AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Philips DVT6000 fekete-ezüst

Termékkatalógus
Philips DVT6000 fekete-ezüst
5 1 értékelés
Diktafon - 4GB, akár 1056 órányi felvétel, MP3, WAV lejátszó, MP3 lejátszó, színes LCD kijelző, USB, MicroSD slot, FM tuner, beépített Li-Polymer akkumulátor
Kód:  JU150n Termékszám:  DVT6000 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Philips DVT6000 fekete-ezüst

Philips DVT6000 černo-stříbrný

Hangfelvétel mikrofonok 3

Amikor a felvétel egy távoli emberek, hangjuk gyakran túl gyenge. Innovatív technológia rögzítésére három mikrofonok automatikus zoom funkció + optimalizált előadások és interjúk, elemzések a bejövő jelet, és automatikusan beállítja a zoom mennyiségével a távolságot a hangforrás. Van egy zajcsökkentő és a hang a hangszóró kristálytiszta.

Érzékeli a mozgás automatikus beállítása a mikrofon érzékenységét

Beépített mozgásérzékelő kiválasztja a felvevő, amikor egy asztalon vagy tartott a kezében, és kiválasztja a mikrofon érzékenységét felel meg a helyzetet, és megakadályozzák véletlen elakadása hangot szeretne feltölteni.

Philips DVT6000 černo-stříbrný
Philips DVT6000 černo-stříbrný

Pre-felvételi funkció

Pre-felvételi funkció lehetővé teszi, hogy rögzítse az utolsó öt másodpercet, mielőtt megnyomja a felvétel gombot. A készülék készenléti állapotba kapcsol, és rögzítse öt másodperces loop mentés nélkül. Nyomda rekord öt másodperces loop észre.

Tölthető akkumulátor hosszú felvételi

A nagy kapacitású akkumulátor könnyen újratölthető egy szabványos mini USB bemenet. Ez biztosítja, hosszabb akkumulátor extra hosszú felvételi és biztosítja, hogy az üzenetrögzítő mindig készen áll a munka, ha akarja.

Philips DVT6000 černo-stříbrný
Megjegyzés:
» Egyéb diktafon is megtalálható a kínálatban.
» További streamer mikrofonok

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips DVT6000 fekete-ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips DVT6000 černo-stříbrný. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips DVT6000 čierno-strieborný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips DVT6000 Schwarz und Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips DVT6000 Schwarz und Silber.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ