Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Philips Hue GO lámpa

Termékkatalógus
Philips Hue GO lámpa
4,7 23 értékelés
Asztali lámpa - smart, műanyag, LED-es, 14705,89 óra élettartam, 300 lm fényerő, 6 W teljesítmény, Apple HomeKit, Google Assistant és Amazon Alexa kompatibilis, cseh, angol, szlovák, magyar és német nyelvű mobilalkalmazással vezérelhető, hálózati tápellátás, hangvezérlés, mobilalkalmazás, fény színének beállítása és fényerő beállítása, használatához bridge szükséges, A+ energiaosztály
Kód:  ESO511a Termékszám:  7146060PH Gyártó honlapja:

Philips Hue GO lámpa


le
Világítja minden pillanatban
 

Világítás mindenhol

A Hue Go egy hordozható lámpa, amely lehetővé teszi, hogy bárhol legyen világítás, akár fehér, akár 16 millió színben, természetes, dinamikus hatásokkal.


le
hordozható könnyű
 

Hordozható világítás

Hozz fényt a mindennapi életedbe és vidd magaddal, ahol csak szükséged van rá. A Philips Hue Go a legsokoldalúbb lámpa az otthonodban, és teljesítménye akár 300 lumen. 


Könnyű kezelhetőség

A Philips Hue Go egyszerűen és könnyen kezelhető, még akkor is, ha nincs okos eszközöd. A lámpa felkapcsolása közvetlenül az okosvezérlő megnyomásával is történhet.

le
könnyű kezelhetőség
 

Fokozza a különleges pillanatokat

A Philips Hue Go öt szabadalmaztatott természetes dinamikus hatást nyújt: intim gyertyafény, vasárnap kávé, meditáció, mágikus erdő és éjszakai kaland.

le
Fokozza a különleges pillanatokat
 

le
hasznos funkciók
 

Hasznos funkciók

Ébredj természetesen és élvezd az új kezdetet minden nap. Egyszerűsítsd az elalvást és az ébredést a lehető legtermészetesebb módon. A Philips Hue Go gyengéden és természetesen ébreszt fel.


le
intelligens lámpa
 

Intelligens lámpa

Élvezd a fényhatásokat a kedvenc zenéd ritmusára, és terjeszd ki az élményt az Ambilight TV segítségével, vagy emeld új szintre a játékot a Philips Hue Go lámpa harmadik féltől származó applikációival.


Mindig naprakész

A Philips Hue az energiatakarékosság elvén alapul, a biztonságos és megbízható ZigBee technológia vezérli a világítást. 

le
Mindig naprakész
 

Akár 50 izzó és lámpatest is csatlakoztatható

A Philips Hue Bridge-hez akár 50 izzót és lámpatestet is csatlakoztathatsz. Egyszerűen kezdd el bármilyen rendelkezésre álló kezdőkészlettel, majd csatlakoztasd a Philips Hue termékeket.

le
Csatlakozni akár 50 izzók és lámpatestek
 

le
Vydrží až 3 hodiny
 

Új, kreatív módon világítja meg a tereket, emellett élvezheted a Philips Hue lámpák csatlakoztatási lehetőségét. A Philips Hue Go belső, kivehető akkumulátorral működik, amely 1,5 órás töltés követően akár 3 órán át tart.


le
Má to nejlepší
 

Használd a legjobb világítást, bármi is csinálsz. A Philips Hue a legjobb világítás a mindennapi tevékenységeidhez, 4 világítási móddal. 


le
Plná škála možností
 

Csatlakoztasd a lámpát a Philips Hue Bridge-hez, és fedezd fel a világítás minden opcióját. Vezéreld a Hue lámpát vezetékek nélkül, Android vagy iOS eszközökről. 

Mérete:
79 x 150 mm

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdvözlöm! Érdeklődni szeretnék, hogy a Róbert Károly körúti üzletükben mai napon délután átvehető e a készülék ha bemegyek érte? Köszönöm előre is.

Kérdések és válaszok: Philips Hue GO lámpa
Kiegészítők: Philips Hue GO lámpa
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Hue GO. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips Hue GO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips Hue GO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips Hue GO.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ