Akvizice ApF HU Shop roku

POCO F4 8GB/256GB fekete

Termékkatalógus
POCO F4 8GB/256GB fekete
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 870 5G processzor, kameramodul: 64Mpx (f/1,8) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 20Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 67W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  HUPOCO105b3 Termékszám:  39718

POCO F4 8GB/256GB fekete

Ez a fejlett POCO F4 okostelefon része az okostelefonok táborának érintőképernyővel. Lehetővé teszi az interneten való szörfözést, illetve videók és képek rögzítését. három objektívvel rendelkező kamera segítségével, de akár játékokat vagy sok hasznos alkalmazást is letölthetsz rá. Az okostelefon 6,67" -es képernyővel rendelkezik, melyet a nagy telefonok rajongói örömmel fogadnak majd. A készülék belsejében dual SIM kártya konfiguráció számára megfelelő hely található. A rendszer zökkenőmentes működtetéséről 8 magos Qualcomm Snapdragon 870 5G processzor gondoskodik. 8 GB rendszermemóriával van ellátva. A fájlok, fotók és videók megőrzésére 256GB belső memória áll rendelkezésre. Ekkora memória elegendő lehet a nagy játékosok vagy a szenvedélyes fotósok számára. A kellő energiát az erős, 4500 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Említésre méltók az olyan népszerű csatlakozói, mint USB-C. IP53 szintű védelmi fokozattal látták el. Ez a nagyszerű POCO mobiltelefon 2022 óta van a piacon.

Mobiltelefon POCO F4 8GB/256GB fekete ...
Mobiltelefon POCO F4 8GB/256GB fekete ...

POCO F4 8GB/256GB fekete okostelefon legfontosabb paraméterei

  • Ezen POCO okostelefon 6,67" méretű képernyővel van szerelve
  • A folyamatok folyamatos működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 8 GB kapacitású rendszermemóriával rendelkezik
  • A szükséges energiát az erős, 4500 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • Olyan népszerű csatlakozókkal van ellátva, mint USB-C
  • A fő hátlapi kamera felbontása 64 Mpx
  • A készülék hátulján 3 kameralencse kapott helyet
  • A mobiltelefon AMOLED 6,67"méretű képernyővel van ellátva
  • A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan praktikus funkciókkal rendelkezik, mint Gorilla Glass
  • A fő funkciókat a fejlett Android 12 operációs rendszer és MIUI felhasználói felület működteti
  • A fájlok, fotók és videók eltárolására 256 GB belső memória áll rendelkezésre
  • A telefon lehetőséget kínál egy nano SIM kártya számára
  • Támogatott adatszolgáltatások: 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G)
  • A kellő energiát a tartós, 4500 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja

Ennek a nagyszerű POCO telefonnak a kijelzőjét élmény lesz nézni

Örömteli lesz majd minden perc, amit ezzel a csodás POCO telefonnal töltünk el, mivel 6,67" AMOLED típusú kijelzője, mely Full HD 2400 × 1080 felbontással rendelkezik, képes nagyon jó minőségű tartalmat megjeleníteni. A gyors jelenetek rajongóit is elbűvöli a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. A telefon a fejlett Gorila Glass védelemmel van ellátva, amely megakadályozza a karcolásokat és a mechanikai sérüléseket.

Mobiltelefon POCO F4 8GB/256GB fekete ...
Mobiltelefon POCO F4 8GB/256GB fekete ...

Készíts lélegzetelállító képeket a fontos pillanatokról

A telefonnal való fotózás elengedhetetlen része a három lencsét tartalmazó hátoldali kamerarendszer. Ez a nagyszerű POCO okostelefon el van látva 64Mpx felbontású hátsó kamerával, 8Mpx-es széles látószögű lencsével, 2Mpx-es makró objektívvel. A makrókamera tökéletes eszköz arra, hogy részletgazdag közeli képeket készítsünk például virágokról rovarokról vagy egyéb apró tárgyakról. A makró fotózás célja a részletgazdag megjelenítés, és az általában nehezen észrevehető apró struktúrák feltárása. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles látószögű , nagy méretű képek készítését teszi lehetővé. Nagy jelenetek és panorámák fotózására ideális, ahol a cél a lehető legnagyobb vizuális tér megmutatása. Eme POCO mobiltelefonnal 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban rögzíthetünk videókat. A kiváló éles képek készítésekor elengedhetetlen az optikai képstabilizátor. Ha gyenge fényviszonyok között fotózunk, a vaku segítségünkre lesz.

A telefon akkumulátora nem hagy majd cserben

Ezen kitartó POCO mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 4500 mAh, biztosítja az egy-két napos készenlétet. Rendelkezik gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 67 W. A töltésére USB-C csatlakozó használható.

Mobiltelefon POCO F4 8GB/256GB fekete ...
Mobiltelefon POCO F4 8GB/256GB fekete ...

Ezen POCO okostelefon kiemelkedő teljesítményt biztosít

A remek POCO mobiltelefon funkcióit a fejlett Android operációs rendszer vezérli, melynek verziója Android 12, MIUI felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles választékáról. 8 GB rendszermemóriával rendelkezik, amely gond nélkül futtatja a 3D-s játékokat és a virtuális valóságot. A fájlok, fotók és videók tárolására 256 GB belső tárhely van biztosítva, amely még a laptopokkal is felveszi a versenyt, így gond nélkül tárolhatjuk a nagy mennyiségű adatot, akár 4K videókat is.

Ezen POCO okostelefon több féle kommunikációs lehetőséget kínál

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal van ellátva, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és Infraport. Az NFC (Near Field Communication) biztosítja az eszközök közötti rövid távolságú érintésmentes kommunikációt, ami általában maximum 10 cm. Ennek köszönhetően könnyedén használhatjuk a PayPass fizetést az üzletekben. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata lehetővé teszi a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológiának hála egyszerűen csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, megkönnyítve a kommunikációt, és az adatok megosztását vezetékek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jelek segítségével azonosítja a föld felszínén található eszközök helyzetét Ez a rendszer nyújtja a mobiltelefonok számára a pontos helymeghatározást, amely hasznos ahhoz, hogy tudjunk navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni. Az infraport egy kommunikációs rendszer, amely infravörös sugarakat használ az adatok vezeték nélküli továbbítására az egymáshoz közeli eszközök között. Manapság az infravörös kapcsolatot gyakran használják a televízió vagy más kompatibilis készülékek távirányítójának a helyettesítésére.

Mobiltelefon POCO F4 8GB/256GB fekete ...
Mobiltelefon POCO F4 8GB/256GB fekete ...

Élvezd a kommunikációt és a szórakozást határok nélkül

A telefon rendelkezik egy slot-tal egy elsődleges nano SIM kártya számára. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését biztosítja a gyors 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G) mobilhálózat, amely a lehető leggyorsabban és fennakadás nélkül képes nagy fájlokat letölteni, különböző streaming platformokról tartalmat megjeleníteni vagy videó hívásokat kezdeményezni.

Mindig örömmel fogadjuk a hozzáadott praktikus funkciókat

Élvezd az élet minden percét a népszerű POCO mobiltelefonnal. A telefon feloldásához csak egy gyors pillantás kell, hála a biometrikus arcfelismerésnek. Az okostelefonon azonban ujjlenyomat olvasó is helyet kapott. A szöveges üzenetekhez képest sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal MMS-ben. Az OTG funkció használható az okostelefonon, amely biztosítja olyan eszközök csatlakoztatását, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor) és giroszkóp

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel)

Méretei:

163,2 × 75,95 × 7,7 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

190 g

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Kijelző átmérője
6,67" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,67" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
64 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
20 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2022 Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Védelmi fokozat
IP53 Kész!
Magasság
163,2 mm Kész!
Szélesség
75,95 mm Kész!
Mélység
7,7 mm Kész!
Súly
190 g Kész!
Szín
Fekete Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
64 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,8 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Makró kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Makró kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Előlapi kamera felbontása
20 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,45 Kész!
Maximális fényerő
f/1,8 Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
4 500 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
67 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
8 GB Kész!
Belső memória
256 GB Kész!
Memóriakártya típusa
Nem támogatja Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
3,2 GHz (3 200 MHz) Kész!
Processzor típusa
Qualcomm Snapdragon 870 5G Kész!
Grafikus gyorsító
Adreno 650 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: POCO F4 8GB/256GB fekete
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ