Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Pivo Pod One Starter Pack

Termékkatalógus
Pivo Pod One Starter Pack
Telefontartó - asztalra, mechanikus, pozícionálható
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  PIVOa5 Termékszám:  SP

Pivo Pod One Starter Pack

A Pivo Pod One Starter Packkel megdöntheted nézettségi rekordodat

A teljes Pivo Pod One Starter Packkel mindened meglesz, amire szükséged van a fényképezéséhez és az útközben történő forgatásához. A tartót, a távirányítót és a Smart Mountot design tokban szállítjuk. A Pivo Pod One forgatható panoráma tartó új dimenziókat nyit meg a telefonnal történő munka előtt. Ez a praktikus tartozék számos felvételi módot kínál, beleértve az automatikus mozgáskövetést isÉlvezd a kreativitást a saját szoftverrel is rendelkező mechanikus állvánnyal. Kompatibilis a közösségi médiával és további olyan alkalmazásokkal, amelyek lehetővé teszik, hogy az internet sztárja legyen belőled. A Pivo Pod One mobiltelefon tartó vezérlése rendkívül egyszerű, és a legújabb technológiáknak köszönhetően hallgatni fog rád.

Az asztali Pivo Pod One Starter Pack mobiltelefon tartó legfontosabb jellemzői

  • Komplett készlet fotózáshoz és videók útközben történő rögzítésére
  • A Pivo Pod One Starter Pack tartalmazza az okos Smart Mountot az összes oldalról történő fényképezéshez
  • Könnyű és tartós Travel Case a tartóhoz, a távirányítóhoz és a Smart Mounthoz
  • Forgó panoráma tartó mobiltelefonhoz
  • Automatikus mozgáskövetés
  • 10 másodperc alatt 360°-ot fordul el
  • Saját szoftverrel rendelkezik
  • Kompatibilis a közösségi médiával és további alkalmazásokkal
  • A Pivo Pod One tartó kompatibilis az 1/4“-es menettel
  • Hangvezérléssel, gesztusokkal vagy pózokkal, ill. távirányítóval kezelhető
  • A telefont függőlegesen és vízszintesen is rögzítheted
  • Remek funkciókat kínáló mobiltelefon tartó
  • Vezeték nélküli kapcsolat Bluetooth-on keresztül
  • Pivo Pod One Starter Pack fekete színben

Tartalomalkotás határok nélkül

A Pivo Pod One Starter Pack panoráma mobiltelefon tartóval egyszerűen készíthetsz egyedi fényképeket, rögzíthetsz videókat és streamelhetsz. Mindössze 10 másodperc alatt teljesen körbe, azaz 360°-ban fordul el. Kiválóan alkalmas különféle mozgásformák, például futás, lovaglás, MTB vagy korcsolya streamingjére. A telefont vízszintesen és függőlegesen is elhelyezheted rajta; ezt követően tedd egy vízszintes felületre és stabilizáld a kihúzható támasztékokkal. És már csak annyi dolgod maradt, hogy kiválaszd az alkalmazásban, mit szeretnél fényképezni vagy rögzíteni. A Pivo Pod One tartót kézmozdulatokkal, hanggal vagy a mellékelt távirányítóval vezérelheted. Barátaid megismerhetik kreatív munkádat, hála a megosztás lehetőségének Instagram-on, a Facebookon, a Tik-Tak-on, a WhatsApp-on és még számos más felületen. A tartó 1/4“-es menettel kompatibilis.

A  Pivo Pod Red Starter Pack telefontartónak köszönhetően mindig kapcsolatban leszel az egész világgal

A Pivo Pod Red Starter Pack nem engedi, hogy eltűnj. A mozgásérzékelésnek köszönhetően a tartó mindig gondoskodik arról, hogy a képben maradj. Így minden felvétel tökéletes lesz, és élőben is közvetíthetsz a tevékenységeidről. A Pivo Pod Red tartó kiválóan alkalmas családi videohíváshoz, távoktatáshoz, előadásokhoz és prezentációkhoz.

Élvezd ki teljes egészében az alkalmazások által kínált funkciókat

Az alkalmazások segítségével hirtelen megnyílik az ajtó a Pivo Pod Red Starter Pack mobiltelefon tartó által kínált új lehetőségekhez. Az ingyenes Pivo Meet alkalmazás automatikus követést kínál a videohívásokhoz. A Smart Capture segítségével szelfit és videofelvételeket készíthetsz csak a hangoddal, pózolással vagy akár egyszerű csettintéssel. Vegyél fel egy virtuális túrát a lakásban vagy a kertben a Pivo Tour segítségével.

Készíts felvételt bármilyen szögből a Pivo Pod One Starter Pack segítségével

A Pivo Pod One Starter Pack tartalmazza az okos Smart Mount-ot, amellyel bármilyen szögből fényképezhetsz és rögzíthetsz videókat. Balról, jobbról, felülről és alulról - tökéletesen megragadhatod a tárgyat minden oldalról. A készlet tartalmaz egy praktikus Travel Case-t a Pivo Pod One tartó, a távirányító és a Smart Mount tárolásához. A könnyű és tartós tok biztosítja a berendezés biztonságát.

A Pivo Pod One Starter Pack mobiltelefon tartó kiemelkedő funkciókkal rendelkezik

Fényképezés vagy felvétel készítése közben használd a Pivo Pod One Starter Pack mobiltelefon tartó összes funkcióját. Így minden, amit rögzítesz, eredeti és stílusos lesz. Akár 15-ször klónozhatsz egy felvételbe vagy fotóba, vicces időzített felvételeket készíthetsz űrbéli mozgással, vagy rögzíthetsz panorámás, gyorsított videókat. Továbbá trükkös videókat és sok más előre beállított módot találsz az ingyenes Pivo Pod vagy Pivo Meet alkalmazásban.


Paraméterek

Rendeltetés
Asztalra Kész!
A készülék tartóhoz való rögzítésének módja
Mechanikus Kész!
Tulajdonságok és funkciók
Pozícionálható Kész!

Tulajdonságok

Rendeltetés
Asztalra Kész!
A készülék tartóhoz való rögzítésének módja
Mechanikus Kész!
Tulajdonságok és funkciók
Pozícionálható Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pivo Pod One Starter Pack Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pivo Pod One Starter Pack. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pivo Pod One Starter Pack. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pivo Pod One Starter Pack. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pivo Pod One Starter Pack.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ