AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Polti Unico MCV50 Allergia MULTIFLOOR Turbo

Termékkatalógus
Polti Unico MCV50 Allergia MULTIFLOOR Turbo
4,5 2 értékelés
Többfunkciós porszívó 2200 W, 2 program, max. Gőznyomás 4.5bar, állandó gőzkibocsátás 85 g / perc, 3 lépés beállítás párok programot fa és laminált padló, víztartály 0,8 l
Kód:  PLT1081a Termékszám:  PBEU0080

Polti Unico MCV50 Allergia MULTIFLOOR Turbo

Unico, a legújabb egyedi Polti porszívók előnyeit egyesíti a gőz tisztítószerek és porszívók. Tapasztalja meg a különleges segítő tisztító otthonában. Hagyja magát meglepni ereje 4,5 bar, ami porszívóval tisztítsa felületek. Hála a nagy gőznyomás, tisztítja igazán mély. Már fáradt állandóan változó kefe tisztító? Ezzel köszönhetően a cég Polti végén, a mai, minden, amit csak egy ecsettel. A vůbec nezáleží, zda čistíte párou, vysáváte, nebo vysoušíte povrchy. Öt szakaszában szűrés megragadja még a legkisebb részecskéket.

0%

    Vysavač Polti

    kerekebb

    Unico, a legújabb egyedi Polti porszívók előnyeit egyesíti a gőz tisztítószerek és porszívók. Tapasztalja meg a különleges segítő tisztító otthonában. Hagyja magát meglepni ereje 4,5 bar, ami porszívóval tisztítsa felületek. Hála a nagy gőznyomás, tisztítja igazán mély


    Přednastanevé programok

    Unico porszívó Polti két előre beállított programokat. Hoover e tökéletesen tiszta egyaránt szőnyegek és padlók, ideértve az összes tartozékot, mint például eltávolítása pet haj vagy emberi haj otthonról.

    Vysavač Polti

    Vysavač Polti

    tökéletes MultiBrush

    Már fáradt állandóan változó kefe tisztító? Ezzel köszönhetően a cég Polti végén, a mai, minden, amit csak egy ecsettel. A vůbec nezáleží, zda čistíte párou, vysáváte, nebo vysoušíte povrchy. Öt szakaszában szűrés megragadja még a legkisebb részecskéket.

    Paraméterek

    Kefék
    Forgó Kész!
    Szűrő típusa
    HEPA szűrő Kész!
    Szélesség
    26 cm Kész!
    Magasság
    51 cm Kész!

    Felszereltség, tartozékok

    Kefék
    Forgó Kész!

    Szűrők

    Szűrő típusa
    HEPA szűrő Kész!

    Méret & súly

    Szélesség
    26 cm Kész!
    Magasság
    51 cm Kész!
    Mélység
    45 cm Kész!
    Tömeg
    10,5 kg Kész!

    Szín

    Szín
    Fehér Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
    » Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

    Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: Polti Unico MCV50 Allergia MULTIFLOOR Turbo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Polti Unico MCV50 Allergy Multifloor Turbo. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Polti Unico MCV50 Allergy Multifloor Turbo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Polti Unico MCV50 Allergie Multifloor Turbo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Polti Unico MCV50 Allergie Multifloor Turbo.
    P-DC1-WEB15
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ