A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

PORPORT DESIGNS AROKH 2 16" csomag

Termékkatalógus
PORPORT DESIGNS AROKH 2 16" csomag
4,0 1 értékelés
Laptop hátizsák - X-1 gamer egérrel és H-1 fejhallgatóval, 16"-os notebookhoz, külső méretek: 29.5x48.5x19.2 cm
Kód:  PTD013f Termékszám:  901751

PORPORT DESIGNS AROKH 2 16" csomag

Kérjük, rendelés előtt ellenőrizd a készülék méreteit, hogy megbizonyosodhass arról, hogy az általad választott hátizsák megfelelő-e a készülékhez.!

Az AROKH 2 csomag a francia gyártótól, a Port Designs-tól minden szenvedélyes játékost rabul ejt. A készlet tágas AROKH BP-1 hátizsákot, fejhallgatót és egeret tartalmaz. A játékeszközök biztonságára számos megoldást kínál. A 16"-os notebook vagy tablet rekesz és párnázott vállpántok garantálják a maximális kényelmet. A külső anyag vízállóságának köszönhetően a hátizsák minden tartalma száraz marad. Elég hely áll rendelkezésre egy 56 × 25 cm méretű billentyűzethez, amelynek saját zsebe is van. Az AROKH BP-1 külső cipzárral zárható és egy állítható mellkaspánttal is ellátott. A hátizsák designja jól illik a fejhallgató és az egér megjelenéséhez.

A PORT DESIGNS AROKH 16" csomag fő jellemzői

  • AROKH szett nagyszerű designnal
  • Tágas és kényelmes hátizsák notebook vagy tablet, illetve billentyűzet zsebbel
  • Vízálló és párnázott hátizsák
  • Az egérnek hat gombbal és görgővel ellátott
  • Nagy pontosságú, 2400 DPI-s optikai egérig
  • Gamer egér választható 7 színű LED háttérvilágítással
  • Kiváló minőségű mikrofonos fejhallgató a csapat kommunikációhoz

Az AROKH X-1 egér tökéletes pontossága

A készlet tartalmaz egy AROKH X-1 optikai egeret. Az egérnek hat gombja van és görgője. A nagy pontosságú optikai érzékelő 800 és 2400 dpi közötti felbontással rendelkezik. A játék élményét gazdagítja a LED-es háttérvilágítás is, amelynek színe hétféle opció közül választható. A csatlakozás számítógéphez vagy laptophoz USB 2.0-n keresztül lehetséges.

Az AROKH H-1 fejhallgatóval nem maradsz le semmiről

A jó játékosnak is jó minőségű gamer fejhallgatóra van szüksége, ezért itt van az AROKH H-1. Ez a fejhallgató lehetővé teszi, mindent halljon, amire szüksége van, a 40 mm-es hangszóróknak köszönhetően, melyek érzékenysége 98 bB, impendanciája 24 ohm, frekvenciája pedig 20-20000 Hz. A kényelmet a párnázott kialakítás és a méretbeállítás lehetősége biztosítja. A fejhallgató egy sokoldalú, állítható mikrofonnal is rendelkezik, amely lehetővé teszi a zökkenőmentes kommunikációt a csapattal. A használatot megkönnyíti a hangerő és a mikrofon távirányítása.

Paraméterek

Anyag
Poliuretán Kész!
Mélység
19,2 cm Kész!
Szélesség
29,5 cm Kész!
Magasság
48,5 cm Kész!
Tömeg
0,55 kg Kész!

Anyag

Anyag
Poliuretán Kész!

Külső méretek

Mélység
19,2 cm Kész!
Szélesség
29,5 cm Kész!
Magasság
48,5 cm Kész!

Tömeg

Tömeg
0,55 kg Kész!

Felszerelés

Zsebek
Laptopzseb Kész!
Hevederek
Állítható hevederek, Mellheveder Kész!
Tulajdonságok és felszereltség
Anatómiailag formált hátrész, Vízálló kivitel Kész!

Anyag

Anyag
Poliuretán Kész!

Max. méret

Laptop képátló
15,6" Kész!

Szín

Szín
Fekete, Kék Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PORPORT DESIGNS AROKH 2 16" csomag Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PORT DESIGNS AROKH 2 bundle 16". Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PORPORT DESIGNS AROKH 2 bundle 16". Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Notebookrucksack PORPORT DESIGNS AROKH 2 Bündel 16". Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Notebookrucksack PORPORT DESIGNS AROKH 2 Bündel 16".
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ