A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

Poharak

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Rendeltetés
Víz / alkoholmentes italok
(119)
Vörösbor
(67)
Kevert ital
(63)
Whisky likőr
(56)
Fehérbor
(51)
Üveg típusa
Termo pohár/bögre
(78)
Kancsós
(10)
Alacsony pohár
(134)
Magas üvegpohár
(67)
Füllel
(44)

A poharak méretük, italtípusuk, használatuk és formájuk szerint változnak. Akár borospoharakat, akár teáspoharakat vagy alkoholos poharakat választasz, itt megtalálod a legváltozatosabb kínálatot. Olvass tovább, és tudj meg többet a számodra legjobb pohár kiválasztásáról a kedvenc italodhoz, bármilyen alkalomra.

Tovább

A pohár, mint egy háztartás alapvető kelléke

A pohár minden háztartás egyik legalapvetőbb felszerelése. Különféle italfajtákhoz speciális pohártípusok léteznek. A pohár formája és mérete eltérő. Az említett speciális poharak saját szabályokkal is rendelkeznek a helyes tartásukra vonatkozóan.

A megfelelő borospohár kiválasztása

A borospoharak az egyik legkiválóbb pohártípusok közé tartoznak. Formájuk befolyásolja magának a bornak az aromáját, ízét és hőmérsékletét. A borospohár kiválasztásakor azt is figyelembe kell venned, hogy milyen típusú bort szeretnél felszolgálni. A megfelelő borospohár csak fokozza a finom bor élményét.

i

A borospoharak kiválasztása egy kissé mágikus lehet. Megpróbálunk azonban néhány tanácsot adni, hogyan válaszd ki a számodra legmegfelelőbb borkészletet, és a bor felszolgálásáról is beszélünk egy kicsit.

Fehérboros pohár

A fehérboros pohár, akárcsak a rozé boros pohár, hagyományos szárral rendelkezik, a pohár teteje keskenyebb, hogy a bor megfelelő aromája megmaradjon fogyasztás közben. Az optimális hőmérséklet mind a fehérbor, mind a rozébor tálalásához 10-12 °C. A poharat a száránál fogva érdemes tartani, hogy elkerüljük a bor véletlen felmelegedését. A poharak szokásos térfogata 150 és 500 ml között van.

Pohár vörösborhoz

A vörösboros pohár sokkal nagyobb térfogatú és a pohár tetején szélesebb, hogy élvezhesd a jó bor aromáját. A vörösboros poharat is a száránál fogva tartjuk, és a csavaró mozdulat segíthet még jobban kiadni a bor aromáját. A vörösbor felszolgálásához az optimális hőmérséklet 16 és 18 °C között van. A vörösboros poharak szokásos térfogata 250 és 1 000 ml között van.

A jó bornak segít, ha fogyasztás előtt néhány tucat perccel dekantáljuk, hogy a bor "lélegezzen".

Portói borospohár

A portói, sherry- és likőrborokhoz való pohár az utolsó hagyományos pohártípus. A pohár általában rövid száron áll, és tulipán alakú. Szélességben a fehér- és vörösboros pohár között mozog. Térfogata kisebb, 100 és 190 ml között mozog.

Pezsgőspohár

A pezsgőspohár más néven flauta, hagyományos formája a magas, hosszú, karcsú szárral ellátott pohár. A pezsgőspohár formája lehetőséget ad a bornak arra, hogy tovább megőrizze a buborékjait. A pezsgő felszolgálásának optimális hőmérséklete 5 °C. A poharat ismét a száránál fogva kell tartani, hogy az ital ne melegedjen fel. A pezsgő- és habzóboros poharak általában 100 és 250 ml közöttiek.


Fehérboros pohár Siguro
Fehérboros pohárkészlet

Vörösboros pohár Siguro
Vörösboros pohárkészlet

Pezsgőspohár Siguro
Pezsgőspohár készlet

Pohár tömény alkoholhoz

A poharak töményhez nélkülözhetetlen képviselők a poharak között. A borospoharakhoz hasonlóan a felszolgált alkoholtípusnak megfelelően változik a formájuk, és ismét nagyban befolyásolják annak minőségét. Kínálatunkban találhatsz poharakat rumhoz, brandyhez, whiskyhez vagy konyakhoz.

Röviditalos pohár

Egyetlen magyar háztartásból sem hiányozhatnak a röviditalos poharak a köznyelvben felespohár vagy stampedlis pohár, hivatásszerűen a szeszes italok öntésére szolgáló pohár. Ezek kisebb, szélesedő formájú poharak. A közönséges pálinkát hagyományos poharakban, a jobbakat szárral ellátott poharakban szolgáljuk fel. Ezeket a poharakat a pultosok is használják a shotok elkészítéséhez és felszolgálásához. Ebbe a pohártípusba tartoznak a likőröspoharak is.

i

A tömény szeszes italokat általában hűtött vagy fagyasztott poharakban szolgálják fel.

Pohár a rumhoz

A minőségi rumok növekvő népszerűségének köszönhetően a rumos poharak a tömény szeszesitalos poharak nélkülözhetetlen képviselői közé tartoznak. A rumos poharak többféle típusa létezik. Az olcsóbb és elterjedtebb rumokat a szeszesitalokhoz hasonló poharakban szolgálják fel. A jobb minőségű rumokat széles szájú poharakba töltik, amelyeket melegíteni lehet, hogy kiadják erős aromájukat. A rumos poharak lehetnek szárasak vagy széles aljú, kúpos poharak.

Whisky-s pohár

A whiskey-s poharak nagyon népszerű pohártípusok. Szélesek és nagyon vastag aljúak. A whisky jéggel történő felszolgálásához tervezték őket. Ha jég nélkül szolgáljuk fel a whiskyt, akkor a keskeny nyakú, rövid szárú, tulipán típusú pohár a legelőnyösebb.


Whisky-pohár és dekantáló készlet Siguro

Ezt a gyönyörű whiskys pohárkészletet dekantálóval is beszerezheted. Nézd meg a siguro poharak kategóriánkat, ahol könnyedén kiválaszthatod álmaid szettjét bármilyen italhoz.

Konyakos pohár

A konyakos pohár formája összetéveszthetetlen. A rövid szár és a széles forma zárt nyakkal fokozza a minőségi konyak aromáját. A konyakospoharat a kerek test tartja, és rum és brandy tálalásához is használható.

Koktél pohár

A koktélos poharak a legérdekesebbek a formák változatossága, valamint a poharak mérete szempontjából. Vannak szár nélküli, szárral ellátott, vékony és magas koktél poharak.

Néhány koktélnak van egy ikonikus pohártípusa, amelyben leggyakrabban tálalják, és így egyszerűen a megfelelő tálaláshoz tartozik. A legklasszikusabb koktélpoharak a Martini, a Daiquiri stb.

Söröspoharak

A söröspoharak nemcsak egy jó étteremből, hanem egy-egy magyar háztartásból sem hiányozhatnak.

Félliteres söröspoharak, avagy a leghagyományosabb sörös poharak

A félliteres söröspoharak általában 0,5 liter és 0,3 liter közötti térfogatban kaphatók. Nem kivételek azonban az úgynevezett "korsó" poharak sem, amelyek akár 2 literes kiszerelésűek is lehetnek. Ezek az üvegek kaphatók fogantyúval vagy anélkül. A fedéllel és fogantyúval ellátott félliteres söröspoharakat sörösvödörnek nevezzük.

Sörös kelyhek egy ízletes különlegesség elfogyasztásához

A sörkülönlegességekhez 0,2-0,4 liter űrtartalommal rendelkező, száras poharakat, úgynevezett sörös kelyhek használatát ajánljuk.

Weissbier búzasörhöz való pohár

A búzasör poharak a német Weissbier sörökhöz való különlegességek egy másik pohártípusa. Ezek olyan speciális poharak, amelyek keskeny talpukból kiszélesednek, és lehetőséget adnak a frissen töltött Weizen leülepedésének, hogy kiemelkedjen.

Az üdítőitalos pohár nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem

A poharak alkoholmentes italokhoz mindenkinek ismerősek. De sokan meglepődnek azon, hogy még a legelterjedtebb poharak között is milyen sokféle létezik.

Vizespohár

A vizespohár a leggyakoribb pohár a háztartásban. A vizespoharak általában keskenyebb, magas formájúak, különböző mintájúak és színűek, és 0,3-0,5 literes űrtartalommal rendelkeznek. A vizespoharak hosszúitalok és különböző "keverőitalok" tálalására és elkészítésére is használhatók.

Kávéspohár

Az üveg kávéspoharak és bögrék elválaszthatatlan társuk a felnőttek legnépszerűbb alkoholmentes forró italának. A kávék és kapszulák akár tárolhatóak is az üveg bögrékben. A kávéspoharak általában fogantyúval rendelkeznek, és gyakran csészealjra helyezve tálalják. Ezt a pohár típust teáspohárnak is nevezhetjük. A latte macchiato üvegpoharak vagy akár az algériai kávéhoz illő poharak is magasabbak és fogantyúval rendelkeznek.


Siguro Thermo kávéspohár

Az utóbbi időben egyre népszerűbbé váltak a thermo poharak. A thermo kávéspoharak tovább tartják melegen az italt, és jellegzetes duplafalú kialakítással rendelkeznek.

Rövid áttekintés a megfelelő pohár kiválasztásához

Az alábbiakban az egyes italokhoz tartozó üvegek térfogatának és specifikációinak összefoglalóját soroltuk fel.

Ital A pohár térfogata Specifikációk
Sekt, pezsgő, champagne 100–250 ml Flauta
Félédes és édes fehérbor 150–250 ml Tulipán
Száraz fehérbor 150–400 ml Tulipán
Burgundi fehérbor 250–500 ml Balón
Rosé bor 150–400 ml Tulipán
Vörösbor 250–500 ml Tulipán
Érett vörösbor 350–700 ml Tulipán
Burgundi vörösbor 350–1000 ml Balón
Portói bor, sherry és likőrbor 100–190 ml Tulipán
Sör 300–500 ml Söröspohár
Víz 100–500 ml Vastagfalú pohár
Whiskey 100–200 ml Whisky-s pohár
Szeszes italok 20–50 ml Short pohár

A desszert kelyhek bármilyen desszert megjelenését fokozzák

A desszertek elkészítéséhez hagyományosan desszert kelyhek is használhatóak. Általában vastag falú, széles és alacsony formájú, a könnyű fogyasztás érdekében táguló nyakú kelyhek. A desszertes kehely űrtartalma 0,2-0,5 liter, szárral vagy anélkül.

Kiváló minőségű befőttesüvegek a nagyszerű ételek alapjául szolgáló tartósításhoz

A befőttesüvegek és az ételtároló üvegek minden szüreti szezon fontos elemei a kertészek és a tenyésztők országában. Szokásos űrtartalmuk 0,2 és 5 liter között mozog, és széles, menetes nyak jellemezi őket. Az élelmiszertároló üvegek, például a mézesüvegek alacsony, széles nyakúak, forgó menettel vagy karos zárószerkezettel ellátott üvegfedéllel.

Mi máshoz érdemes még befőttesüvegeket választani?

Ha az italfajtának megfelelően választottad ki a pohár típusát, akkor már csak a saját ízlésed és az alkalom típusa szerint kell döntened, amihez a pohár kell. Így lehetnek boros poharaid egy átlagos alkalomra, luxus poharak és ünnepi poharaid, de olyan különleges poharak is, mint például az esküvői poharak. Maga a pohár különböző minőségű lehet, ami általában a poharak beszerzési árában is tükröződik.

i

Lesznek olyan helyzetek, amikor jól jönnek a műanyag borospoharak, akár kempingeléshez, akár akkor, ha kisgyerekeid vannak otthon. Hogy ők se maradjanak ki, szerezz be nekik olyan filmes és gamer poharakat, amelyek mosolyt csalnak az arcukra.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Siguro Thermopohár Espresso, 90 ml, 2db Szállításra kész > 10 db
Thermopohár - 2 db, 90 ml, boroszilikát üveg, duplafalú, -20 és 150°C közötti hőmérsékletekhez alkalmas, kézzel készített és fújt üveg, hideg és meleg italokhoz, felső átmérő: 61 mm, színe: átlátszó - 1 495 Ft/db
2 990 Ft

2.
Thermopohár - 2×90 ml, kiváló minőségű boroszilikát üveg, duplafalú, -20 és +150 °C közötti hőmérsékletnek ellenáll, a bögrék kézzel készültek és fújtak, alkalmas hideg és meleg italokhoz, méretek: 70,5 × 64,4 × 61,5 mm - 1 695 Ft/db
3 390 Ft

3.
Siguro Thermopohár Capuccino, 170 ml, 2db Szállításra kész > 10 db
Thermopohár - 2 db, 170 ml, boroszilikát üveg, duplafalú, hőmérséklet-tartomány -20 és 150 °C, kézzel készített és fújt üveg, hideg és meleg italokhoz alkalmas, felső átmérő 65 mm, átlátszó - 1 645 Ft/db
3 290 Ft

Még több
551 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,8 525×
Siguro Thermopohár Espresso, 90 ml, 2db
Thermopohár - 2 db, 90 ml, boroszilikát üveg, duplafalú, -20 és 150°C közötti hőmérsékletekhez alkalmas, kézzel készített és fújt üveg, hideg és meleg italokhoz, felső átmérő: 61 mm, színe: átlátszó - 1 495 Ft/db
Szuper ár
2 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGRDWGA01
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,8 525×
Siguro duplafalú üveg lungo pohár, 200 ml, 2 db
Thermopohár - 2×200 ml, kiváló minőségű boroszilikát üveg, duplafalú, -20 és +150°C közötti hőmérsékletnek ellenáll, a bögrék kézzel készültek és fújtak, alkalmas hideg és meleg italokhoz, méretek: 90 × 81,9 × 81,5 mm - Ár több darab vásárlása esetén 1 885,50 Ft/db
Szuper ár
3 770 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_GW_D200Z
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,5
RONA Prosecco/pezsgőspohár 230 ml 6 db UNIVERSAL
Pohár - rendeltetése pezsgő, talpas, 6 darab a csomagban, űrtartalma 230 ml, anyaga ólommentes kristály - 1 265 Ft/db
7 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RONSS366
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,0
Oberglass Tubinger söröskorsó 6 db 0,5 l
Pohár - söröspohár, 6 × 0,5 l, mosogatógépben mosható, nagyon ellenálló, hely a logó elhelyezésére - 1 998,33 Ft/db
11 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OBRSP138
4,8 525×
Siguro duplafalú üveg eszpresszó pohár, 90 ml, 2 db
Thermopohár - 2×90 ml, kiváló minőségű boroszilikát üveg, duplafalú, -20 és +150 °C közötti hőmérsékletnek ellenáll, a bögrék kézzel készültek és fújtak, alkalmas hideg és meleg italokhoz, méretek: 70,5 × 64,4 × 61,5 mm - 1 695 Ft/db
Szuper ár
3 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_GW_D090Z
4,8 525×
Siguro Thermopohár Capuccino, 170 ml, 2db
Thermopohár - 2 db, 170 ml, boroszilikát üveg, duplafalú, hőmérséklet-tartomány -20 és 150 °C, kézzel készített és fújt üveg, hideg és meleg italokhoz alkalmas, felső átmérő 65 mm, átlátszó - 1 645 Ft/db
Szuper ár
3 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGRDWGA02
4,8 525×
Siguro Thermopohár Caffe Latte, 290 ml, 2db
Thermopohár - 2× 290 ml, boroszilikát üveg, duplafalú, -20 és 150°C közötti hőmérsékletekhez alkalmas, kézzel készített és fújt üveg, hideg és meleg italokhoz, felső átmérő: 70 mm, színe: átlátszó - 2 095 Ft/db
Szuper ár
4 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGRDWGA03
4,8 525×
Siguro Thermopohár Extra, 400 ml, 2db
Thermopohár - 2 db, 400 ml, boroszilikát üveg, duplafalú, hőmérséklet tartomány: -20°C-tól 150°C-ig, kézzel készített és fújt üveg, meleg és hideg italokhoz, felső átmérő: 78 mm, színe: átlátszó - Ár több darab vásárlása esetén 2 244,75 Ft/db
Szuper ár
4 490 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGRDWGA04
4,7 16×
B.BOHEMIAN Whiskys és rumos pohár 6 db 240 ml
Pohár - rendeltetése rum, alacsony, 6 darab a csomagban, űrtartalma 240 ml, anyaga ólommentes kristály - 848,33 Ft/db
5 090 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BBHSS8193
4,7 22×
LAMART LT9032 SET CAFÉ 220ML VASO 2DB
Thermopohár - boroszilikát üvegből készült, rendkívül ellenálló, mosogatógépben és mikrohullámú sütőben mosható, térfogat 220 ml, magasság 9,5 cm, 2 db - 2 245 Ft/db
Szuper ár
4 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAMTS419
4,8 57×
LAMART LT9026 2DB CAPPUCINO 190 VASO KÉSZLET
Pohár - rendeltetése cappuccino, termo pohár/bögre, 2 darab a csomagban, űrtartalma 190 ml, anyaga boroszilikát üveg - 1 695 Ft/db
3 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAMSS296
4,6 99×
De'Longhi Latte Macchiato Pohárkészlet, 2 db
Pohár - rendeltetése latte, termo pohár/bögre, 2 darab a csomagban, űrtartalma 330 ml, anyaga üveg - Ár több darab vásárlása esetén 2 958,25 Ft/db
5 920 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN3380x4
4,6 83×
Lamart 2 darabos kávés pohár 380ml VASO LT9011
Pohár - rendeltetése latte, termo pohár/bögre, 2 darab a csomagban, űrtartalma 380 ml, anyaga boroszilikát üveg - 2 095 Ft/db
4 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAMKP742
4,7 165×
Maxxo Thermal poharak DG832 latte 2db
Pohár - rendeltetése latte, termo pohár/bögre, 2 darab a csomagban, űrtartalma 380 ml, anyaga boroszilikát üveg - 2 095 Ft/db
4 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN7101c
4,7 33×
LAMART LT9033 SZETT 2 db LATTE 400 ml VASO
Thermopohár - boroszilikát üvegből, rendkívül ellenálló, mosogatógépben mosható, mikrohullámú sütőben használható, űrtartalom: 400 ml, magasság: 11,8 cm, 2 db - 2 595 Ft/db
5 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAMTS426
4,8 140×
De'Longhi Espresso Pohárkészlet, 2 db
Pohár - rendeltetése espresso, termo pohár/bögre, 2 darab a csomagban, űrtartalma 90 ml, anyaga üveg - 1 945 Ft/db
Leárazás -25 %
3 890 Ft 5 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN3380x4a
4,8 61×
Lamart 2 db 270ml-es VASO LT9012 kapucsínó pohár készlet
Pohár - rendeltetése cappuccino, termo pohár/bögre, 2 darab a csomagban, űrtartalma 270 ml, anyaga boroszilikát üveg
5 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAMKP743
4,0
Siguro Gin & Tonic pohárkészlet, 570 ml, 4 darab
Pohár - ginhez & tonichoz, fúvott üveg, kristályos anyag, nehézfémek felhasználása nélkül, titán tartalommal a nagy szilárdságért és tartósságért, lángpolírozott a magas fényért, tökéletes optikai tulajdonságok, a pohár és a szár közötti kapcsolat nagy szilárdságú, alkalmas mosogatógépbe, űrtartalom 570 ml, mérete 105 × 104 × 206 mm, 4 darab csomagban, Csehországban gyártva - 1 447,50 Ft/db
Szuper ár
5 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_GW_C570Z
4,9 34×
LAMART LT9025 2DB ESZPRESSZÓ 75ML VAZO KÉSZLET
Pohár - rendeltetése espresso, termo pohár/bögre, 2 darab a csomagban, űrtartalma 75 ml, anyaga üveg - 1 495 Ft/db
2 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAMSS289
5,0
LAMART LT9035 Set - 2db, LAIT, 350ml, VASO
Thermopohár - boroszilikát üvegből készült, rendkívül ellenálló, mosogatógépben és mikrohullámú sütőben mosható, belső térfogata 350 ml, magasság 11,2 cm, 2 db - 2 495 Ft/db
4 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAMTS440
4,8 77×
Lamart 2 db 80ml-es eszpresszó pohár készlet VASO LT9009
Pohár - rendeltetése espresso, termo pohár/bögre, 2 darab a csomagban, űrtartalma 80 ml, anyaga boroszilikát üveg - 1 395 Ft/db
2 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAMKP740
4,5 131×
Maxxo Thermal poharak DH913 cappucino 2db 300ml
Pohár - rendeltetése cappuccino, termo pohár/bögre, 2 darab a csomagban, űrtartalma 300 ml, anyaga boroszilikát üveg - 2 495 Ft/db
4 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN7101d
4,4 16×
LAMART LT9034 SET - 2db, MOCCA, 250ml, VASO
Thermopohár - termikus tervezés, ellenáll a magas és alacsony hőmérsékleteknek, karcolásoknak és repedéseknek, mikrohullámú sütőben és mosogatógépben mosható, anyaga boroszilikát üveg, letisztult design, magassága 9,8 cm, térfogata 250 ml, 2 db-os szett - 2 495 Ft/db
4 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAMTS433
4,7 13×
RONA Borospohár Burgundy 950 ml GRACE 2 db
Pohár - rendeltetése vörösbor, talpas, 2 darab a csomagban, űrtartalma 950 ml, anyaga üveg - 3 195 Ft/db
6 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JTFSK032

Poharak

Poharak

A Poharak kategóriában összesen 551 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó poharak Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább poharak A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb poharak A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: poharak vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ