A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Plantronics RIG 515HD LAVA fekete

Termékkatalógus
Plantronics RIG 515HD LAVA fekete
5 1 értékelés
Fej-/fülhallgató játékhoz, 7.1 surround hangzás, könnyű és állítható fejpánt, USB, PC,
Kód:  MS030b5a9k Termékszám:  206075-05 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Plantronics RIG 515HD LAVA fekete

Akár filmet nézel, zenét hallgatsz, vagy lelkes számítógépes játékos vagy, a Plantronics RIG 515HD LAVA fülhallgatók kiváló választás mindazok számára, akik a nagyszerű hang adminisztrációra vágynak. Emellett lenyűgöző a robusztus és időtlen design, valamint a kifinomult ergonómia, amely lehetővé teszi a kényelmes illeszkedés még több óra játék vagy zenehallgatás esetén is.

Legfontosabb jellemzők

  • RIG LAVA 515HD fejhallgató számítógépes játékhoz, zenehallgatáshoz és filmnézéshez
  • Robusztus és időtálló megjelenés
  • 40 mm átalakítók, valamint tiszta 24-bites audió mély basszus
  • Valódi 7.1-csatornás surround hangzás   
  • Akusztikailag szigetelt fülpárnák, amelyek biztosítják, hogy a környezeti zajok ne zavarjanak
  • Memóriahabos fülpárna és párnázott fejpánt a kényelmes viseletért
  • Levehető mikrofon zajcsökkentéssel

Precíziós fejhallgató térhatású hanggal

Vegyen részt a kedvenc játékai világában a RIG 515HD LAVA fejhallgatóval, amely tökéletes hangzást biztosít a játék közben. A fülhallgató hatalmas 40 mm-es meghajtókkal rendelkezik, amelyek alacsony frekvenciájú rezonátorokkal működnek. Ezek garantálják a kristálytiszta, részletgazdag 24 bites stúdió hanghatást, a mély basszus hangokat és a 7.1-es térhatást. Az eredmény egy olyan intenzív hanghatás, amikor egyetlen suttogást sem mulasztasz el. Ez lehetővé teszi, hogy a játékosok uralják a csatatéren a virtuális világot, és bajnokká váljanak bármelyik játékban.

Kényelem több órás használat esetén is

A fejhallgatóval anélkül élvezheted a játékokat, filmeket és zenéket, hogy a környező hangokból bármi beszűrődne. Ennek köszönhetően teljesen belemerülhetsz a játékba és így nagyobb esélyed lesz megnyerni azt. A kényelem még többórás játék esetén is biztosított a párnázott fejpántnak és a memóriahabos fülpárnáknak köszönhetően. A fejhallgatón helyet kapott egy zajszűrővel rendelkező mikrofon is.

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Plantronics RIG 515HD LAVA fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plantronics RIG 515HD LAVA černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Plantronics RIG 515HD LAVA čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tronics RIG 515HD LAVA schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tronics RIG 515HD LAVA schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ