0% splátky mobily, notebooky 0% splátky mobily, notebooky

Plantronics Backbeat FIT piros

Termékkatalógus
Plantronics Backbeat FIT piros
5 3 értékelés
Bluetooth Headset - Bluetooth v3.0, sportos, tartós konstrukció, akár 8 órán át is hallgatható, illesztőprogramok a híváshoz és a zenehallgatáshoz, akkumulátor töltöttségjelző, a súlya mindössze 24 gramm
Kód:  MS030b5d3 Termékszám:  200470-05 Gyártó honlapja:
Plantronics Backbeat FIT piros Megszűnt

Plantronics Backbeat FIT piros

Stabilitás és tartósság

A Plantronics Backbeat FIT minőségi sport fejhallgató és headset egyben. A P2i nanobevonatnak köszönhetően vízálló, így esőben is használható. Ráadásul a vezeték nélküli Bluetooth technológiának köszönhetően már nem kell bajlódnia a vezetékkel


Mozgásra tervezték

A rugalmas fülhallgató kényelmes viselet minden edzésen. Az egyszerűen kezelhető vezérlőkkel mozgás közben is könnyen beállíthatja a kedvenc zenéit vagy fogadhatja a hívásokat. A csomag tartalma egy neoprén tok az alkatrészek és a mobiltelefon kényelmes tárolásásra.


Tökéletes hang, zaj nélkül

A nagy teljesítményű hangszórók tökéletes hangzást biztosítanak erőteljes basszussal, természetes médiumokkal és éles magasságokkal. A fejlett digitális szűrők tökéletes hangzást biztosítanak zaj nélkül és csökkentik a visszhangot hívás közben. Ráadásul a széles dinamikatartománynak köszönhetően a MEMS mikrofon javítja a hangminőséget.


Hosszú rendelekzésre állási idő

A beépített Li-Ion akkumulátor 8 órányi zenét képes lejátszani, 6 órányi beszélgetést tesz lehetővé, készenléti állapotban 14 napig használható. Ha hosszú ideig nem használja, ha megszakad a bluetooth kapcsolat, akkor a fejhallgató automatikusan leáll.  Az akkumulátor töltése 2 órát vesz igénybe.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Plantronics Backbeat FIT piros
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plantronics Backbeat FIT červený. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Plantronics Backbeat FIT, červený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Plantronics Backbeat FIT rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Plantronics Backbeat FIT rot.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ