Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Panasonic ES-EL7C-V503

Termékkatalógus
Panasonic ES-EL7C-V503
4,2 7 értékelés
Epilátor - hagyományos, láb, intim részek és test szőrtelenítéséhez, női, nedves epilálás, lemosható fej, billenő fej és megvilágítás, akkumulátoros tápellátás, 5 feltét, 1 fej, tiszító ecset, trimmelő fej, borotvafej és adapter a csomag része, lila kivitel
Kód:  PANEP047 Termékszám:  ES-EL7C-V503 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Panasonic ES-EL7C-V503

Kiváló partnert keresel a lábak, az intim részek és az egész test epilálásához? Akkor a Panasonic ES-EL7C-V503 epilátor biztosan elnyeri tetszésed. Első pillantásra lenyűgöz elegáns, lila színű kivitelezésével. Öt praktikus kiegészítő áll rendelkezésedre, amelyekkel az epilálás gyerekjáték lesz. A készülék vízálló, így nedves vagy száraz használatra is alkalmasAlkalmazás után a Panasonic ES-EL7C-V50 epilátort egyszerűen öblítsd le folyó víz alatt. 3 epilálási mód állítható be a Panasonic epilátoron. A speciális, 30% -kal szélesebb fejnek és a 60 csipesszel ellátott kettős tárcsának köszönhetően hatékonyan távolítja el az összes szőrt. A rugalmas fej alkalmazkodik a bőrhöz, így alkalmazása gyors és hatékony. A csomag egy tisztító kefét, fejet, kiegészítőket és egy praktikus utazótáskát is tartalmaz.

A Panasonic ES-EL7C-V50 epilátor legfőbb jellemzői

  • A készülék alkalmazás után puha bőrt hagy maga után
  • Panasonic epilátor lábakhoz és intim területekhez
  • Panasonic ES-EL7C-V503 epilátor minőségi LED világítással
  • Teljes feltöltés esetén akár 30 perces üzemidőt is nyújt
  • 5 különböző kiegészítő áll rendelkezésre
  • Két henger összesen 60 csipesszel a tökéletes eredmény érdekében
  • 3 sebesség beállítás
  • A Panasonic ES-EL7C-V503 epilátorfej szélessége 32,4 mm
  • Az epilálás gyorsabb, kellemesebb és hatékonyabb lesz
  • Az epilátor a gyökerektől távolítja el a szőrt
  • A hajlékony fej alkalmazkodik a bőrhöz
  • A görgőfej eltávolítja a száraz bőrt a sarkakon
  • Vízálló epilátor könnyű karbantartással

Puha bőr a Panasonic ES-EL7C-V503 epilátor alkalmazása után 

A Panasonic ES-EL7C-V503 epilátor nedves és száraz használatra egyaránt alkalmas. A speciális, 30% -kal szélesebb fejnek és a 60 csipesszel ellátott kettős tárcsának köszönhetően hatékonyan eltávolítja az összes szőrt. A bőr az alkalmazás után gyönyörűen puha és selymes lesz. 5 különböző kiegészítő áll rendelkezésedre, amelyek széles körű felhasználást biztosítanak.

Két henger 60 csipesszel a tökéletes eredmény érdekében

A Panasonic ES-EL7C-V503 epilátor 2 hengerrel rendelkezik, amelyek 60 csipesszel rendelkeznek, így bőrödről gondosan és hatékonyan távolítja el a szőrszálakat. A kettős henger elve az, hogy ha az egyik henger nem fog meg néhány szőrszálat, akkor a másik sor mindenképpen eltávolítja őket.

Panasonic ES-EL7C-V503 epilátorfej 32,4 mm szélességgel

A Panasonic ES-EL7C-V503 epilátorfej szélessége 32,4 mm, így tökéletesen fedi le a bőr 30% -kal szélesebb területét (összehasonlítva a szokásos ED sorozattal). Az epilálás tehát gyorsabb, kellemesebb és hatékonyabb lesz.

A Panasonic ES-EL7C-V503 már a gyökerektől távolítja el a szőrt

A Panasonic ES-EL7C-V503 epilátor még a legrövidebb szőrszálakat is képes kezelni, hiszen a gyökerektől távolítja el őket, így pontosan ez az előnye a Panasonic ES-EL7C-V503 epilátornak a wax alkalmazásával szemben. 

A hajlékony fej alkalmazkodik a bőrhöz 

Tökéletes és kényelmes alkalmazást biztosít a Panasonic ES-EL7C-V503 epilátor 90°-ban billenő és mozgatható feje. Tökéletesen alkalmazkodik a bőrhöz és a nehezen elérhető helyekhez.

Kiváló gondoskodás lábaknak

A Panasonic ES-EL7C-V503 epilátor csomag praktikus kiegészítővel is rendelkezik a lábak ápolásához. Csak annyit kell tenned, hogy kicseréled a kiegészítőt, és máris elkezdheted használni. A görgőfej eltávolítja a száraz bőrt a sarkakról, ugyanakkor az elhalt hámsejteket is eltávolítja. Az eredmény gyönyörűen puha és rugalmas bőr a lábakon. 

Panasonic ES-EL7C-V503 epilátor kiváló minőségű LED világítással

A Panasonic ES-EL7C-V503 epilátor kiváló minőségű LED-es világítása biztosítja a kényelmes alkalmazást még nehezen elérhető helyeken is. Mindig minden szőrt lát és eltávolít.

Panasonic ES-EL7C-V503 epilátor 3 sebesség beállítás lehetőségével

A Panasonic ES-EL7C-V503 epilátoron 3 sebességet állíthatsz be a kényelmes alkalmazás érdekében. Puha, normál vagy intenzív mód közül választhatsz. Mindazonáltal testrésznek megfelelően is választhatsz, hogy az a lehető legkellemesebb legyen az epilálás számodra. 

Kényelmes vezeték nélküli működés

A Panasonic ES-EL7C-V503  epilátor kellemes előnye kétségtelenül a vezeték nélküli működés. Teljes feltöltéssel akár 30 perces üzemidőt is nyújt. A töltés körülbelül 1 órát vesz igénybe.

Vízálló Panasonic ES-EL7C-V503 epilátor 

A Panasonic ES-EL7C-V503 epilátor kiválóan használható közvetlenül a fürdőszobában. Például felveheted rá a kedvenc borotvahabod is, így még jobb eredményt fogsz elérni. A készülék teljesen vízálló, ezért nem kell aggódnod semmitől. Sőt, folyó víz alatt is lemoshatod. Az ergonomikus formájú fogantyú kényelmes kezelhetőséget biztosít.


Paraméterek

Szín

Szín
Lila Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Terület

Terület
Láb, Intim részek, Test Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Tulajdonságok

Csipeszek száma
60 Kész!
Sebességfokozatok száma
3 Kész!

Tápellátás

Tápellátás
Akkumulátor Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A termékhez elem vagy akkumulátor is tartozhat, amelynek élettartama 6 hónap, mivel fogyóeszköz.



» Nem ezt az epilátort kerested? Válassz egy másikat teljes epilátor kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Panasonic ES-EL7C-V503 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic ES-EL7C-V503. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Panasonic ES-EL7C-V503.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ