30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Panasonic SC-HTB485EGK

Termékkatalógus
Panasonic SC-HTB485EGK
4,6 12 értékelés
SoundBar 2.1 csatornás, 250 W-os vezeték nélküli mélynyomó, Dolby Digital / DTS, Dolby Virtual hangszóró, Bluetooth, NFC, Panasonic Music Streaming, HDMI bemenet, HDMI kimenet,
Kód:  GZ309f2 Termékszám:  SC-HTB485EGK Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Panasonic SC-HTB485EGK

A Panasonic a világ vezető elektronikai gyártóinak egyike, széles körben ismert és elismert márka. 1918 óta sokszínű, kiváló minőségű és kifinomult termékeket dob piacra, melyek mögött részletes kutatás és professzionális gyártási folyamat áll. Az SC-HTB485EGK egy 250 W teljesítményű, 2.1 csatornás kiváló minőségű hangosító, amely gazdag hangmezőt, éles hangzást és tiszta párbeszédet biztosít. A Music Sound Mode segítségével kiegyensúlyozott, tiszta hangon élvezheti kedvenc zeneszámait.

    Házimozi

    Tiszta hangzású, kétcsatornás hangszórók és egy vezeték nélküli mélynyomó biztosítja a házimozi élményt. Élethű akusztikus környezetben nézheti kedvenc filmjeit és videóit otthoni légkörben.

    Egyedi és dinamikus hangzás

    Az újonnan kifejlesztett hangszóró sima, közepes és nagy hatótávolságú hangzást biztosít. Tartalmaz egy erősítőt is, amely elnyomja a magas hangerőn történő lejátszás következtében létrejövő hangingadozást. Tiszta és éles hangzást garantál, minden párbeszéd, ének, illetve dinamikus basszus kitűnően hallható a készüléken keresztül. Ezek kombinációjának köszönhetően mindig kiegyensúlyozott hangzást élvezhet a felhasználó.

    Vezeték nélküli kapcsolat

    Az SC-HTB485EGK használatát még kényelmesebbé és egyszerűbbé teszi, hogy nem szükséges hozzá csatlakozó. Bluetooth-kapcsolattal gyorsan elérheti telefonján, tabletén vagy MP3 lejátszóján tárolt kedvenc zenéit és filmjeit. Az NFC csatlakozó lehetővé teszi a megosztást, mindössze egyetlen gombnyomással. A Panasonic soudbarem-mel megoszthatja barátaival kedvenc dallamait.

    Tulajdonságok

    • Max. teljesítmény: 250 watt
    • 2.1 csatornás rendszer
    • vezeték nélküli mélynyomó
    • Hangmódok (normál / színpad / zene / mozi / hírek / sztereó)
    • NFC és Bluetooth ™
    • HDMI bemenet
    • Digitális audio bemenet

    További információk:

    Elülső hangszóró teljesítménye: 90W
    Mélynyomó teljesítménye: 130 W

    A készülék méretei: 950 x 53 x 110 mm

    Tömege: 2,5 kg
    Mélynyomó méretei: 180 x 408 x 306 mm
    Mélynyomó tömege: 5 kg

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: Panasonic SC-HTB485EGK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic SC-HTB485EGK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Panasonic SC-HTB485EGK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic SC-HTB485EGK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic SC-HTB485EGK.
    P-DC1-WEB05
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ