AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Philips DVT6500 ezüst

Termékkatalógus
Philips DVT6500 ezüst
3,0 2 értékelés
Diktafon - 4GB beépített tárhely, akár 1056 órányi felvétel, MP3, WAV lejátszó, MP3 lejátszó, színes LCD kijelző, USB, MicroSD, FM tuner, távirányító, beépített Li-Polymer akkumulátor
Kód:  JU150p Termékszám:  DVT6500 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Philips DVT6500 ezüst

Philips DVT6500 stříbrný

Kiváló minőségű felvételek a 3 beépített mikrofonnak köszönhetően

A természetes zenei hangzás CD minőségű felvételére szükség van néhány kulcsfontosságú funkcióra, amelyekkel ez a felvevő rendelkezik: a jelerősség és zaj nagy arányú szabályozása, dinamikus mikrofonok a hangos és halk hangok egyidejű feljátszására, anti-shock mikrofonok a továbbított rezonancia kiszűrésére. A balról és jobbról érkező hangokat a felvevő szétválasztja, ezzel élővé teszi a hangzást.

Mozgásérzékelő az érzékenység automatikus beállításához

A beépített mozgásérzékelő kiválasztja a felvevő megfelelő érzékenyégét. Különbséget képes tenni az között, hogy a diktafon éppen egy asztalon nyugszik, vagy éppen kézben tartják, így automatikusan kiválasztja a megfelelő érzékenységet, és megakadályozza a hangfelvétel elakadását. 

Philips DVT6500 stříbrný
Philips DVT6500 stříbrný

Előfelvételi funkció

Az előfelvételi funkció lehetővé teszi, hogy rögzítse az utolsó öt másodpercet, mielőtt megnyomja a felvétel gombot. Ennek a funkciónak köszönhetően a készülék készenléti állapotban van és öt másodperces szakaszokat rögzít  mentés nélkül. A felvétel gomb lenyomása után pedig elmenti a felvételt megelőző öt másodperces szakaszt.

 

Nagy, színes kijelző az intuitív használathoz

A nagy, színes kijelző kristálytiszta képe lehetővé teszi, hogy mindent egy pillantással le lehessen olvasni. Az egyszerű kezelőfelület nyolc nyelven jelenítheti meg a tartalmat, valamint egyszerű és intuitív használatra van optimalizálva.

Philips DVT6500 stříbrný
Megjegyzés:
» Egyéb diktafon is megtalálható a kínálatban.
» További streamer mikrofonok

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips DVT6500 ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips DVT6500 stříbrný. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips DVT6500 strieborný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips DVT6500 Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips DVT6500 Silber.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ