A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál ApF HU

PENTAX RICOH WG-30 Wi-Fi szénszürke + 16 GB SD kártya + tok + neoprén szíj

Termékkatalógus
PENTAX RICOH WG-30 Wi-Fi szénszürke + 16 GB SD kártya + tok + neoprén szíj
Digitális fényképezőgép CMOS 16 MP, 5x zoom (28-140 mm), 2,7 "LCD, Li-ion, SD / SDHC / SDXC, HD videó, Wi-Fi, vízálló 12m, ellenáll a por, homok, sokk 1,5 m, az alacsony hőmérséklet max -10 ° C-on
Kód:  OX191m3h Termékszám:  462200

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PENTAX RICOH WG-30 Wi-Fi szénszürke + 16 GB SD kártya + tok + neoprén szíj Megszűnt

PENTAX RICOH WG-30 Wi-Fi szénszürke + 16 GB SD kártya + tok + neoprén szíj

Tartós kamera elkíséri Önt az esetekben, amikor a szokásos kompakt elmulasztotta, és fejlett expozíciós módok, a kiváló minőségű képekért még a víz alatt. A test ellenáll a por, eső magasból 1,5metrové vízálló, 12 méter, és tudja kezelni a hőmérséklet akár -10 ° C-on A testben ellenálló WG-30 ötszörös objektív optikai zoom, és mégis a test kisebb és könnyebb, mint a WG-harmadik

Az biztos Technology

CMOS képérzékelő hátsó világítás és precíziós feldolgozó rendszer olyan képek alacsony zajszint és a széles dinamikatartományt. Víz alatti fényképezés üzemmód csökkenti színű öntött víz alatt, optimalizált színvisszaadást. Sokoldalú zoom objektív képes kezelni mind a széles látószögű táj és közelképek 1 centiméter. Körülötte telepítettek 6 LED, amely megvilágítja a témát, és minimalizálja az árnyékok a képeken.

WiFi kapcsolat

Camera WG-30 el van látva WiFi WiFi funkció. Hogy csak ha át fényképeket egy külső eszköz, hanem a küldő direct mail vagy megosztás a társadalmi hálózatok. WiFi interfésszel is használható távirányító a kamera segítségével a smartphone. Támogatott iOS6 vagy újabb és Android 4.2 vagy újabb.

Kép és videó

Természetesen akkor is lő videó, még a Full HD felbontás, 30 képkocka másodpercenként. HD videó is lehet frame rate 60 képkocka másodpercenként, így a gyors cselekvés fog kinézni hibátlanul. Képek és videók tárolható akár a belső memóriában vagy a memóriakártyán SD / SDHC / SDXC. Kompatibilis vezeték nélküli Eye-Fi-vel. Csatlakozás a számítógép és a televízió beszerezni USB 2.0 és HDMI.

Paraméterek

Érzékelő

Érzékelő mérete
1/2,3" Kész!
Min. záridő
1/3 920 s Kész!
Maximum záridő
3,92 s Kész!
Maximum ISO
6 400 Kész!

Videó

Maximális videófelbontás
Full HD Kész!
Videó-hangbeállítás
Mono Kész!

Objektív

Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
28 mm Kész!
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
140 mm Kész!
Max. fényerő min. gyújtótávolságnál
f/3,5 Kész!
Max. fényerő max. gyújtótávolságnál
f/5,5 Kész!
Optikai zoom
5 × Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
2,7" (6,86 cm) Kész!

Akkumulátor

Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemidő
300 kép Kész!
Akkumulátor-kapacitás
925 mAh Kész!

Bemenetek és kimenetek

Audio/Video
HDMI Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Szíj/pánt, USB kábel, Töltőkábel/adapter, Tok Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További fényképezőgépek"

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PENTAX RICOH WG-30 Wi-Fi szénszürke + 16 GB SD kártya + tok + neoprén szíj Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PENTAX RICOH WG-30 Wi-fi Carbon grey + 16 GB SD karta + neoprénové pouzdro + plavací řemínek. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PENTAX RICOH WG-30 Wi-fi Carbon grey + 16 GB SD karta + neoprénové puzdro + plávacie remienok. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PENTAX RICOH WG-30 Wi-fi-Carbon-Grau + 8 GB SD-Karte + Neopren-Hülle + Schwimmleine. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PENTAX RICOH WG-30 Wi-fi-Carbon-Grau + 8 GB SD-Karte + Neopren-Hülle + Schwimmleine.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ