A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Perenio Power Link

Termékkatalógus
Perenio Power Link
3,3 10 értékelés
Okos konnektor - WiFi segítségével vezérelhető, működés: önállóan, Google Asszisztens és Amazon Alexa kompatibilis, energiafogyasztás mérése, alkalmazás: angol és cseh, Android és iOS támogatása,
Kód:  Pere2104 Termékszám:  PEHPL10 Gyártó honlapja:

Perenio Power Link

Tarts mindent kézben otthon a Perenio Power Link okos Wi-Fi aljzattal

Ha szeretnéd megtenni az első lépéseket az okos otthon felé, a Perenio Power Link okos aljzat megvásárlása ésszerű döntés. Segítségével távolról is ki- vagy bekapcsolhatod a csatlakoztatott eszközöket, beállíthatod az időzítőt vagy megtekintheted az eszközök energiafogyasztásának részletes adatait és ezáltal megtudhatod azok működési költségét. A Perenio Power Link intelligens aljzat egyik előnye a beépített gyermekzár, ennek köszönhetően aggodalmak nélkül használhatod a gyermekszobában. Az aljzat vezérlése Wi-Fi-vel történik, támogatja a 2,4 Ghz-es hálózatokat. A maximum 4000 Wteljesítményű készülékekhez alkalmas. Amennyiben kedveled a Google Asszisztens vagy Amazon Alexa hangsegédeket, vezérelheted a Perenio Power Link aljzatot ezek segítségével.

A Perenio Power Link okos aljzat fő előnyei

  • Alkalmas a maximum 4000 W-os nagy energiaigényű készülékekhez
  • A Perenio Power Link távolról is vezérelhető a Perenio Smart vagy a Perenio Lite alkalmazásokkal
  • Kompatibilis az Amazon Alexa és Google Asszisztens hangsegédekkel
  • A Perenio Power Link okos aljzat lehetővé teszi az időzítő beállítását vagy előre beállított forgatókönyvek használatát
  • Az aljzat 2,4 GHz-es hálózaton keresztül közvetlenül csatlakozik a Wi-Fi-hez
  • A Perenio Power Link részletes fogyasztási statisztikákat nyújt a csatlakoztatott készülékekről

A Perenio Power Link okos aljzat a hangsegédeket is megérti

Használhatod az Amazon Alexa és a Google Asszisztens hangsegédeket a Perenio Power Link okos aljzat vezérléséhez és a különféle forgatókönyvek aktiválásához. Többé már nem szükséges a távirányítók használata, a bojler felkapcsolása vagy más készülékek manuális bekapcsolása.

Az alkalmazással és a Perenio Power Link okos aljzattal aktiválhatod a beállított forgatókönyveket

A Perenio Power Link okos aljzat és a hangsegédek használatával különféle forgatókönyveket hozhatsz létre, amelyek sokkal kellemesebbé és könnyebbé teszik a mindennapi életet. Amint felébredsz, távolról is aktiválhatod a kávéfőzőt, vagy hazatérve várhat rád forró víz a kávé vagy tea elkészítéséhez, sőt bekapcsolhatod még a légkondicionálást is, így ideális környezet fogad majd a szobában, amikor belépsz.

A Perenio Power Link okos aljzatot biztonságosan telepítheted a gyermekszobába

Mindannyian tudjuk, hogy a gyerekek fürge ujjaira veszélyt jelenthetnek az aljzatok. Pontosan ezért a Perenio Power Link okos aljzat beépített gyermekzárral akadályozza meg azt, hogy a gyerekek bármit bedugjanak az aljzatba. A Perenio Power Link okos aljzatot aggodalmak nélkül használhatod a gyermekszobában.

A Perenio Power Link okos aljzat előnyei

A Perenio Power Link okos aljzat kiváló minőségű anyagokból készült a hosszú élettartam és tartósság jegyében. Kompakt méretének hála (54 × 76 mm) a Perenio Power Link okos aljzatot könnyedén bedughatod oda, ahol szükséged van rá. Az aljzat megbirkózik még a nagy igényű készülékek kezelésével is, így aztán nem áll fenn annak a kockázata, hogy a Perenio Power Link nem bírja a terhelést.


Paraméterek

Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz Kész!
Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Google Assistant, Amazon Alexa Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh Kész!
Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Google Assistant, Amazon Alexa Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Elektromos hálózat Kész!

Működés

Működés
Önállóan Kész!

Tulajdonságok

Funkciók
energiafogyasztás mérése Kész!
Max. terhelés
4 000 W Kész!
Csatlakozóaljzatok száma
1 db Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Perenio Power Link Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Perenio Power Link, chytrá zásuvka řízená přes WiFi a mobilní aplikaci. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Perenio Power Link, smart zásuvka riadená cez WiFi a mobilnú aplikáciu. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Perenio Power Link Smart Plug. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Perenio Power Link Smart Plug.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ