Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Philips Azur Performer GC3810/20 gőzölős vasaló

Termékkatalógus
Philips Azur Performer GC3810/20 gőzölős vasaló
4,9 8 értékelés
Vasaló - 2400W, SteamGlide Plus vasalótalp, 40g/perc folyamatos gőz, 150 g/perc gőzlövet, függőleges gőz, a gőz a vasalótalp csúcsán keresztül jön, spriccelő, ECO üzemmód, Auto Steam Control - automatikusan beállítja a gőzintenzitást a választott anyagnak megfelelően, a Calc Clean funkció csapvíz használatát teszi lehetővé, a Drip Stop funkció meggátolja a foltok képződését, 300 ml víztartály, 2 m hosszúságú kábel
Kód:  EAT2059y Termékszám:  GC3810/20 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Philips Azur Performer GC3810/20 gőzölős vasaló Megszűnt

Philips Azur Performer GC3810/20 gőzölős vasaló

Ismerje meg a vasalás új szintjét a Philips márka Azur Performer vasalójával! A vasalóban a teljesítmény egyszerűséggel párosul. Folyamatos bő és erős gőzsugár biztosítja a tökéletes gőzölést, és hatékonyan távolítja el a makacs gyűrődéseket is. A vasaló egyedi SteamGlide Plus talppal rendelkezik, gondosan megtervezett nyílásokkal, amik a gőz kiegyenlített szétosztását biztosítják. Az innovációnak köszönhetően Ön pillanatok alatt vasalhatja ki a ruhákat - az anyagon könnyedén és gyengéden siklik majd végig a vasaló. A karbantartás sem volt egyszerűbb sosem, mint a CalcClean rendszerrel, amely megakadályozza a vízkő lerakódását - még akkor is, ha Ön csapvizet használ. Nem kell tehát aggódnia sem a vasalás minősége, sem a vasaló élettartama miatt.

Fontos jellemzők

  • 2400 W-os teljesítményével a vasaló pillanatok alatt melegszik fel, és kitűnő eredményt biztosít
  • Folyamatos gőzkibocsájtás (akár 40 g/perc), gőzlövet (150g), az összes gyűrődés hatékony eltávolításának érdekében
  • SteamGlide Plus vasalótalp-felület - könnyed siklás, gyorsabb vasalás
  • Kettős hatású CalcClean rendszer biztosítja a vasaló vízkőtlenítését
  • A Triple Precision hegy segítségével a látszólag elérhetetlen zugok is kivasalhatóak
  • Az Auto Steam Control funkció biztosítja az optimális mennyiségű párát ruhatára minden egyes darabja számára

Innovatív gőz- és hőmérsékletkezelés

A vasaló akár 40g/perc állandó gőzkibocsájtásra képes, ami lényegesen megkönnyíti még a látszólag kivasalhatatlan gyűrődések eltüntetését is. Ehhez hozzájárul az akár 150g/perc erejű gőzlöket is. Hasznát veszi minden bizonnyal a vasaló csúcsából kilövellő gőznek, amelynek köszönhetően jól vasalhatóak a gallérok, a gombok környéke vagy a ruha a hajtások között. A speciális vasalófelületnek köszönhetően egy mozdulattal kivasalhatóak a ruhák. Nincs már szükség párafelhőre az okos hőmérsékletkezelésnek köszönhetően, ami pontosan a választott anyagtípusnak megfelelően adagolja a gőzt.

Tisztaság és praktikum

Az egyedülálló rendszer ellenőrzése alatt tartja a vízkő állapotát a vasalóban, és meggátolja annak lerakódását. Nem csak az élettartamát hosszabbítja meg ezzel, hanem - ezzel egy időben - a vasaló és az Ön ruhadarabjainak tisztaságáért is tesz. Egy további funkció, amely hozzájárul a ruhákra kerülő fehér foltok megszüntetéséhez, a DripStop - ennek köszönhetően nem folyik ki víz a vasaló talpából. Kellemes bónusz a vasaló alacsony súlya és ergononomikus kialakítása, az utóbbinak köszönhetően nagyon jól kézreesik. A Philips gyártó a természetre is ügyel, támogatja a fenntartható fejlődést, a vasaló ECO üzemmóddal is rendelkezik, amelynek köszönhetően akár 20%-os energiafogyasztás-csökkentés állítható be.

Paraméterek

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!
Funkcionális elemek vasaláshoz
Spriccelés, Gyorsmelegítés Kész!
Vízzel kapcsolatos funkciók
Vízkőtelenítés Kész!
Biztonsági funkciók
Anti-drip rendszer (csöpögés ellen) Kész!

Vasaló típusa

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!

Funkciók és felszereltség

Funkcionális elemek vasaláshoz
Spriccelés, Gyorsmelegítés Kész!
Vízzel kapcsolatos funkciók
Vízkőtelenítés Kész!
Biztonsági funkciók
Anti-drip rendszer (csöpögés ellen) Kész!

Tech. specifikációk

Teljesítmény
2 400 W Kész!
Gőzkibocsátás
40 g/perc Kész!
Gőzlövet
150 g/perc Kész!
Vasalótalp anyaga
Kerámia Kész!

Szín

Szín
Fehér, Kék Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes vasaló kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips Azur Performer GC3810/20 gőzölős vasaló Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips GC3810/20 Azur Performer. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips GC3810/20 Azur Performer. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips GC3810 / 20 Azur Performer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips GC3810 / 20 Azur Performer.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ