A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AlzaBoxy Q1

Parrot Airborne Night MacLane drón

Termékkatalógus
Parrot Airborne Night MacLane drón
4,0 2 értékelés
Drón - 4 rotor, alkalmas külső és belső repülésre, Bluetooth Smart vezérlés (hatótávolsága: 20 m), Apple iPhone, iPod Touch, iPad és iOS 7.1 telefon/tablet és Android Bluetooth 4.0 kompatibilis, 14 éves kortól ajánlott
Kód:  FTBA008a2 Termékszám:  PF723107AA Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Parrot Airborne Night MacLane drón

A luxus kivitelezésű, négy rotoros Parrot Airborne drón külső és belső repülésre is alkalmas, nagyszerű élmény gyerekek és felnőttek számára egyaránt. A kvadrokopter maximális sebessége 18 km/h, könnyedén irányítható Apple iPod, Apple iPhone, Apple iPad vagy Google Androidos telefonok segítségével, melyekkel Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál. A repülés megkezdéséhez mindössze a FreeFlight 3 elnevezésű alkalmazás ingyenes letöltésére van szükség az AppStore vagy a Google Play segítségével.

A készülék képernyőjén láthatóvá válik a függőlegesen lefelé néző beépített kamera által rögzített kép. A landolás közbeni navigációhoz ugyancsak igénybe veheti a magasból készített fényképeket, melyek az 1 GB-os memóriába kerülnek tárolásra. A Parrot Airborne Night mindemellett egy pár nagy fényerejű LED lámpával is fel van szerelve, melyek segítségével elkerülheti a szembekerülő akadályokat, sőt még Morse-jeleket is küldhet. A fényerő intenzitása szabályozható.

 

A 3-tengelyes gyorsulásmérő és giroszkóp minden mozdulatot elemez, kibillenés esetén a robotpilóta azonnal egyensúlyba hozza a modellt. Az agilis Parrot Airborne-nal nagyszerű trükköket kivitelezhet, 90° vagy 180°-os fordulatot, azonnali, gyors irányváltásokat tehet balra és jobbra, mindössze csúsztassa az ujját a megfelelő irányba a képernyőn. A nagy teljesítményű propellereket megóvja a poliamid test, így nem kell aggódnia, hogy azok megsérülnek az esetleges becsapódáskor.

Műszaki adatok:

Maximális sebesség:
18 km/h

Az akkumulátor élettartama:
9 perc szünet nélkül
Gyors töltés, 25 perc alatt (a 2,6A töltő nem tartozék)

 

Paraméterek

Vezérlés
Mobillal Kész!
Töltési idő
24,51 perc Kész!
Csomag tartalma
Drón Kész!

Repülés

Vezérlés
Mobillal Kész!

Akkumulátor

Töltési idő
24,51 perc Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Drón Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Parrot Airborne Night MacLane drón Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Parrot Airborne Night MacLane. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Parrot Airborne Night MacLane. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Parrot Airborne Night MacLane. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Parrot Airborne Night MacLane.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ