Alzaboxy Q1 Alzaboxy

PlayStation VR Mega Pack PS4-hez (PS VR + kamera + 5 játék)

Termékkatalógus
PlayStation VR Mega Pack PS4-hez (PS VR + kamera + 5 játék)
4,8 164 értékelés
VR szemüveg - A CUH-ZVR2 új verziója vékonyabb kialakítást, sisakba integrált headset-et, vékonyabb csatlakozókábelt és új HDR-kompatibilis processzoregységet kínál. A készlet tartalma: Playstation VR szemüveg, PS4 kamera és játék csomag PS VR headset + kamera + 5 játék (Voucher): VR Worlds, Skyrim, Doom, Astrobot, Wipeout
Kód:  MSX1001e3 Termékszám:  PS719786313 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PlayStation VR Mega Pack PS4-hez (PS VR + kamera + 5 játék)

 

Mit szólt Jirka Král a PlayStation VR-hez?


Ismerj meg  új világokat


Nem csupán játszol. Megtapasztalod a játékot

Helyezd a PlayStation VR-t a PlayStation 4-re, és játssz teljesen új módon. Maradj az események középpontjában, fedezz fel  új világokat és élj a játékban.


Ne maradj egy helyben

PlayStation virtuális valóság innováció

Fedezz fel egy új fejezetet, sétálj át a képernyőn, lépd át a képzelet határait és lépj be a virtuális valóság új világába.

Élvezd a játékot teljes mértékben

Érezd, hogy tényleg a játék részese vagy

A PlayStation VR-rel nem csak az idő fogalmát veszíted el, de azt is elfelejted, hogy hol vagy. Fedezd fel a játék eddig ismeretlen valósághű élményét.



Egyszerűen telepítés nélkül

Készen állsz a PS VR használatára?

Nem kell semmit telepíteni, egyszerűen csatlakoztasd a PlayStation 4 rendszert, és néhány másodpercen belül indulhat a játék.


Mindenki számára készült

Design, amely összekapcsolódik a valósággal

A szettet úgy tervezték, hogy a lehető legkönnyebb és legkényelmesebb legyen. Kényelmes felvenni és levenni, és az állítható fejpántnak köszönhetően nem fogod érezni, hogy a fejeden van.

Játssz barátaiddal

És vond be őket a világodba

A Playstation VR-vel mindent látsz, ami a képernyőn látható, így bevonhatod barátaidat. Engedj másoknak is betekintést nyerni világodba.


Tökéletesen sima megjelenítés

A határok feszítése

A PS VR-nek köszönhetően olyan helyekre jutsz el, amelyekről nem is álmodtál. A különleges OLED képernyő gondoskodik a tökéletes és rendkívül sima 360°-os kijelzőről és a hihetetlen 120 fps képsebességről. Valósághű 3D-s hangzással kombinálva úgy érzed majd, hogy a történet középpontjában állsz.



Maradj naprakész

Át kell élned, hogy elhihesd

A szett hosszú fejlesztésen ment keresztül, amelynek célja a lehető legkönnyebb és legkényelmesebb kialakítás elérése volt. Könnyedén fel-és levehető, az innovatív kialakítás pedig minimális tömeget és a fejpánt kényelmes tartását biztosítja, így a virtuális valóságban semmi sem zavarhat meg.

Új élmények klasszikus csomagolásban

PS4 technológia használatával

Csatlakoztasd és játssz. A PlayStation VR rendszer ugyanazzal a "DNS" -sel rendelkezik, mint a Playstation 4, így egyszerűen csatlakoztathatod és pillanatok alatt élvezheted az új élményeket.

Hónapokon át zajló fejlesztés

Tedd fel és játssz

A szett hosszú fejlesztésen ment keresztül, amelynek célja a lehető legkönnyebb és legkényelmesebb kialakítás elérése volt. Könnyedén fel-és levehető, az innovatív kialakítás pedig minimális tömeget és a fejpánt kényelmes tartását biztosítja, így a virtuális valóságban semmi sem zavarhat meg.

Maradj kapcsolatban

Beépített mikrofon

A beépített mikrofon lehetővé teszi, hogy a többi játékossal online kommunikálj, sőt elősegíti a játékban való elmélyülést is.

Ismert illesztőprogramok

Intuitív működés

A PlayStation Camera által követett DUALSHOCK 4 vezeték nélküli vezérlő ideális az intuitív játékhoz. A PlayStation Move mozgásvezérlővel saját kezed is használhatod a játék során.

Nézz bele

Amit a csomagban találsz

PlayStation VR szett
PlayStation kamera
ASTRO BOT Rescue Mission
The ELder Scrolls V: Skyrim
WipEout Omega Collection
DOOM VFR
PlayStation VR Worlds


A PS VR szett részletei


Műszaki adatok

Specifikációk

Termék neve: PlayStation VR

Termék kód: CUH-ZVR2 sorozat

Kiadás dátuma: 2017. október 14.

Kijelző: OLED

Képernyőméret: 5,7 hüvelyk

Felbontás : 1,920 x RGB x 1,080 (960 x RGB x 1,080)

Frissítési gyakoriság: 120 Hz, 90 Hz

Látómező: kb. 100 fok

Mikrofon: Integrált

Érzékelők: gyorsulásmérő, giroszkóp

Csatlakozás: HDMI, USB

Külső méretek / tömeg

VR készlet : kb. 187 × 185 × 277 mm (szélesség × magasság × hossz, a legnagyobb vetítési távolság kivételével, legkisebb méretre állított fejpánttal). Kb. 600g (kábel nélkül).

Felfolgozóegység : kb. 143 × 36 × 143 mm (szélesség × magasság × hossz, a legnagyobb vetítési távolság kivételével). Kb. 300g.


Paraméterek

Csomag tartalma
Játék (elektronikus licensz), HDMI kábel, USB kábel, Töltőadapter, VR headset, Kamera Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Játék (elektronikus licensz), HDMI kábel, USB kábel, Töltőadapter, VR headset, Kamera Kész!

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Termékek: PS VR bundles 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Jár ehhez a csomaghoz a Playstation MOVE kontrollerek?

Kérdések és válaszok: PlayStation VR Mega Pack PS4-hez (PS VR + kamera + 5 játék)
Kiegészítők: PlayStation VR Mega Pack PS4-hez (PS VR + kamera + 5 játék) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PlayStation VR Mega Pack pro PS4 (PS VR + Kamera + 5 her). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PlayStation VR Mega Pack pre PS4 (PS VR + Kamera + 5 hier). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PlayStation VR Mega Pack für PS4 (PS VR + Kamera + 5 Spiele). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PlayStation VR Mega Pack für PS4 (PS VR + Kamera + 5 Spiele).
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ