30 dnů na vrácení Shop roku

Pezsgőspoharak

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Rendeltetés
Fehérbor
(4)
Vörösbor
(4)
Pezsgő
(40)
Víz / alkoholmentes italok
(2)
Pezsgő (prosecco)
(18)
Szűrés

A pezsgőspoharak minden alkalomhoz eleganciát és kifinomultságot kölcsönöznek. Formájuk és kialakításuk a pezsgő aromájának és ízének maximális élvezetére optimalizált, így a pezsgőzés szerelmeseinek elengedhetetlen kellékei. Segítségre van szükséged a megfelelő pezsgőspohár kiválasztásban? Olvass tovább, és tudj meg többet a témáról.

Tovább

Miért jó, ha van otthon pezsgőspohár?

A pezsgőspohár készlet különféle változatai azért készülnek, hogy tökéletesen kiemeljék a pezsgő, a prosecco vagy más pezsgő ízét és aromáját. A pezsgőspoharak nemcsak a pezsgőhöz ideálisak, de elegáns kialakításuknak és változatosságuknak köszönhetően sok pohár alkalmas fehérbor, vörösbor, üdítőitalok vagy víz felszolgálásához is. Talán tudod, hogy a klasszikus pezsgőspohár keskeny és magas. Ez a különleges forma teszi őket ideálissá nem csak a pezsgő buborékjainak és aromáinak megőrzésére.

i

Mi a különbség a pezsgő, a habzóbor és a prosecco között?

A pezsgő és a prosecco a pezsgők különböző fajtái, amelyek gyártási eljárásukban és eredetükben különböznek. Míg a pezsgő kizárólag a franciaországi Champagne régióból származik, addig a pezsgő és a prosecco a Németországból és Olaszországból származó pezsgők elnevezése.

Melyik poharat használjam a pezsgőhöz, és melyiket a borhoz?

A pezsgőspohár formája és mérete kulcsszerepet játszik abban, hogy miként élvezzük a pezsgő ízét. A pohár mind az ízre, mind az aroma érzékelésére hatással lehet. Ezért mind a pezsgőhöz, mind a borhoz alkalmas pohár típusokat úgy tervezték, hogy az ital egyedi jellemzőit kiemeljék és az élményt optimalizálják. A megfelelő pohár tehát fokozhatja a bor szépségét és más szintre emelheti a kóstolással járó élményeket. Azok számára, akik nem tudják, hogyan válasszák ki a megfelelő poharat, rövid áttekintést készítettünk az összes típusról:

Pezsgőspohár

A pezsgőspohár kifejezetten ennek az ünnepi italnak a maximális élvezetéhez készül. Jellemző az ilyen poharakra a keskeny és magas forma, amely elősegíti a buborékok és az intenzív aromák megőrzését. Ez a kialakítás a pezsgő ideális hőmérsékletének megőrzését is segíti, amikor azt több vendégnek szolgálják fel.

Sokféle pezsgőspohár létezik. A széles coupette poharak egyre népszerűbbek a pezsgőkedvelők körében.

A kényelemről és a stílusról a proseccos poharak gondoskodnak

A proseccos poharak hasonlóak a pezsgőspoharakhoz, de az alsó részük szélesebb. Ennek a formának köszönhetően egyesítik a prosecco gyümölcsös aromáját és friss ízét, és felejthetetlen élményt garantálnak az olasz pezsgő minden kedvelője számára. A megfelelő pohár segít abban, hogy ezt az italt teljes mértékben élvezhesd.

A fehérboros pohár elősegíti az optimális ízhatást

A fehérboros poharakat alacsonyabb és kerekebb sziluettjük különbözteti meg a vörösboros poharaktól. Ez a forma biztosítja, hogy a fehérborok általában finomabb aromái jobban koncentrálódjanak és könnyebben érzékelhetőek legyenek. Emellett a pohár kialakítása segít abban, hogy a bor lassabban melegedjen, így megóvja friss jellegét és a savasság egyensúlyát.

A vörösboros poharak a komplexitást részesítik előnyben

A vörösboros poharak nagyobb térfogatuk és robusztusabb szerkezetük révén különböznek más formáktól. Ezáltal a bornak bőven van helye, hogy "lélegezni" tudjon, és ki tudja bontakoztatni komplex aromáit. Így könnyebben előtörnek a vörösborokra jellemző gazdag gyümölcsös és mély fűszeres jegyek. A pohár széles nyílása megkönnyíti a levegő és a bor áthaladását, ami tovább fokozza az ízélményt.

pezsgőspoharak

A fehérboros, pezsgős és vörösboros poharak szettben kaphatóak.

Milyen anyagból készülhet a pezsgőspohár?

Az anyag, amelyből a pezsgőspoharak készülnek, döntő fontosságú a választás során. A poharak többek, mint egyszerű ivóeszközök, mivel az ünneplés és elegancia szimbólumai is. A megfelelő pezsgőspohár minden kortyot különleges élménnyé tesz, ezért érdemes odafigyelni a felhasznált anyagra is.

  • Az üveg a legelterjedtebb, ugyanakkor megfizethető anyag a poharak készítéséhez. Tisztaságot és egyszerűséget kínál, ráadásul a mindennapi használatra is alkalmas.
  • A műanyag általában ideális az alkalmi partykhoz vagy esetleg a kertben való használat során. Más anyagokkal összehasonlítva a műanyag szinte törhetetlen, de hivatalos rendezvényekre nem alkalmas.
  • Az ólomkristály az üveggyártás hagyományos anyaga, amelyet magas fénye, tisztasága és gyönyörű hangja jellemez.
  • Az ólommentes kristály egy zöldebb és biztonságosabb megoldás a kristálypoharak esetében. Továbbra is megőrzi a hagyományos kristály fényességét és tisztaságát.

Speciális csiszolású pezsgőspohár

A csiszolt pezsgőspohár változatok exkluzivitást és vizuális komplexitást kölcsönöznek minden ünnepi alkalomnak. A finom csiszolások és a csillogó tükröződések fokozzák a luxus érzését, és a hétköznapi pezsgőzést rendkívüli élménnyé varázsolják. A csiszolt poharak kiválasztásakor fontos figyelembe venni, hogy a csiszolás hogyan befolyásolja a pezsgőspohár megjelenését és funkcionalitását. A különböző típusú csiszolatok többféleképpen verhetik vissza a fényt, ami egyedi jelleget kölcsönöz a poharaknak, és különleges ízt ad az italnak.


pezsgőspohár készlet üveg
Üveg pezsgőspohár

pezsgőspohár készlet műanyag
Műanyag pezsgőspohár

pezsgőspohár készlet kristály
Kristály pezsgőspohár

Egyes pezsgőspoharak nem biztos, hogy bírják a mosogatógépben történő mosogatást, ezért ellenőrizd a csomagolási betétlapon eme tulajdonságukat is.

A pezsgőspohár változatok kapacitása és fajtája

A pezsgőspohár változatok széles térfogatválasztékban kaphatók, 120 ml-től kezdve egészen 500 ml-ig. Ez a választék lehetővé teszi a megkülönböztetett alkalmakhoz történő megfelelő pohár választást, legyen szó akár egy meghitt ünnepségről, akár egy nagy társadalmi eseményről. Minden pezsgőtípus megérdemli a hozzá illő poharat, amely kiemeli a pezsgő egyedi jellemzőit és fokozza az ital ízélményét. A kisebb poharak a könnyű italokhoz, míg a nagyobb poharak a teltebb pezsgőkhöz alkalmasak.

Nagy vagy kis csomagolás? Egy pezsgőspohár minden alkalomra megfelelő

Milyen kiszerelésben vásároljunk pezsgőspoharat? A csomagolás méretének kiválasztásakor az egyéni igényeket, a használat gyakoriságát és a poharak rendeltetését kell figyelembe venni. Alkalmi vagy otthoni használatra elegendőek a kisebb készletek, míg egy komplexebb étkezési élmény részeként a nagyobb számú poharat tartalmazó készletek az ideálisak.

A pezsgőspohár színváltozatai

A pezsgőspohár változatok számos színvariációban kaphatóak a hagyományos átlátszó üvegtől egészen a modern színekig. A pezsgőspohár megfelelő színének kiválasztása befolyásolhatja az általános vizuális élményt, és kiegészítheti az étkezési élmény esztétikáját. Legyen szó hivatalos vacsoráról, baráti összejövetelről vagy születésnapi partiról, a poharak színe finoman illusztrálhatja az esemény hangulatát és tükrözheti a házigazda személyes ízlését. Próbáld ki például a lágy pasztellszíneket, amelyek könnyedséget és légiességet kölcsönöznek az étkezési élménynek.

Spórolni szeretnél a pezsgőspoharak vásárlása során, de nem tudod, hogy hogyan? Az olcsó pezsgőspoharak kategóriában biztosan találsz megfelelő terméket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
49 termék
5,0
RONA Pezsgőspoharak 210 ml UNIVERSAL 6 db
Pohár - rendeltetése pezsgő, talpas, 6 darab a csomagban, űrtartalma 210 ml, anyaga üveg - 1 365 Ft/db
8 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JTFSK055
5,0
TESCOMA CHARLIE 220 ml, 6 db, pezsgőhöz
Pohár - rendeltetése pezsgő, talpas, 6 darab a csomagban, űrtartalma 220 ml, anyaga üveg - 1 481,67 Ft/db
8 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESSK898
RONA pezsgőspoharak - pezsgőspohár tál 350 ml UNIVERSAL 6 db
Pohár - rendeltetése pezsgő, talpas, 6 darab a csomagban, űrtartalma 350 ml, anyaga üveg - 1 998,33 Ft/db
11 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JTFSK056
RONA Pezsgőspohár 250 ml VISTA 6 db
Pohár - rendeltetése pezsgő, talpas, 6 darab a csomagban, űrtartalma 250 ml, anyaga üveg - 1 665 Ft/db
9 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JTFSK029
BOHEMIA ROYAL CRYSTAL 2FOR2 Pohár 230 ml
Pohár - rendeltetése pezsgő (prosecco), talpas, 2 darab a csomagban, űrtartalma 230 ml, anyaga üveg
3 090 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRCSS748
4,6
BOHEMIA ROYAL CRYSTAL Wine time set 12 db
Pohár - rendeltetése fehérbor, talpas, 12 darab a csomagban, űrtartalma 450 ml, anyaga ólommentes kristály - 982,50 Ft/db
11 790 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRCSS267
5,0
RONA Pezsgőspohár 340 ml LORD 6 db
Pohár - rendeltetése pezsgő, talpas, 6 darab a csomagban, űrtartalma 340 ml, anyaga üveg - 1 498,33 Ft/db
8 990 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JTFSK015
3,5
ORION Dny borospohár, 0,45 l, 1 db
Pezsgős pohár - rendeltetése pezsgő, talpas, űrtartalma 450 ml, anyaga üveg
3 090 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORISK973
1,0
Rona poharak pezsgőhöz 6 db 220 ml ARAM
Pohár - rendeltetése pezsgő, talpas, 6 darab a csomagban, űrtartalma 220 ml, anyaga ólommentes kristály
9 390 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RONSS9855
B.BOHEMIAN Lidka Pezsgőspohár készlet 210 ml 4 db
Pohár - rendeltetése pezsgő (prosecco), talpas, 4 darab a csomagban, űrtartalma 210 ml, anyaga ólommentes kristály
8 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BBHSS223
RONA GALA pezsgőspohár 220 ml, 6 db
Pohár - rendeltetése pezsgő (prosecco), talpas, 6 darab a csomagban, űrtartalma 220 ml, anyaga ólommentes kristály
8 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RONsd90
RONA Pezsgőspohár készlet 220 ml 2 db MAGNUM
Pohár - rendeltetése pezsgő (prosecco), talpas, 2 darab a csomagban, űrtartalma 220 ml, anyaga ólommentes kristály
3 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RONSS519
ORION "Problém" borospohár, 0,45 l, 1 db
Pezsgős pohár - rendeltetése pezsgő, talpas, űrtartalma 450 ml, anyaga üveg
3 090 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORISK980
RONA pezsgős pohár, 360 ml ORBITAL, 2 darab
Pohár - rendeltetése pezsgő, talpas, 2 darab a csomagban, űrtartalma 360 ml, anyaga üveg - 4 045 Ft/db
8 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JTFSK004
ORION SRDÍČKA pezsgős pohár, 0,22 l, 2 db
Pohár - rendeltetése pezsgő, talpas, 2 darab a csomagban, űrtartalma 220 ml, anyaga üveg
4 090 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORISK997
1,0
Rona poharak pezsgőhöz 6 db 220 ml ARAM
Pohár - rendeltetése pezsgő, talpas, 6 darab a csomagban, űrtartalma 220 ml, anyaga ólommentes kristály
9 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 05. 09.
Termékkód: RONSS9855
TESCOMA SOMMELIER 210 ml, 6 db, pezsgőhöz
Pohár - rendeltetése pezsgő, talpas, 6 darab a csomagban, űrtartalma 210 ml, anyaga ólommentes kristály - 1 598,33 Ft/db
9 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: TESSK168
ORION SRDÍČKA pezsgős pohár, 0,22 l, 2 db
Pohár - rendeltetése pezsgő, talpas, 2 darab a csomagban, űrtartalma 220 ml, anyaga üveg
4 290 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: ORISK997
Siguro Locus pezsgőspohár készlet, 200 ml, 6 darab - Pohár Típusok
4,7 55×
Siguro Locus pezsgőspohár készlet, 200 ml, 6 darab
Pohár - pezsgőhöz, fúvott üveg, anyag kristályos, nehézfémek nélkül, titániummal a nagy szilárdság és tartósság érdekében, lángcsiszolt a magas fényességért, mosogatógépben mosható, térfogat 200 ml, méret 66 × 66 × 244 mm, 6 darabos csomagolás, Csehországban készült termék - 1 031,67 Ft/db
Szuper ár
6 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SGR_GW_C200Z
4,5
RONA Prosecco pohár 320 ml SWAN 6 db
Pohár - rendeltetése pezsgő (prosecco), talpas, 6 darab a csomagban, űrtartalma 320 ml, anyaga üveg - 1 715 Ft/db
10 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: JTFSK022
4,4
BOHEMIA ROYAL CRYSTAL Globo készlet 16 db
Pohár - rendeltetése fehérbor, talpas, 16 darab a csomagban, anyaga üveg - 1 061,88 Ft/db
16 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: BRCSS625
5,0
RONA pezsgőspoharak 190 ml SWAN 6 db
Pohár - rendeltetése pezsgő, talpas, 6 darab a csomagban, űrtartalma 190 ml, anyaga üveg - 1 715 Ft/db
10 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: JTFSK023
4,3
Siguro Locus prosecco pohárkészlet, 470 ml, 6 darab
Pohár - proseccohoz, fúvott üveg, kristályos anyag, nehézfémek felhasználása nélkül, titán tartalommal a nagy szilárdságért és tartósságért, lángpolírozott a magas fényért, tökéletes optikai tulajdonságok, a pohár és a szár közötti kapcsolat nagy szilárdságú, mosogatógépben is mosható, térfogat 470 ml, méretek 89 × 89 × 263 mm, 6 darabos kiszerelésben, Csehországban gyártva - 1 348,33 Ft/db
8 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SGR_GW_C470Z
5,0
BOHEMIA ROYAL CRYSTAL Verona Pohár 260 ml
Pohár - rendeltetése pezsgő, talpas, 6 darab a csomagban, űrtartalma 260 ml, anyaga üveg
7 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: BRCSS963

Pezsgőspoharak

A Pezsgőspoharak kategóriában összesen 49 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó pezsgőspoharak A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb pezsgőspoharak A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: pezsgőspoharak vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ