Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Plantronics Backbeat FIT, zöld

Termékkatalógus
Plantronics Backbeat FIT, zöld
5 16 értékelés
Bluetooth Headset - Bluetooth v3.0, sportos, tartós konstrukció, ideje hallgat 8 óra, Soros illesztőprogramok hívás, zenehallgatás, fejhallgató elem jelzés a telefon kijelzőjén, része a zseb viszont a smartphone, súlya mindössze 24 gramm
Kód:  MS030b5d1 Termékszám:  200460-05
Plantronics Backbeat FIT, zöld Megszűnt

Plantronics Backbeat FIT, zöld

Teljes stabilitás és tartósság

A Plantronics Backbeat FIT modell egy minőségi sport fülhallgató és headset is egyben. A P2i védő nanolayer garantálja a fejhallgató vízállóságát  minden körülmények között, így megfelelő védelmet biztosít az esőtől, fröccsenő víztől és a verejtéktől, így tehát nem probléma a kültéri edzés sem. Továbbá, a Bluetooth vezeték nélküli technológiának köszönhetően már nem kell aggódnia a kellemetlen, összegabalyodó kábelek miatt sem.


Mozgásra tervezték

A rugalmas kialakítás lehetővé teszi a fejhallgató kényelmes viseletét minden mozgásforma vagy gyakorlat során. A készüléken könnyen elérhetők a vezérlőgombok, így egyszerű dolga van a zene vagy a hívások vezérlésével akár mozgás közben is. A csomag tartalmaz egy neoprén tokot amelyben kényelmesen tárolhatja a fejhallgatót és az okostelefonját is.


Tökéletes zajosság nélküli hangzás

Az erőteljes hangszórók erőteljes basszus hangzást, valósághű vokált és éles szopránt garantálnak a kiváló audio kimenet által. A fejlett digitális szűrők biztosítják a tökéletes, zajmentes hangminőséget és visszhangmentes kapcsolatot hívás közben. Ezen túlmenően, a MEMS mikrofonnak köszönhetően a széles dinamikatartomány javítja a hangminőséget is.


Korlátlan zenei élmény az igazán hosszú edzésekhez

Az integrált Li-Ion akkumulátor lehetővé teszi az akár 8 órányi zenehallgatást, 6 óra beszélgetési időt és 14 nap készenléti időt is. Az energia-megtakarítás biztosítása érdekében hosszabb inaktivitás esetén a headset automatikusan alvó üzemmódba kapcsol, amikor a Bluetooth tartomány hatótávolsága már nem aktív. Az akkumulátor töltése 2 órán keresztül tart.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Plantronics Backbeat FIT, zöld
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plantronics Backbeat FIT zelený. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Plantronics Backbeat FIT, zelený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Plantronics Backbeat FIT, grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Plantronics Backbeat FIT, grün.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ