Akvizice ApF HU Shop roku

Philips Series 1000i AC1715/10

Termékkatalógus
Philips Series 1000i AC1715/10
Légtisztító - 300 m³/h légtisztító teljesítmény, 27 W teljesítményfelvétel, 36 m² max. ajánlott szobaméret, 15 - 50 dB(A) zajszint, HEPA szűrő, funkciók: turbo üzemmód, éjszakai üzemmód, 4 tisztítási mód, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, levegőminőség jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi, Amazon Alexa és Google Home kompatibilis, kábel hossza 180 cm, felszereltség: porérzékelő, méret: 48,6 × 27,3 × 27,3 cm (Ma×Sz×Mé), 4,1 kg súly
Leárazás -4 %
79 990 Ft 82 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  PHICV261HU Termékszám:  AC1715/10 Gyártó honlapja:
Philips Series 1000i AC1715/10 82 990 Ft 79 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Philips Series 1000i AC1715/10

Gyakori allergiás vagy felső légúti panaszokkal küzdesz? Ebben az esetben ideális választás otthonodba eme Philips Series 1000i AC1715/10 légtisztító. Használatával kiszűrhetjük a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészgombákat és baktériumokat. Ez a légtisztító allergiásoknak képes kiszűrni a levegőből nem csak a különböző szennyeződésektől, hanem az összes allergént is. A levegő minősége jelentősen javul, és az allergiás reakciók kockázata drasztikusan csökken. A korszerű technológia és a hatékony HEPA szűrő garantálja, hogy minden lélegzetvétellel tiszta és friss levegőt szívhass be. Ez a praktikus mobil segédeszköz 36 alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására ideális. Stílusos kialakításán kívül olyan modern funkciókat nyújt, mint éjszakai mód és turbó üzemmód.

Légtisztító Philips Series 1000i AC1715/10 Lifestyle
Légtisztító Philips Series 1000i AC1715/10 Jellemzők/technológia

Philips Series 1000i AC1715/10 levegő tisztító lényeges paraméterei

  • Egy ilyen Philips levegőtisztító gép hatékonyan semlegesíti a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, poratkákat, penészt és baktériumokat
  • Csökkenti a levegőben lévő allergéneket
  • Filter típusa: HEPA
  • 36 m² alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására megfelelő
  • 300 m³/h teljesítménnyel bír
  • 4 tisztítási móddal rendelkezik az ideális szűrés érdekében
  • A légtisztító könnyen vezérelhető mobilalkalmazáson keresztül
  • Olyan technológiákhoz optimalizálva, mint Wi-Fi, Amazon Alexa és Google Home
  • Levegőminőség-szenzorral felszerelve
  • A porérzékelővel nyomon követhető a porszemcsék mennyisége
  • Egy ilyen hasznos Philips légtisztító teljesítménye 27 W
  • A legalacsonyabb zajszint értéke 15 dB(A), illetve a maximális érték 50 dB(A)
  • A kábel hossza 180 cm

Mindig számíthatsz erre a nagy teljesítményű levegő tisztítóra a méltán népszerű Philips gyártótól

Egy ilyen hasznos Philips légtisztító olyan praktikus funkciókkal rendelkezik, amelyek kényelmesebbé teszik a mindennapi használatát. A kiváló szűrési képességnek köszönhetően nagyszerűen gondoskodik az allergének kiszűréséről és eltávolításáról a levegőből. Pótolhatatlan eszköz olyan háztartásokban, ahol allergiások élnek. Ez a modern légtisztító készülék 4 tisztítási móddal funkcionál az optimális szűrés érdekében. Turbó üzemmóddal is elérhető, amely a lehető legmagasabb teljesítménnyel és intenzitással büszkélkedhet. Ezzel az üzemmóddal a szennyeződés gyorsabban és hatékonyabban távolítható el, ami a szoba levegőminőségének javulását eredményezi. Felszereltsége révén képes pontosan felismerni az aktuális levegőminőséget, és lehetővé teszi, hogy időben elindítsuk a tisztítási üzemmódot.

Légtisztító Philips Series 1000i AC1715/10 Jellemzők/technológia

Kényelmes működés és gazdag felszereltség

Egy ilyen praktikus Philips levegő tisztító nem csak a nagyon felhasználóbarát működése miatt fog tetszeni, hanem azért is, mert sokkal kevesebb por lesz a helyiségben, ezáltal kevesebbet kell takarítani. Egy mobilalkalmazással könnyedén vezérelhetjük a levegő tisztítót, amivel bekapcsolhatjuk és kiválaszthatjuk a kívánt módot. Olyan technológiákkal kompatibilis, mint Wi-Fi, Amazon Alexa és Google Home. A porérzékelő figyeli a porszemcsék mennyiségét, és a hatékony szűrés érdekében automatikusan beállítja a légtisztító teljesítményét.

Egy ilyen hasznos Philips levegőtisztító gép elkápráztat innovatív funkcióival

Egy ilyen modern Philips légtisztító készülék nagyszerű eszköz, amely segít friss és tiszta környezetet teremteni otthonunkban. Az éjszakai üzemmódnak köszönhetően akár alvás közben is elindíthatjuk, egyáltalán nem lesz zavaró hatással alvásunkra.

A kiváló szűrőrendszer mindent hibátlanul kiszűr

Egy ilyen modern Philips levegőtisztító beszívja a levegőt, amely aztán áthalad a szűrőrendszeren, amely felfogja a szennyeződések és gázok 99,9%-át. Az összes szilárd részecske, baktérium, vírus, penészgomba, allergén és poratka felfogását a HEPA-szűrő nagy hatékonysággal biztosítja. A készülék teljesítménye kulcsfontosságú tényező. Eme Philips légtisztító 300 m³/h kapacitással bír. A háztartási légtisztítót úgy tervezték, hogy működése ne zavarjon minket. A legalacsonyabb zajszint értéke 15 dB(A), illetve az érték legfeljebb 50 dB(A).

Méretei:

48,6 × 27,3 × 27,3 cm (Ma×Sz×Mé)

Tömege:

4,1 kg

Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítményfelvétel
27 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
300 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
36 m2 Kész!
Maximális zajszint
50 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
15 dB(A) Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA Kész!

Méret & súly

Szélesség
27,3 cm Kész!
Mélység
27,3 cm Kész!
Magasság
48,6 cm Kész!
Tömeg
4,1 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips Series 1000i AC1715/10
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ