A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

PENTAX RICOH WG-M2 videókamera narancssárga

Termékkatalógus
PENTAX RICOH WG-M2 videókamera narancssárga
Kamera - alkalmas extrém sportokhoz, akár 4K 1080p felbontás, vízálló (10 m-ig), ütésálló (2 m), 8 megapixeles kamera, Li-ion akkumulátor, WiFi, HDMI, USB
Kód:  OX191o2a Termékszám:  03802

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PENTAX RICOH WG-M2 videókamera narancssárga Megszűnt

PENTAX RICOH WG-M2 videókamera narancssárga

Örökítsd meg életed legnagyobb kalandjait a kompakt és könnyű 4K Ultra HD kamerával, amely vízálló, ütés- és fagyálló. Ellenálló kialakítás, tok nélkül is, így nem túl nagy méretű. Az újdonság az előző modellhez képest a 4K felbontás, amely lassan a minőség új alapjává válik. Örökítsd meg a körülötted lévő élmények egész világát, akár búvárkodás közben az óceán mélyén, akár egy sivatagi túrán, akár csak egy családi napon, a játszótéren vagy az élményfürdőben. 

Legfontosabb jellemzői

  • 4K Ultra HD-ellenálló kültéri kamera is (nincs szükség speciális tokra vagy borításra)
  • Rendkívüli perspektíva (204°/151°)
  • Felvétel akár fagyban, -10°C-ig, vagy a mélyben 20 m-ig, legfeljebb 2 órán át
  • Rendkívüli ütésállóság (akár 2 méteres esés esetén is ellenáll)
  • Kiváló minőségű sztereó hangfelvétel (a szél hangjának kizárásával)
  • Nagy sebességű sorozatfelvétel (kb. nyolc felvétel másodpercenként)

Felvétel, ahogy csak kedved tartja

Az WG-M2 két különböző szöget kínál a felvételhez, hogy minden igénynek megfeleljen. A széles üzemmód maximális látómezőt kínál, 204 fokban, így rögzíti az egész tájat körülötted. A keskeny mód 151 fokban rögzít, természetes perspektívában. Ez a mód rezgéscsökkentő (Shake Reduction) funkciót is kínál, amely minimalizálja a kamera elmozdulását még a legmozgalmasabb felvételek esetében is. Ráadásul a 4K Ultra HD 30fps felvétel mellett Full HD (60fps) felvételt is készíthetsz a legmozgalmasabb események tökéletes megörökítéséhez. 

Minőségi felvétel a víz alatt

A WG-M2 úgy tervezték, hogy rögzítés során optimálisan adja vissza a színeket és a kontrasztot. Különlegessége a víz alatti felvétel, amelynél speciális szín egyensúlyt alkalmaz, így kristály tisztán és élethűen örökíti meg a víz alatti események légkörét. Hatékonyan kompenzálja a kontrasztok hiányát a fényszórásnak és a színek tökéletes definiálásának köszönhetően - felejtsd el a zöldes és kékes színeket. 

Mindig kéznél

Telepítsd az ImageSync-et a számítógépedre, telefonodra vagy tabletedre, így könnyen nyomon következed a felvételeidet még a távolból is. Közvetlenül az eszközön láthatod az élő előnézetet, és teljes kontrollt kapsz a beállítások felett, így módosíthatod a fehéregyensúlyt, az ISO-t és expozíciót is. Át is másolhatod a felvételeket az eszközre, vagy különböző módokon az interneten is megoszthatod őket.

Paraméterek

Típus és működés

Típus
Outdoor Kész!
Jellemzők
Strapabíró, Vízálló, Vezeték nélküli Kész!

Kimenetek

Audio/Video
HDMI Kész!
Adat interfészek
Wi-Fi Kész!

Akkumulátor

Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemideje
1,33 óra Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
5,74 cm Kész!
Magasság
7,78 cm Kész!
Mélység
3,41 cm Kész!

Szín

Szín
Narancssárga Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PENTAX RICOH WG-M2 videókamera narancssárga Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RICOH WG-M2 oranžová. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PENTAX RICOH WG-M2 oranžová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte RICOH WG-M2 orange. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte RICOH WG-M2 orange.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ