AP+ nový vizuál Shop roku

PoE switch

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A PoE switch kapcsolók a modern hálózatok kulcsfontosságú elemei, amelyek egyetlen Ethernet kábelen keresztül biztosítják a tápellátást és az adatátvitelt. Ezek a kapcsolók asztali és rackbe szerelhető modellekre oszthatók, és olyan funkciókkal rendelkeznek, mint a QoS, a VLAN és az L3. A switch ethernet PoE kapcsolók választása során egyéb paraméterek, például a sebesség is fontosak. Nem tudod, hogy melyiket válaszd? Olvass tovább, és segítünk a döntésben.

Tovább

Switch Ethernet PoE kapcsolók - a modern hálózat szíve

A PoE switch kapcsolók (Power over Ethernet) ma már minden modern iroda, iskola vagy otthon nélkülözhetetlen részét képezik. Ezek az eszközök nem csak a telepítést egyszerűsítik le azáltal, hogy a hálózati eszközök számára nincs szükség külön tápegységekre, hanem fejlett funkcióikkal bővítik a hálózati konfigurációs lehetőségeket is. Melyek a PoE switch kapcsolók fő funkciói és jellemzői?

  • A switch ethernet PoE kapcsolók lehetővé teszik az olyan eszközök, mint a kamerák, telefonok és hozzáférési pontok hálózati kábelen keresztül történő táplálását, így nincs szükség a közelben lévő konnektorokra.
  • Egyszerűen telepíthetőek és karbantarthatóak, továbbá ezek a kapcsolók segítenek csökkenteni az elektromos berendezések költségeit, és lehetővé teszik a hálózat gyors és egyszerű skálázhatóságát.
  • Az eszközök a PoE switch kapcsolón keresztül történő központi áramellátása révén a távoli eszközök tápellátása újraindítható vagy kikapcsolható, így a hálózat kezelése egyszerűbbé válik.
  • Áramkimaradás esetén a PoE switch akkumulátoros tartalékrendszerrel (UPS) is táplálható, így biztosítva a kritikus eszközök folyamatos működőképességét.
switch ethernet poe


i

Mi az a PoE switch kapcsoló és mire való?

A switch ethernet PoE vagy hálózati switch egy olyan eszköz, amelyet számítógépes hálózatokban használnak különböző eszközök összekapcsolására ugyanazon a hálózaton belül. Míg a PoE switch kapcsoló egyetlen hálózaton belüli eszközöket kapcsol össze és irányítja a helyi hálózati forgalmat, addig a router különböző hálózatokat egyesít és továbbítja az adatcsomagokat e hálózatok között, lehetővé téve ezzel a különböző hálózatokon, köztük az interneten keresztüli kommunikációt.

PoE switch - asztali vs. rack

A POE PoE switch kapcsolóknak két alapvető típusa van, az asztali és rackbe szerelhető. Az asztali PoE switch ideális kis irodákba vagy otthonokba, ahol nincs szükség nagyszámú portra, és ahol a tömörség és a könnyű telepítés a fontos. A rackbe szerelhető PoE switch ezzel szemben a nagyszámú eszközt tartalmazó nagy hálózatokhoz alkalmas, ahol a modularitás és a bővíthetőség kulcsfontosságú.

Ha rackszekrények vagy egyéb alkatrészek érdekelnek, látogass el a rack kategóriánkba.

Milyen funkciókat kínál a PoE switch?

A switch ethernet PoE számos olyan funkciót és lehetőséget kínál, amelyek lehetővé teszik a hálózati forgalom hatékony kezelését és optimalizálását. Néhány a legfontosabb funkciók közül: QoS, VLAN, L2 és L3 funkciók, IGMP és DHCP snooping és egyebek. Mit jelentenek ezek? Ismerd meg a kifejezéseket az alábbi részletes áttekintésben.

  • A szolgáltatásminőség (QoS) lehetővé teszi a hálózati forgalom priorizálását, ami elengedhetetlen a magas minőségű kapcsolatot igénylő alkalmazások, például a VoIP hívások esetében.
  • A Virtuális LAN (VLAN) funkció lehetővé teszi a hálózati forgalom virtuális szegmensekre történő szétválasztását a nagyobb biztonság és hatékonyság érdekében.
  • Az L2 PoE switch funkciók lehetővé teszik a MAC címszintű kezelést, míg az L3 PoE switch kapcsolók a különböző IP alhálózatok közötti útválasztás képességét adják hozzá.
  • Az IGMP Snooping és DHCP Snooping a nem kívánt hálózati forgalom csökkentésével javítja a multicast és DHCP forgalom biztonságát és hatékonyságát.
  • Az Auto MDI/MDIX lehetővé teszi az automatikus felismerést és a helyes kábeltípus beállítást (egyenes átmenő vagy crossover), egyszerűsítve a Poe Switch csatlakozásokat.

i

A PoE switch számos kiegészítő funkcióval rendelkezhet, mint például felhőplatform, plug and play funkció, hálózati hurokérzékelés, HTTPS ellenőrzés, DoS megelőzés vagy tűzfal. Ha tehát PoE switch kapcsolót választasz, fordíts nagy figyelmet a termékleírásra.

A legfontosabb PoE switch sebességek

A switch ethernet PoE kiválasztásakor az adatátviteli sebesség az egyik legfontosabb paraméter, amelyet figyelembe kell venned. A modern kapcsolók többféle portsebességet kínálnak. Az alapmodellek esetében ez 10/100 Mbps (megabit/másodperc) és 1 Gbps (gigabit/másodperc) között van. 10 Gbps - 40 Gbps vagy 100 Gbps sebességet kínálnak a vállalati és adatközponti alkalmazásokhoz tervezett modellek.

  • Az 1 Gbps sebességű PoE switch kapcsolók olyan gyakori irodai felhasználásra alkalmasak, mint a fájlmegosztás és az internet hozzáférés.
  • A 10 Gbps és nagyobb sebességű PoE switch alkalmas igényesebb alkalmazásokhoz, például nagy adatfájlok átviteléhez, nagyfelbontású videók streameléséhez vagy az adatközpontokban való használathoz.

Az egyes portok sebessége mellett figyelembe kell venned a kapcsoló teljes PoE átviteli teljesítményét is, amely befolyásolja, hogy a kapcsoló mennyi adatot képes egyszerre feldolgozni. Ennek a paraméternek az összes port sebességének összegének kell lennie, hogy elkerülje a szükségtelen késedelmeket a nagy hálózati terhelés során.

PoE switch kapcsoló és portok

A PoE switch különböző számú porttal rendelkezhet. A 4 portos PoE switch a legkisebb és a legalapvetőbb változat, amely négy Ethernet portot biztosít POE támogatással. Ideális nagyon kis hálózatokhoz, otthoni irodákhoz, vagy ahol csak néhány eszköz tápellátására van szükség. A 8 portos PoE switch ideális választás kisebb irodákhoz vagy otthoni hálózatokhoz, ahol több eszköz tápellátására van szükség, de nem lényeges sok eszköz csatlakozása. A 16 portos POE switch tizenhat Ethernet portot kínál POE támogatással és így alkalmas közepes méretű hálózatokhoz.

A különböző switch ethernet PoE porttípusok különböző funkciókat biztosítanak

A PoE switch jellemzően több porttípust kínál. Az RJ45 az Ethernet kapcsolatokhoz használt szabványos porttípus. Ezek a portok különböző adatátviteli sebességeket támogatnak. Az SFP és SFP+ portok olyan modulhelyeket jelentenek, amelyek lehetővé teszik a hálózati eszközök számára, hogy rugalmasan alkalmazkodjanak a hálózati kapcsolat típusához (például optikai szál vagy Ethernet). Ezeket a portokat általában nagyobb távolsági kapcsolatokhoz használják, vagy ahol nagyobb adatátviteli sebességre van szükség.

i

A kettős portok két különböző típusú port funkcióját egyesítik egy portban, általában RJ45 és SFP. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármikor kiválaszthassák, melyik porttípust használják, növelve ezzel a switch ethernet PoE rugalmasságát.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő PoE switch kapcsolót?

Nem tudod még biztosan, hogy melyik switch ethernet PoE kapcsolót válaszd? Inspirálódj más felhasználók tapasztalataiból, és nézd meg a PoE switch kapcsolókat a vélemények alapján. Ha az ár számít, nézz be az olcsó POE switch kapcsolók vagy az outlet PoE switch kapcsolók kategóriájába.

A PoE switch kapcsolón kívül más típusok is érdekelnek? A hálózati csatlakozók kínálatunkban mindent megtalálsz. Tekintsd meg különféle a hálózati kapcsolókat a switchek kategóriában.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Ubiquiti UniFi Switch USW-Enterprise-24-PoE Szállításra kész 1 db
Smart Switch - 24 portos gigabites switch, 2 × SFP slot, PoE (Power over Ethernet),
358 590 Ft

2.
Mikrotik CRS354-48P-4S+2Q+RM Szállításra kész 1 db
Switch - rackba, 48× RJ-45, 4× SFP+, PoE (Power over Ethernet) és firewall, 48 port 1 Gbit sebességgel, 4 port 10 Gbit sebességgel, mérete 44 × 443 × 382 mm (Ma×Sz×Mé)
391 290 Ft

3.
Ubiquiti UniFi Switch USW-48-POE Szállításra kész 3 db
Smart Switch - 48 portos gigabites switch, LAN portok átviteli sebessége - 1 Gbit, PoE (Power over Ethernet),
-38 %
463 590 Ft
289 000 Ft

Még több
122 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
Netgear GS108LP
Switch - desktop, 8× 10/100/1000Base-T, PoE (Power over Ethernet) és QoS (Quality of Service), LAN portok átviteli sebessége 1 Gbit, 8 port 1 Gbit sebességgel, mérete 27 × 236 × 102 mm (Ma×Sz×Mé)
42 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NtGr_21_32
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Ubiquiti UniFi Switch USW-Enterprise-8-PoE
Smart Switch - 8 portos gigabites switch, 2 × SFP slot, PoE (Power over Ethernet),
217 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Ubiq23_025
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Zyxel GS1350-26HP
Smart Switch - 26 portos gigabites switch, 2 × SFP slot, LAN portok átviteli sebessége - 1 Gbit, L2, PoE (Power over Ethernet), QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable) és VLAN (Virtual Local Area Network), rack
176 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: VD410a11
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
Ubiquiti UniFi Switch USW-48-POE
Smart Switch - 48 portos gigabites switch, LAN portok átviteli sebessége - 1 Gbit, PoE (Power over Ethernet),
Leárazás -38 %
289 000 Ft 463 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Ubiq23_024
5,0
CISCO CBS110 Unmanaged 8 portos GE, részleges PoE, asztali, Ext PS
Switch - desktop, 8× RJ-45, 8× 10/100/1000Base-T, PoE (Power over Ethernet), QoS (Quality of Service), plug and play és hálózati hurok érzékelés, LAN portok átviteli sebessége 1 Gbit, 8 port 1 Gbit sebességgel, mérete 30 × 160 × 104 mm (Ma×Sz×Mé)
60 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Cisco23_034
5,0
Mikrotik CSS106-5G-1S
Switch - 5× RJ-45, 1× SFP, PoE (Power over Ethernet), 5 port 1 Gbit sebességgel, mérete 29 × 138 × 113 mm (Ma×Sz×Mé)
16 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Mikro23_24
5,0
Ubiquiti UniFi Switch USW-Flex-Mini (3-pack)
Smart Switch - 5 portos gigabites switch, LAN portok átviteli sebessége - 1 Gbit, PoE (Power over Ethernet),
39 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Ubiq23_022
5,0 10×
D-Link DGS-1005P
Switch - desktop, 5× RJ-45, 5× 10/100/1000Base-T, L2, PoE (Power over Ethernet) és QoS (Quality of Service), LAN portok átviteli sebessége 1 Gbit, mérete 28 × 100 × 98 mm (Ma×Sz×Mé)
20 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NN749P
4,8
CUDY 6-Port 10/100M PoE+ Switch 60W
Switch - desktop, 6× RJ-45, PoE (Power over Ethernet), LAN portok átviteli sebessége 100 Mbit, 6 port 100 Mbit sebességgel, mérete 22 × 102 × 75 mm (Ma×Sz×Mé)
15 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CUD21k9
5,0
TP-Link TL-SF1008LP
Switch - desktop, 8× RJ-45, PoE (Power over Ethernet), LAN portok átviteli sebessége 100 Mbit, mérete 27 × 171 × 98 mm (Ma×Sz×Mé)
14 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TpLNk21t17
Ubiquiti UniFi Switch USW-Enterprise-24-PoE - Smart Switch Ingyenes
szállítás boltjainkba
Ubiquiti UniFi Switch USW-Enterprise-24-PoE
Smart Switch - 24 portos gigabites switch, 2 × SFP slot, PoE (Power over Ethernet),
358 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Ubiq23_026
Mikrotik CRS354-48P-4S+2Q+RM - Switch Ingyenes
szállítás boltjainkba
Mikrotik CRS354-48P-4S+2Q+RM
Switch - rackba, 48× RJ-45, 4× SFP+, PoE (Power over Ethernet) és firewall, 48 port 1 Gbit sebességgel, 4 port 10 Gbit sebességgel, mérete 44 × 443 × 382 mm (Ma×Sz×Mé)
391 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Mikro23_21
3,7
CUDY 16-Port 10/100M PoE+ Switch with 1Gigabit Uplink and 1 Gigabit Combo SFP Port 200W
Switch - desktop, 18× RJ-45, 16× 10/100Base-T, 2× 10/100/1000Base-T, PoE (Power over Ethernet) és plug and play, LAN portok átviteli sebessége 100 Mbit, 16 port 100 Mbit sebességgel, 2 port 1 Gbit sebességgel, mérete 44 × 280 × 180 mm (Ma×Sz×Mé)
43 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CUD21k33
5,0
TP-LINK TL-SG1008MP
Switch - PoE (Power over Ethernet), mérete 44 × 294 × 180 mm (Ma×Sz×Mé)
54 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP715f
5,0
NETGEAR, 8PT POE/POE+GIGABIT UNMANAGED SWCH
Switch - desktop, 8× RJ-45, 8× 10/100/1000Base-T, L2, PoE (Power over Ethernet), QoS (Quality of Service), menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable) és VLAN (Virtual Local Area Network), LAN portok átviteli sebessége 1 Gbit, 16 port 1 Gbit sebességgel, mérete 27 × 236 × 102 mm (Ma×Sz×Mé)
54 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NtGr_21_38
5,0
CISCO CBS110 Unmanaged 24-port GE, Partial PoE, 2× 1G SFP Shared
Switch - rackba, 24× RJ-45, 24× 10/100/1000Base-T, 2× dual personality, PoE (Power over Ethernet), QoS (Quality of Service), plug and play és hálózati hurok érzékelés, LAN portok átviteli sebessége 1 Gbit, 24 port 1 Gbit sebességgel, mérete 44 × 440 × 203 mm (Ma×Sz×Mé)
112 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Cisco23_031
4,0
CUDY 5-Port Gigabit PoE+ Switch 60W
Switch - desktop, 5× RJ-45, PoE (Power over Ethernet) és plug and play, LAN portok átviteli sebessége 1 Gbit, 5 port 1 Gbit sebességgel, mérete 28 × 119 × 85 mm (Ma×Sz×Mé)
24 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CUD21k35
5,0
CUDY 24-Port 10/100M PoE+ Switch with 2 Gigabit Port+ 1SFP 300W
Switch - desktop, 26× RJ-45, 1× SFP, PoE (Power over Ethernet) és plug and play, LAN portok átviteli sebessége 1 Gbit, 24 port 100 Mbit sebességgel, 2 port 1 Gbit sebességgel, mérete 46 × 320 × 210 mm (Ma×Sz×Mé)
65 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CUD21k34
Mikrotik CSS610-8G-2S+IN
Switch - rackba, 8× RJ-45, 2× SFP+, PoE (Power over Ethernet) és VLAN (Virtual Local Area Network), 8 port 1 Gbit sebességgel, 2 port 10 Gbit sebességgel, mérete 46 × 200 × 167 mm (Ma×Sz×Mé)
46 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Mikro23_28
Zyxel GS1100-10HP
Switch - desktop, 8× RJ-45, 2× SFP, PoE (Power over Ethernet), LAN portok átviteli sebessége 1 Gbit, mérete 27 × 250 × 104 mm (Ma×Sz×Mé)
48 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: VD098g5b
5,0
TP-Link TL-SF1009P
Switch - desktop, 9× RJ-45, PoE (Power over Ethernet), LAN portok átviteli sebessége 100 Mbit, mérete 27 × 171 × 98 mm (Ma×Sz×Mé)
Leárazás -5 %
28 190 Ft 29 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TpLNk21t18
5,0
Zyxel GS1200-8HPV2
Switch - desktop, 8× RJ-45, 12× 10/100/1000Base-T, L2, PoE (Power over Ethernet), QoS (Quality of Service), menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable) és VLAN (Virtual Local Area Network), LAN portok átviteli sebessége 1 Gbit, mérete 105 × 240 × 26 mm (Ma×Sz×Mé)
35 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VD101c7
5,0
Reolink RLA-PS1 PoE Switch
Switch - desktop, 10× RJ-45, PoE (Power over Ethernet), VLAN (Virtual Local Area Network) és plug and play, LAN portok átviteli sebessége 100 Mbit, 8 port 100 Mbit sebességgel, 2 port 1 Gbit sebességgel, mérete 25,6 × 189,6 × 106,6 mm (Ma×Sz×Mé)
32 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Reol23_10
5,0
Tenda TEF1118P-16-150W
Switch - rackba, 17× RJ-45, 1× SFP, 17× 10/100Base-T, 1× 10/100/1000Base-T, 1× dual personality, PoE (Power over Ethernet) és VLAN (Virtual Local Area Network), LAN portok átviteli sebessége 100 Mbit, mérete 4,5 × 44 × 29 mm (Ma×Sz×Mé)
48 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NU2020a02

PoE switch

A PoE switch kategóriában összesen 122 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó poE switch A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb poE switch A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: poE switch vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ