Tápellátás

Tápellátás
Akkumulátor Kész!
Megjegyzés:

A termékhez elem vagy akkumulátor is tartozhat, amelynek élettartama 6 hónap, mivel fogyóeszköz.



» Nem ezt az epilátort kerested? Válassz egy másikat teljes epilátor kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Panasonic ES-EL3A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic ES-EL3A. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Panasonic ES-EL3A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic ES-EL3A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic ES-EL3A.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ