Pioneer DDJ-SP1 fekete

Termékkatalógus
Pioneer DDJ-SP1 fekete
MIDI kontroller hordozható USB-hez, a Serato Video szoftverhez, USB bemenethez mellékelve
Kód:  PIO959k Termékszám:  DDJ-SP1

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Pioneer DDJ-SP1 fekete

DJ Controller A DDJ-SP1 egy vékony és kényelmesen kompakt panel, amelyet a Serato DJ szoftver használóknak terveztek. Nagy előnye a kettős számozású paddings, gombok és gombok . Ezek megnyomásával számos egyedi mintát és effektust hozhat létre. A legtöbb funkcióját a Pioneer DJM-9000SRT keverővel kombinálva tervezték. Mivel azonban MIDI vezérlő, párosítás lehetséges más modellekkel.

A Pioneer DDJ-SP1 fekete MIDI vezérlő előnyei

  • Vékony és kompakt MIDI vezérlő
  • Dupla vezérlőpárnák, gombok és gombok
  • Ingyenes videó plug-in
  • Ideális DJ Serato szoftverhez és a Pioneer DJM-9000SRT keverőhöz
  • Különféle funkciók
  • Sokféle hanghatás
  • Integrált USB bemenet

Különféle funkciók

A DDJ-SP1 vezérlőnek van 16 lapja a 7 különböző funkciónak . Ezek közé tartozik a Hot Loop, az Auto Loop, a Manual Loop, a Hot Cue, a Roll, a Slicer és a Sampler. Használja ki a kiváló pad tulajdonságokat, amelyek mindegyike Hot Cue pontként állítható be, és a kék háttérvilágítás jelzi a pillanatnyi backlink állapotát. Egyéb funkciók közé tartozik a Slip mód, amely lehetővé teszi a folyamatos háttér lejátszást, még akkor is, ha mind az aktív, mind a Hot Cues aktív. A hangerő-szabályozó gyakorlatilag közvetlenül a teljesítménytáblák között helyezkedik el, amire csak annyit szeretne, hogy gyorsan módosítsa a hangerőt, és még mindig szabályozza a párnákat.

A DDJ-SP1 extra video bővítménnyel

Az integrált gombok és gombok DJ Serato szoftverekhez és iZotope effektekhez vannak optimalizálva. Biztosan örülni fogsz, hogy a Pioneer DDJ-SP1 vezérlőcsomag tartalmazza a Serato Video plug-in ingyenes letöltését . Ez kompatibilis mind a Serato Scratch DJ, mind a Scratch Live és az ITCH technológiával. Ezzel a lehetőséggel a videók, effektek és képfájlok beillesztése nagyon egyszerű.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pioneer DDJ-SP1 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer DDJ-SP1 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pioneer DDJ-SP1 čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer DDJ-SP1 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer DDJ-SP1 schwarz.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ