30 dnů na vrácení Shop roku

Panasonic RP-HF300-P rózsaszín

Termékkatalógus
Panasonic RP-HF300-P rózsaszín
5 1 értékelés
Fej-/fülhallgató - összecsukható, frekvenciatartomány 10-23 000 Hz, érzékenysége 110 dB/mW, impedancia 35 Ohm, 30mm átalakító, kábel 1,2 m, 3,5 mm-es aranyozott L jack csatlakozó
Kód:  GZ816g2 Termékszám:  RP-HF300E-P Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Panasonic RP-HF300-P rózsaszín

Panasonic készített számunkra egy igazán stílusos készüléket, megfizethető áron. A maximumot akarod kapni a pénzedért, nem csak a minőség oldaláról, hanem a design és a kényelem tekintetében is? Ebben az esetben, a megfelelő helyen jársz. Ez a fejhallgató a kedvenc dallaid minőségi reprodukcióját kínálja nagy felbontás mellett, hogy minden részletet igazán tisztán halhass.  Számos tényező együttesen biztosítja, hogy ez lesz a fülednek a megfelelő választás. Kezdve a 30 mm-es neodímium mágnessel készült hangszóróktól a széles frekvenciatartományig. 

Legfontosabb jellemzői

  • Headset telefonok, tabletek és laptopok számára
  • Modern, stílusos és elegáns megjelenés
  • A kábel nem gubancolódik össze
  • Kiváló minőségű 30 mm-es átalakítók
  • Pontos párnázás, összecsukható
  • Állítható magasságú híd

Csatlakoztassa elektronikus kedvenceihez

A nagy kompatibilitást az aranyozott 3,5 mm-es jack csatlakozó biztosítja, így a fejhallgató csatlakoztatható a különböző elektronikus eszközökhöz. Használhatod kedvenc dalaid hallgatására az MP3 lejátszókon, notebookon, mobiltelefonon vagy a tableteken is.

Kényelmes zenehallgatás

Ez a csúcsminőségű fejhallgató nem csak a teljesítményével tűnik ki, hanem azzal is, hogy a gyártó nagy hangsúlyt fektetett a kényelemre. A pontosan kivitelezett, párnázott fülkagyló körülveszi a fület és nem enged át nemkívánatos külső zajokat. Még hosszan tartó viselés esetén sem fog zavarni vagy nyomni. Természetesen a fejpánt, állítható így lehetővé teszi, hogy a hangszórók helyzetét úgy állítsd be, hogy a legkényelmesebben illeszkedjenek a füledre. Ezen túlmenően, a 3Way összecsukható mechanizmus megkönnyíti a fejhallgató tárolását szállítás közben. 

Paraméterek

Szín
Rózsaszín Kész!

Szín

Szín
Rózsaszín Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Panasonic RP-HF300-P rózsaszín Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic RP-HF300E-P růžová. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Panasonic RP-HF300E-P ružová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic RP-HF300E-P rosa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic RP-HF300E-P rosa.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ