Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Pioneer DDJ-SB2

Termékkatalógus
Pioneer DDJ-SB2
5 3 értékelés
MIDI kontroller - alap USB-s midi kontroller, megvilágított kezelőpanel, Serato DJ Intro szoftver, mikrofon bemenet, kimenetek: 1x RCA + 2x monitor out
Kód:  PIO959g5 Termékszám:  DDJ-SB2

Pioneer DDJ-SB2

Elbűvöli az elektronikus zene világa? A MIDI Pioneer kontrollerrel megmutathatja, hogy egy igazi művész rejlik magában, aki méltó mások figyelmére és tiszteletére.

legfontosabb jellemzői

  • USB Power lehetővé teszi, hogy gyakorlatilag bárhol használhassa
  • Hatékony háttérvilágítás
  • Belső Serato DJ szoftver a lejátszási listák egyszerűbb szervezéséhez
  • Mikrofon bemenet

Összeköt hagyományokkal és a sok újdonságokkal

Pioneer DDJ-SB2 rendelkezik elődjének, a DDJ SB-nek legjobb vonásaira miközben rengeteg új trükkel szolgál. A munka teljes mértékben egyszerűbbé van téve a kezdő DJ-k számára, köszönhetően a vezérlőnek és a gomboknak, melyek megkönnyítik váltást a csatornák között. A felső sorban alkalmazza a pad a HotCue funkciót, az auto- és kézi loopot, a samplert. Az alsó négyes használja a lejátszás funkciót, Cue-t, Syncet és Shiftet.

Több trükk kevesebb erőfeszítéssel

A gyorsválaszidővel rendelkező páratlan alumínium jogtárcsák teszik mesterré a keverésben. A Trim gombbal és szint-mérőkkel könnyen hangolhat szinte minden csatornán. A DDJ-SB2 szűrők széles választékát örökölte a DDJ-SR modellektől. Emellett az új modellhez FAde Filter funkciót is hozzáadtak a gyártók, amely lehetővé teszi a használó számára, hogy egyszerre kezelje a hang és basszusszűrőket. A másik keze szabadon marad, hogy használja a loopokat vagy a mintákat.

Bárhol szolgálatra kész

MIDI vezérlő biztonságosan csatlakozható USB-n keresztül, így magával viheti bárhova. A háttérvilágítás hasznos lehet a sötét szobákban, valamint, ha Ön az éneklés híve, a DDJ-SB2 rendelkezik mikrofon bemenettel is.

Műszaki adatok:

Frekvencia tartomány:
20 - 20000 Hz

bemenetek:
3,5 mm-es jack
USB

kimenetek:
RCA
MiniPin

méretek:
487 × 58,5 × 271,2 mm

súly:
2,1 kg

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pioneer DDJ-SB2
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer DDJ-SB2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pioneer DDJ-SB2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer DDJ-SB2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer DDJ-SB2.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ