A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Shop roku

PlayStation 4 Pro 1TB + FIFA 19

Termékkatalógus
PlayStation 4 Pro 1TB + FIFA 19
4,8 15 értékelés
Konzol - AMD Jaguar Octa-Core, 4K felbontás támogatás, 8GB GDDR5 RAM, 1TB HDD, Blu-ray, DualShock 4, Headset, WiFi 5GHz, HDMI 2.0, USB 3.0, fekete + FIFA 19 játékszoftver a csomagban
Kód:  MSX001NEO12 Termékszám:  PS719752615 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PlayStation 4 Pro 1TB + FIFA 19

A különleges PlayStation 4 csomag tartalma

  • PS4 Pro játékkonzol 1TB merevlemezzel
  • DualShock 4 kontroller
  • A FIFA 19 labdarúgó játék vadonatúj része
    PlayStation 4 Pro

    PlayStation Plus

    A PS Plus szolgáltatásban megtalálod a legfrissebb PS4 híreket, kedvezményeket, és a játékgyűjteményed is bővítheted PS Plus játékokkal. Most 10 GB extra online tárhelyet is kapsz PS4 játékainak elmentéséhez.

    PlayStation 4 Pro

    PlayStation App

    Vásárolj játékokat bárhol is jársz, ellenőrizd játékletöltéseid, nézd meg, hogy barátaid éppen mivel játszanak. Ráadásul telefonod akár második képernyőként is használhatod.

    PlayStation 4 Pro

    Egyszerű megosztás

    Streameld játékod közvetlenül YouTube-on és oszd meg Twitteren egyetlen gomb megnyomásával a távirányítón.

    Share Play 

    Vegyél részt barátoddal közösen egy új kalandban, hívd ki őt egy multiplayer játékban vagy add át neki az irányítást és hagyd, hogy ő játszon, még ha neki nincs is meg a játék.

    Távoli játék


    A Sony Playstation 4 Slimmel nem kell mindenképpen egy televízió képernyőjén játszanod, a vezeték nélküli otthoni hálózaton keresztül PC-re, Mac-re, PlayStation Vita-ra és Sony Xperia-ra is csatlakoztathatod konzolod.



    DualShock 4 kontroller

    A vezetéknélküli DUALSHOCK 4 kontroller új megjelenéssel és formával büszkélkedhet, melyekből a színes fény csík a legszembetűnőbb. A precíziós kidolgozásnak köszönhetően most már több lehetőséged van bemutatni tehetségedet a Sony PlayStation 4 konzolon. Ez az eddigi legergonómikusabb és legintuitívabb PlayStation kontroller, amit valaha készítettek.

    A legjobb játékok a PlayStation platformon

    Az első osztályú hardvernek, a páratlan tartalmaknak, a játékosközpontúságnak és az exkluzív funkcióknak köszönhetően a Sony PlayStation 4 Pro a legjobb eszköz a modern szórakozás élményéhez. A konzol számos exkluzív címmel büszkélkedhet, beleértve a kiváló Uncharted sorozatot, a The Last Guardian-t, a Gran Turismo-t és még sok mást.

    Teljesen új fejezet a szórakozásban

    Csak csatlakoztasd és játssz. A PlayStation 4 Pro támogatja a PS VR kit-et, így   csak csatlakoztatnod kell és másodperceken belül új élményekkel fogsz gazdagodni.


    Paraméterek

    Szélesség
    29,5 cm Kész!
    Magasság
    5,5 cm Kész!
    Mélység
    32,7 cm Kész!
    Tömeg
    3,3 kg Kész!
    Platform
    PlayStation 4 Kész!

    Méret & súly

    Szélesség
    29,5 cm Kész!
    Magasság
    5,5 cm Kész!
    Mélység
    32,7 cm Kész!
    Tömeg
    3,3 kg Kész!

    Platform

    Platform
    PlayStation 4 Kész!

    Kapacitás

    Tárhely mérete
    1 024 GB Kész!

    Verzió

    Verzió
    PS4 Pro Kész!

    Csomag tartalma

    Csomag tartalma
    Konzol Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter

    A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

    Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

    Megjegyzés:
      » Ha stílusos, de megbízható konzolt keresel, válassz a PS4 Slim kínálatból!

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    kedves alza! mièrt nem lehet megvenni a termèket?! kosárba nem tehető mióta akciós pedig mèg van 200 db belőle a honlap szerint. vagy ez megint a szokásos alzás black friday átverès???

    Vannak itt akiknek van ezzel a rendelessel pozitiv elmenye is ? Vélemény???

    Sziasztok!Itt valakinek válaszol az alza?Mert én csak a felrakott kérdéseket látom a válaszokat az alza részéről sehol😫😩

    Kérdések és válaszok: PlayStation 4 Pro 1TB + FIFA 19
    Kiegészítők: PlayStation 4 Pro 1TB + FIFA 19 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PlayStation 4 Pro 1TB + FIFA 19. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PlayStation 4 Pro 1 TB + FIFA 19. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PlayStation 4 Pro 1 TB + FIFA 19.
    P-DC1-WEB20
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ