Panasonic PT-TW350

Termékkatalógus
Panasonic PT-TW350
Projektor - LCD, natív felbontás: 1280x800, 3300lm, 16000:1, HDMI, D-Sub, LAN, USB A, USB B, Serial IN, 10W hangszóró, Eco módban akár 10 000 óra élettartam, 36 hónapos garancia
Kód:  WX132e9 Termékszám:  PT-TW350 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Panasonic PT-TW350

A Panasonic T szériás projektorai teljesítményükkel előadótermeket és irodákat céloznak meg, ahol a jó láthatóság nappali fénynél is fontos. Szöveges prezentációid tökéletesen olvashatók lesznek, melyekhez bármilyen fényviszonyok között tisztán kirajzoldó képek társulnak. Ráadásul nappali fénynél is élénk színekkel és természetes sötét színárnyalatokkal számolhatsz, így közönséged figyelmét teljességgel elnyered majd. Prezentációid hatását a beépített 10W hangszóró révén hangeffektusokkal tovább fokozhatod.

PT-TW350 projektor - legfontosabb jellemzők

  • Alacsony zajszint az Eco módban - csupán 28 dB
  • Daylight View Lite - vetítés nappali fénynél
  • JPEG és PNG fájlok azonnali lejátszása számítógéphez való csatlakoztatás nélkül
  • Interaktív tollakkal kompatibilis (a csomagban két toll található)
  • Automatikus kalibrálás
  • Gyors válaszidő
  • Az izzó élettartama akár 10 000 óra
  • PC-kkel, kamerákkal, TV tunerekkel és játékkonzolokkal kompatibilis

Csendes projektor, amellyel az előadást akár nappali fénynél is megejtheted

A Panasonic PT-TW350 projektor Daylight View Lite funkcióval is rendelkezik, amelynek köszönhetően a vetítést akár nappali fénynél is megejtheted. Az Eco módban a projektor 28 dB-en működik, így kellemes hangulatot teremt bármilyen típusú prezentáció számára. Sőt, a JPEG és PNG fájlok USB flash meghajtóról azonnal lejátszhatók, számítógéphez való csatlakoztatás nélkül. A projektor kalibrációja is éppoly egyszerűséggel elvégezhető, ugyanis az automatikusan végbemegy. 

Az eszköz forrása lehet kamera vagy akár játékkonzol is

Annak ellenére, hogy az eszköz nagy teljesítménnyel bír, az energiatakarékos Eco módnak köszönhetően hosszú élettartammal szolgál. Amennyiben ragaszkodsz az izzó nagy fényerejéhez, a Panasonic PT-TW350 projektorral a működési költségek terén is jelentős pénzösszeget takaríthatsz meg. Például az előkészített tartalom USB flash meghajtóról is lejátszható. Kép csatlakoztatása a projektorhoz önálló használaton kívül továbbá még történhet VGA, kompozit bemenet, illetve digitális HDMI konnektor segítségével. A projektor forrása így más eszköz is lehet például: játékkonzol, kamera, lejátszó, számítógép vagy akár TV tuner is.

Paraméterek

Natív felbontás
1280 × 800 Kész!
Kontraszt
16 000:1 Kész!
Lámpa élettartama ECO módban
10 000 óra (416,67 nap) Kész!
Lámpa teljesítménye
230 W Kész!

Felbontás

Natív felbontás
1280 × 800 Kész!
Kontraszt
16 000:1 Kész!

Csatlakozás

További bemenetek
RJ-45 (LAN) Kész!

Interfész

További bemenetek/kimenetek
LAN Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
Összes projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Panasonic PT-TW350 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic PT-TW350. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Panasonic PT-TW350. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic PT-TW350. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic PT-TW350.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ