Shop roku AP+ plus nový vizuál

Photoshop

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Márkák
Adobe
(8)
Rendeltetés
Háztartás
(8)
Cégeknek
(8)
Hivatalok számára
(8)
Szoftvertípus
Fotók szerkesztése
(8)
2D grafika
(6)
Operációs rendszer
Windows
(8)
MacOS
(8)
Nyelvi változat
CZ
(3)
EN
(8)
Szűrés

Az Adobe Photoshop egy raszteres grafikai szerkesztőprogram, amelyet elsősorban fotó- és képszerkesztésre használnak. Széleskörű funkcióinak és gyors renderelési teljesítményének köszönhetően az egyik legnépszerűbb grafikai szerkesztőprogram. Lássuk, mi mindent tud még az ez az ügyes program.

Tovább

Adobe Photoshop - a legjobb grafikai szerkesztőprogram

Az Adobe Photoshop a világ egyik legismertebb és legszélesebb körben használt grafikai szerkesztőprogramja. Hihetetlen mennyiségű funkciót és eszközt kínál mindenféle grafikai szerkesztéshez. Ismerd meg az Adobe Photoshop néhány kulcsfontosságú előnyét, amelyek meggyőzhetnek arról, hogy ezt a programot válaszd.

  • A program világos és intuitív felhasználói élményen alapul.
  • Több száz hatékony eszközt, effektet és grafikai szűrőt tartalmaz.
  • Több ezer hivatalos és közösségi tippet, trükköt és oktatóanyagot találhatsz az interneten.
  • Az Adobe PS széles körű kompatibilitása kiterjed az Apple iPadre, beleértve a stylus támogatást is.
  • Az Adobe Creative Cloud-támogatás segítségével a munkát egy másik eszközön is folytathatod.

Adobe Photoshop CS6

Az Adobe Photoshop a professzionális szerkesztők, a grafikai iskolák és a lelkes művészek első számú választása a világ minden táján, az áttekinthető kezelőfelületének és kifinomult funkcióinak köszönhetően.

Adobe Photoshop CC

A program neve 2013 óta Adobe Photoshop CC (Creative Cloud). A CC rövidítés ekkor váltotta le a CS megnevezést (Adobe Photoshop CS6, CS5). Jelenleg a legfrissebb elérhető verzió az Adobe Photoshop CC 2022 (23-as verzió).

Photoshop CC funkciók és eszközök

Ez a program a legmodernebb szoftver, amely bármilyen grafikai feladatot képes megoldani. A funkciók és tulajdonságok teljes listája nagyon hosszú lenne, ezért íme néhány a legfontosabbak közül.

  1. Szöveg írására és szerkesztésére is használható.
  2. Retusálási, fókuszálási és elmosási eszközök is elérhetők.
  3. Természetesen beállíthatod a kontrasztot, a színt, az expozíciót, a méretet vagy a felbontást is.
  4. Eszközök festéshez, rajzoláshoz, több kép kombinálásához vagy objektumok eltávolításához.
  5. Az Adobe PS CC segítségével 2D-s animációkat is készíthetsz, illetve 3D-s objektumokat is megjeleníthetsz.
  6. A folyamatban lévő projektek szinkronizálásának lehetősége az Adobe Creative Clouddal (akár 100 GB).

i

Elsősorban a fotózásra összpontosítasz? Az Adobe Photoshop Elements olyan program, amelyet fényképek szerkesztésére, rendszerezésére és megosztására terveztek.

Mi az Adobe Creative Cloud?

Az Adobe Creative Cloud nem csak egy online tárolóhely a projektjeid számára. Ez egy licencrendszer is, ahol az összes Adobe előfizetési programodat kezelheted.

Adobe Creative Cloud

A PS nyelve

A program többféle lokalizációs lehetőséggel rendelkezik. Találhatsz angol nyelvű licenceket (ENG), de többnyelvű licenceket is. Fordíts különös figyelmet a licenc kiválasztására.

Az Adobe Photoshop CC támogatja a Windows és a macOS rendszert is.

Adobe Photoshop licenc

Kíváncsi vagy, mennyibe kerül az Adobe Photoshop egy évre? Ez nem ilyen egyszerű, hiszen a licenc lehet magán- vagy kereskedelmi használatra való, illetve iskolák vagy nonprofit szervezetek, kormányzati szervek, illetve diákok és tanárok számára is. Az ár a licenc hosszától és a nyelvtől is függ.

i

A program nem kínál örökös licencet, a szoftver csak előfizetéses alapon érhető el. Igényeidtől függően havi vagy éves előfizetést is választhatsz.

Ingyenes Adobe PS? Telefonokhoz lehetséges

Az Adobe Photoshop Express egy Android és iOS okostelefonokra készült alkalmazás, amely megkönnyíti a fényképek szerkesztését, retusálását, szűrők alkalmazását, kollázsok készítését és még sok mást.

Egyéb Adobe grafikai programok

Mi mással egészíthetnéd ki jobban az Adobe PS szoftvert, mint más Adobe termékekkel. Akár a munkád, akár a hobbid a grafika, értékelni fogod a többi Adobe programot is.

  • Az Adobe Lightroom fényképek és egyéb grafikai projektek archiválására és szerkesztésére való.
  • Az Adobe Illustrator egy nagy teljesítményű grafikai szerkesztőprogram vektorgrafikák létrehozására és szerkesztésére.
  • Az Adobe Premiere Pro olyan szoftver, amely főleg a komplex videószerkesztésre használható.

Ha a Photoshop alternatíváját keresed, próbáld ki a Pixlr-t vagy a Gimp-et.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
8 termék
Adobe Photoshop & Premiere Elements 2024, Win/Mac, EN (elektronikus licenc)
Grafikai szoftver - Adobe Photoshop, 1 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, szoftver típusa: fotók szerkesztése, nyelv: EN, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, cégeknek és hivatalok számára, célkészülék: PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows és macOS
61 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: EO605ppe24a2
Adobe Photoshop, Win/Mac, EN, 12 hónap (elektronikus licenc)
Grafikai szoftver - Adobe Photoshop, 1 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: 12 hónap, előfizetés, szoftver típusa: fotók szerkesztése és 2D grafika, nyelv: EN, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, cégeknek és hivatalok számára, célkészülék: PC, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows és macOS
202 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: EO605q5
Adobe Photoshop & Premiere Elements 2024, Win/Mac, EN, upgrade (elektronikus licenc)
Grafikai szoftver - Adobe Photoshop, 1 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, szoftver típusa: fotók szerkesztése, nyelv: EN, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, cégeknek és hivatalok számára, célkészülék: PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows és macOS
50 090 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: EO605ppe24a3
Adobe Photoshop, Win/Mac, CZ/EN, 1 hónap (elektronikus licenc)
Grafikai szoftver - Adobe Photoshop, 1 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: 1 hónap, előfizetés, szoftver típusa: fotók szerkesztése és 2D grafika, nyelv: CZ, EN, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, cégeknek és hivatalok számára, célkészülék: PC, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows és macOS
17 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: EO605q1
Adobe Photoshop, Win/Mac, EN, 12 hónap, megújítás (elektronikus licenc)
Grafikai szoftver - Adobe Photoshop, 1 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: 12 hónap, előfizetés megújítása, szoftver típusa: fotók szerkesztése és 2D grafika, nyelv: EN, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, cégeknek és hivatalok számára, célkészülék: PC, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows és macOS
202 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: EO605q6
Adobe Photoshop, Win/Mac, EN, 1 hónap (elektronikus licenc)
Grafikai szoftver - Adobe Photoshop, 1 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: 1 hónap, előfizetés, szoftver típusa: fotók szerkesztése és 2D grafika, nyelv: EN, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, cégeknek és hivatalok számára, célkészülék: PC, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows és macOS
16 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: EO605q4
Adobe Photoshop, Win/Mac, CZ/EN, 12 hónap, megújítás (elektronikus licenc)
Grafikai szoftver - Adobe Photoshop, 1 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: 12 hónap, előfizetés megújítása, szoftver típusa: fotók szerkesztése és 2D grafika, nyelv: CZ, EN, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, cégeknek és hivatalok számára, célkészülék: PC, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows és macOS
210 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: EO605q3
Adobe Photoshop, Win/Mac, CZ/EN, 12 hónap (elektronikus licenc)
Grafikai szoftver - Adobe Photoshop, 1 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: 12 hónap, előfizetés, szoftver típusa: fotók szerkesztése és 2D grafika, nyelv: CZ, EN, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, cégeknek és hivatalok számára, célkészülék: PC, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows és macOS
210 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: EO605q2

Photoshop

A Photoshop kategóriában összesen 8 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó photoshop Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább photoshop A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb photoshop A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: photoshop vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ