Panasonic HC-W570EP-K fekete

Termékkatalógus
Panasonic HC-W570EP-K fekete
4,8 5 értékelés
Digitális videókamera AVCHD 1xBSI MOS + 2,51 megapixeles 1xMOS 2 megapixeles, Full HD, 50x opt. Zoom, 28 mm-es nagylátószögű objektív F1.8 Panasonic, 3,0 "érintőképernyő, SD / SDHC / SDXC, optikai stabilizáció, Wi-Fi, NFC
Kód:  OP260v9 Termékszám:  HC-W570EP-K Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Panasonic HC-W570EP-K fekete

Dokumentálja az álmod tapasztalatait és egyedülálló pillanatokat Full HD kamera, amely egy nagyon egyszerű művelet, és a modern design. Fel van szerelve egy pár forgatható kamera, amely lehetővé teszi, hogy rögzítse a saját példát események bekövetkezése vagy a kamera előtt, hogy fénykép a családját és önmagát egyszerre.Széles látószögű objektív biztosítja, hogy a tárgyak kerülhetnek a dobozt, akkor is, ha lőni közelről. 

csúcstechnológia

Az alapja minőségű képeket, és rögzíti a speciális lencse Panasonic 50x optikai zoom. Hála BSI szenzor, amely rögzíti, amely erős és gyenge megvilágítás kiváló minőségű képeket, a fényképezőgép lesz garancia a legmagasabb optikai minőséget. Sőt, fel van szerelve öt-tengelyes stabilizáció (Hybrid O.IS +), Amely biztosítja a tiszta elmosódásmentes képek szinte bármilyen körülmények között.Level Shot okos funkció felismeri helytelen döntés megragadni és automatikusan korrigálja a rekordot.De ha a döntés kívánatos jellemzője lehet állítani, hogy három mód (erős, normál és kikapcsolva). A fényképezőgép nagy teljesítményű iA / iA + (Intelligens Automata)   értékeli a környező közép és ennek megfelelően hajtsák végre az ideális környezet a legjobb elkülönítését. 

legfontosabb jellemzői

  • 28 mm Panasonic
  • Funkciók iA / iA +
  • 50x optikai és 90x intelligens zoom
  • WiFi és NFC
  • Öttengelyes képstabilizátor

vezeték nélküli átvitel

A kamera beépített WiFi, amely lehetővé teszi, hogy kihasználja a Twin Camera (dupla képalkotás). Egyszerűen csatlakoztassa a telefon vagy tabletta egy kamera és streaming formában a PIP. Tudod lőni egy igazán különleges felvételeket különböző szögekből. Ez mind nagyon könnyű irányítani 3 "érintőképernyő.

Paraméterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Panasonic HC-W570EP-K fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic HC-W570EP-K černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Panasonic HC-W570EP-K čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic HC-W570EP-K schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic HC-W570EP-K schwarz.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ