Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Panasonic SC-RB5E-K

Termékkatalógus
Panasonic SC-RB5E-K
3,0 1 értékelés
Bluetooth hangszóró - 5W, Bass Boost, AUX, rezgés, kék háttérvilágítás, lejátszási idő akár 12 óra, IPX4 nedvesség elleni védelem
Kód:  GZ309p2 Termékszám:  SC-RB5E-K Gyártó honlapja:

Panasonic SC-RB5E-K

Ha Ön az igényes hallgatók közé tartozik, és barátaival szeretné élvezni a zenét kint, a szabad térben is, akkor megtalálta a tökéletes hangszórót. A Panasonic SC-RB5E-K rendkívül kompakt, ennek ellenére csúcsminőségű hangreprodukciót nyújt saját kategóriáján belül. Ezen kívül ellenálló a fröccsenő vízzel szemben, így nyáron akár víz mellett is gondtalanul hallgathatja a kedvenc zenéjét. Az akkumulátor 12 órás élettartamának köszönhetően így egész nap élvezheti a zenehallgatást.

Fő sajátosságok

  • Kompakt és stílusos hangszóró csúcsminőségű hangreprodukcióval
  • Szilárd felületek felhasználása a rezonáns basszusok erősítése érdekében
  • Cseppálló (IPx4)
  • Egyszerű lejátszás Bluetooth-on vagy a 3,5 mm-es bemeneten keresztül
  • Lehetőség több egység csatlakoztatására (3,5 mm-es kimenet)
  • Akár 12 órányi szünet nélküli lejátszás egyszeri töltéssel
  • Hangulatos kék háttérvilágítás

Meglepően jó minőségű reprodukció

A Panasonic SC-RB5E-K hangszóró minden szilárd tárgyat képes hangvetítővé alakítani. Az igazán lenyűgöző hanghatást fa-, üveg- vagy fém felületre helyezve tapasztalhatja. A szilárd felületek rezonanciájának köszönhetően hang átlag feletti minőségre tesz szert, amely erőteljesebb és tisztább hangzást biztosít kedvenc zeneszámai hallgatása közben. A hang szintén minden irányba terjed, így mindenki a lehető legkiválóbb hangzásélményben részesül.

 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Panasonic SC-RB5E-K
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic SC-RB5E-K. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Panasonic SC-RB5E-K. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic SC-RB5E-K. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic SC-RB5E-K.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ