Shop roku Akvizice ApF HU

Plantronics Backbeat GO 600 Stereo bézs

Termékkatalógus
Plantronics Backbeat GO 600 Stereo bézs
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fejhallgató, zárt, Bluetooth, frekvenciatartomány: 50 Hz - 20000 Hz, 92 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es átalakító, levehető, akár 18 óra akkumulátor üzemidő
Kód:  MS030b64 Termékszám:  211141-99

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Plantronics Backbeat GO 600 Stereo bézs


 Plantronics Backbeat GO 600 - az elérhető vezeték nélküli fejhallgató 

Élvezd ki teljesen a kedvenc zenéid listáját a vezeték nélküli  Plantronics Backbeat GO 600 fejhallgatóval. Felejtsd el a másokat akadályozó vezetékeket, melyeket teljességében helyettesít a Bluetooth 4.1 technológia. Ennek köszönhetően a  Plantronics Backbeat Go alkalmas bármilyen okostelefon, laptop vagy más kompatibilis készülékhez való csatlakoztatásához, mivel maximálisan kompatibilis.



Vezeték nélküli fejhallgató

Elképesztő 18 órás üzemidő

Bluetooth 4.1 csatlakoztatás




Plantronics Backbeat GO 600

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Könnyen elérhető vezérlés

Az összes fontod vezérlő elem megtalálható a fejhallgató hangszóróján és könnyen elérhető. A kényelmes viselését a  Plantronics Backbeat GO 600 fejhallgatónak elősegíti a forgatható hangszóró is mely tökéletesen illeszkedik a füledre. A 40mm átmérőjű hangszórók garantálják a kitűnő zenei hangzást. A tökéletességéhez hozzájárul az is, hogy szállítás esetén összecsukható és a mellékelt tartóban szállítható.  


Kényelmes viselés

Tekintettel arra, hogy a  Plantronics Backbeat GO 600 fejhallgat´kibír akár 18 óra üzemelést is, a gyártó teljes mértékben gondoskodott a kényelmedről. A fejhallgatónak ugyanis kényelmes áthidalása van, mely tökéletesen illeszkedik mindenkinek. Szükség esetén a fejhallgatókat kábel csatlakoztatásával is használhatod, mivel a 3,5 mm-es kimenet is megtalálható a fejhallgatón.

Plantronics Backbeat GO 600

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!


Plantronics Backbeat GO 600

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

A bézs Plantronics Backbeat GO 600 sztereó fejhallgató legfontosabb jellemzői 

  • Minőségi fejhallgató elfogadható áron 
  • A  Bluetooth 4.1 köszönhetően kompatibilis szinte minden berendezéssel
  • Elképesztő  18 órás üzemidő
  • A vezérlése lehetővé teszi a zene megállítását, lejátszását, a hangerő beállítását, egyszerű telefonálást és a zeneszámok közötti könnyű váltást
  • Elfordítható hangszórók
  • Szélessávú mikrofon 
  • Hordozható tok, USB kábel a töltéshez és a zenehallgatáshoz, amikor az akkumulátor le van merülve, vagy csak nem akarod lemeríteni

Paraméterek

Szín
Bézs Kész!

Szín

Szín
Bézs Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Plantronics Backbeat GO 600 Stereo bézs Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plantronics Backbeat GO 600 stereo béžová. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Plantronics Backbeat GO 600 stereo béžové. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Plantronics Backbeat GO 600 Stereo beige. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Plantronics Backbeat GO 600 Stereo beige.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ