AlzaBoxy CZ, SK,HU AlzaBoxy CZ, SK, HU

Porzsákos porszívók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Porszívó típus
Porzsák nélküli
(16)
Porzsákos
(102)
Álló
(1)
Kézi (önálló)
(1)
Kézi
(1)
Felület típusa
Minden padlótípus
(85)
Szőnyeg
(36)
Kemény padló
(31)
Puha felületek
(13)
Kárpit
(27)
Rendeltetés
Allergiásoknak
(27)
Állatszőrhöz
(21)
Antibakteriális
(8)
Tisztítás típusa
Felszívás
(60)
Törlés
(3)
Nedves tisztítás
(38)
Száraz tisztítás
(58)
Szűrő típusa
High Efficiency szűrő
(5)
Mikroszűrő
(14)
HEPA szűrő
(27)
Vízszűrő
(1)
Mosható szűrő
(9)
Teljesítmény
400 W
2400 W
-
Zajszint
57 dB
85 dB
-
Űrtartalom
1 l
45 l
-
Tömeg
3,2 kg
16 kg
-
Szín
Fehér
(12)
Fekete
(33)
Piros
(13)
Kék
(9)
Rozsdamentes acél
(1)
Narancssárga
(4)
Ezüst
(2)
Szürke
(7)
Türkiz
(1)
Zöld
(12)
Sárga
(9)

Az egyik első kérdés amikor porszívót választunk az, hogy porzsákos vagy porzsák nélküli porszívót szeretnénk-e? A porzsákos porszívók a szennyeződéseket egy gyűjtőzsákban tárolják, amelyet el kell távolítani és ki kell dobni, amint megteltek. Választáskor érdemes a szűrés típusára, a különféle tartozékokra és a gyűjtőzsák méretére helyezni a hangsúlyt. De vajon melyik a legjobb porszák nélküli porszívó és milyen szempontok fontosak a választáskor? 

Tovább

A porzsákos porszívó előnyei és hátrányai

 • A megtelés után a porzsák eltávolítható és kidobható.
 • Nem kell minden takarítás után kitisztítani.
 • Csendesebb, mint a többi porszívó.
 • A porzsákot mindig újra be kell szerezni.
 • Nem alkalmas nedves porszívózáshoz.

Hogyan válasszunk porzsákos porszívót a teljesítmény és az energiafelhasználás alapján?

Választáskor nagyon fontos, hogy átgondoljuk ezt a két paramétert, amely első látásra ugyan hasonlónak tűnhet, ám a különbség alapvető.

Nagy szívóteljesítménnyel rendelkező porzsákos porszívó

A porzsákos porszívó szívóteljesítménye számos paramétertől függ, de mindenekelőtt azt jelzi, hogy mennyire jól szív a porszívó. 

 • A szívóteljesítmény a porzsákos porszívók egyik legfontosabb jellemzője.
 • A magas szívóteljesítmény a tisztítandó terület, a készülék kialakítása, valamint a szívófej és a kefe típusa alapján azonosítható be.
 • Az energiaérték az energiacímkéről olvasható le. A-tól G-ig jelölik, ahol az A a legjobbat jelenti.

Válasszunk alacsony energiafelhasználású porzsákos porszívót

Az energiafelhasználás nem határozza meg a porszívózás minőségét és a készülék teljesítményét, de információval szolgál annak fogyasztásáról.

 • Kiválasztáskor válasszuk a lehető legalacsonyabb teljesítményértékű porszívót, hogy csökkentsük az energiafelhasználást.
 • Az alacsony energiafelhasználású porzsákos porszívók is képesek magas szívóteljesítmény elérésére a különféle padlótípusokon. 
 • 2017 óta nem gyártanak 900 W feletti porzsákos porszívókat általános takarításhoz, amely jelentős megtakarítást jelent a háztartásoknak.

A technikai fogalmak közt segít eligazodni Porszívó teljesítmény vs. szívóerő cikkünk, továbbá porzsákos porszívó tippekről és érdekességekről is olvashatsz.

Mekkora porzsákot kell választanunk a porzsákos porszívóhoz?

A porzsák térfogatának meg kell egyeznie a tisztítási terület méretével. Ha macskád vagy kutyád van, számíts rá, hogy a zsák kétszer gyorsabban megtelik.

Tisztítandó terület Porzsák mérete literben
50 m²-ig 2–2,5 l
150 m²-ig 2,5–4 l
150 m² felett 4 vagy több 

porzsák választó segíteni fog a megfelelő porzsák kiválasztásában.

Milyen szűrési típusokat alkalmaz a porszívó

A kimeneti szűrő gondoskodik róla, hogy a porszívó megfelelően tisztít, és hogy még a legapróbb szennyeződéseket és szálló port is képes felszívni.

 • A mikrofilter egy alapvető szűrőtípus, amely szövetből vagy habból készül, és normál porszívózáshoz elegendő.
 • A HEPA és az EPA tanúsított szűrők, amelyek különösen allergiában szenvedők számára ajánlottak. Általában EPA 10-12 és HEPA 13-14 szűrőket használunk. Minél magasabb a szám, annál magasabb a szűrés hatékonysága.
 • A vízszűrő a szennyeződést elnyelő víztartályon keresztülhalad levegő elvén működik. A tisztítás után öntsük ki a vizet, és mossuk ki a tartályt. 
 • A mosható szűrő a porszívózás és mosás után újra használható, így nem kell mindig újat beszerezni. Bármilyen kivitelű szűrő lehet (beleértve a HEPA szűrőt).
 • Az AirClean filter megszűri még a legapróbb részecskéket is, amelyekre az allergiában szenvedők érzékenyek, ezáltal tisztává és allergén mentessé teszi a levegőt.

A porzsákos porszívó számos tartozékkal és szívófejjel használható

A porzsákos porszívó általában levehető szívófejjel vagy kefével rendelkezik. Mindegyik más-más területhez alkalmas, így még a tisztítás előtt gondosan meg kell választani a megfelelő szívófejet, amely óvatosan tisztítja meg a felületet.

 • A padlószívófej egy alap és univerzális típus. A felrakható kefének köszönhetően padlók és szőnyegek tisztítására is alkalmas.
 • A turbó kefe vagy forgókefe a szívófejen található egy vagy több forgókeféből áll, amely kifésüli a szennyeződéseket a szőnyegből. A kefe körüli légáramnak köszönhetően forog.
 • Az elektromos turbó kefe saját motorral rendelkezik, így a kefe állandó sebességgel és nagy teljesítménnyel forog. Az elektromos turbó kefe kábellel csatlakoztatható a porszívóhoz.
 • A résszívófej keskeny kialakítása révén alkalmas a bútorok és egyéb zsúfolt helyek alatti terület megtisztítására, ahová a hagyományos szívófejjel rendelkező porszívók már nem érnek el.
 • A kis univerzális szívófej szekrények, asztalok és zárt terek porszívózására alkalmas.
 • A kárpit szívófej bármilyen szennyeződést eltávolít a kárpitokról anélkül, hogy roncsolná azokat.
 • A parketta szívófej még a parketták közötti résekből is eltávolítja a szennyeződéseket anélkül, hogy roncsolná a felületet.
i Választáskor vegyük figyelembe a készülék súlyát és zajszintjét, valamint a kábel hosszát
 • Figyeljünk a tömegre, ha lépcsőnk van otthon, vagy ha a porszívót idősebbek is fogják használni. A porzsákos porszívók tömege 3,5-9 kg között változik.
 • A porszívó hangereje gyakran zavaró elem otthon. A magasabb szívóteljesítményű vagy alacsonyabb árkategóriájú porzsákos porszívó modellek hangosabbak.
 • A kábel hossza megspórolja a folytonos konnektorba dugdosással töltött munkát. A porzsákos porszívók kábele 5-15 méter lehet.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
102 termék
4,3 20×
Bosch BWD41720
Többfunkciós porszívó - minden típusú padlóhoz, tisztítás módja nedves tisztítás és száraz tisztítás, gyűjtőtartály űrtartalma 5 l, vízszűrő és EPA szűrő, vezérlés a készüléken, kábel hossza 6 m, hatósugár 9 m, víztartály a csomag része, vezetékes, zajszint 85 dB, fehér és türkiz kivitel
Szuper ár
95 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOSVS720
SENCOR SVC 5500WH 3AAA - Porzsákos porszívó Típusok
4,7 36×
SENCOR SVC 5500WH 3AAA
Porzsákos porszívó - vezetékes, használható minden padlótípushoz, tisztítás módja felszívás, HEPA szűrő, 700 W teljesítmény, zajszint 75 dB, gyűjtőtartály űrtartalma 2 l, vezérlés a készüléken, kábel hossza 5 m, hatósugár 8 m, automatikus kábel visszatekerés, megtelt tartály kijelzés és puhított kerekek, teleszkópos cső, mérete 22,8 × 26,8 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,75 kg, fehér kivitel
21 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENVS862
4,7 13×
Hyundai VC011
Porzsákos porszívó - vezetékes, használható minden padlótípushoz, tisztítás módja felszívás és száraz tisztítás, HEPA szűrő, 700 W teljesítmény, zajszint 78 dB, gyűjtőtartály űrtartalma 1 l, vezérlés a készüléken, kábel hossza 5 m, hatósugár 7 m, automatikus kábel visszatekerés és teljesítményszabályozás, teleszkópos cső, gégecsővel, mérete 22,5 × 31,5 × 24 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,7 kg, piros kivitel
18 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HYUVS449
Concept VP8291 4A PERFECT CLEAN 700 W - Porzsákos porszívó
Típusok
4,5 45×
Concept VP8291 4A PERFECT CLEAN 700 W
Porzsákos porszívó - vezetékes, használható minden padlótípushoz, állatszőrhöz és antibakteriális, tisztítás módja felszívás, HEPA szűrő és HEPA H13 szűrő, 700 W teljesítmény, zajszint 67 dB, műanyag gyűjtőtartály 3 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, kábel hossza 7 m, hatósugár 11 m, automatikus kábel visszatekerés és teljesítményszabályozás, teleszkópos cső, mérete 25,5 × 47 × 31,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,7 kg, fehér kivitel
Leárazás -10 %
47 990 Ft 53 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CONVS894
3,5
BOSCH GAS 15
Ipari porszívó - porzsák nélküli, félautomata szűrőlerázó rendszer, vezetékes, alkalmas kemény padló tisztítására, tisztítás módja nedves tisztítás, mikroszűrő, 1100 W teljesítmény, műanyag gyűjtőtartály 10 l űrtartalommal, kábel hossza 3 m, hatósugár 6 m, fúvás, mérete 44 × 36 × 51,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 6 kg, fekete és kék kivitel
53 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOFAC10g3
4,7 222×
ETA Avanto AAAA 1519 90000
Porzsákos porszívó - vezetékes, használható minden padlótípushoz, tisztítás módja felszívás, HEPA szűrő, 800 W teljesítmény, zajszint 68 dB, gyűjtőtartály űrtartalma 3 l, vezérlés a készüléken, kábel hossza 7 m, hatósugár 10 m, megtelt tartály kijelzés és puhított kerekek, teleszkópos cső, mérete 24,5 × 31,5 × 47,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,2 kg, fekete kivitel
39 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETASV632
4,0
Kärcher WD 3 S V-17/4/20
Ipari porszívó - vezetékes, alkalmas minden padlótípushoz, tisztítás módja nedves tisztítás és száraz tisztítás, habszűrő, 1000 W teljesítmény, fém gyűjtőtartály 17 l űrtartalommal, kábel hossza 4 m, hosszabbító cső, mérete 38,8 × 34 × 52,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 5,7 kg, szűrő és szűrőzsák a csomag része, sárga kivitel
39 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KASK012p3
3,1
FIELDMANN FDU 201432-E
Ipari porszívó - porzsák nélküli, félautomata szűrőlerázó rendszer, vezetékes, alkalmas minden padlótípushoz, tisztítás módja felszívás és nedves tisztítás, pamut szűrő, 1400 W teljesítmény, zajszint 80 dB, fém gyűjtőtartály 30 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, kábel hossza 4,3 m, hatósugár 6,8 m, teleszkópos cső, tömege 6,5 kg, ezüst és zöld kivitel
37 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOJ402e
4,5
SENCOR SVC 52GR-EUE3
Porzsákos porszívó - vezetékes, használható minden padlótípushoz, tisztítás módja felszívás, 700 W teljesítmény, zajszint 76 dB, gyűjtőtartály űrtartalma 1,5 l, vezérlés a készüléken, kábel hossza 5 m, hatósugár 7,5 m, automatikus kábel visszatekerés, megtelt tartály kijelzés és puhított kerekek, teleszkópos cső, mérete 21 × 25,5 × 34,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,6 kg, zöld kivitel
15 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENVS837
3,9 11×
SENCOR SVC 6001BK-EUE3 Diavolo
Porzsákos porszívó - vezetékes, használható minden padlótípushoz, allergiásoknak, tisztítás módja felszívás, HEPA szűrő, 700 W teljesítmény, zajszint 78 dB, gyűjtőtartály űrtartalma 3 l, vezérlés a készüléken, kábel hossza 7 m, hatósugár 10 m, automatikus kábel visszatekerés, megtelt tartály kijelzés, teljesítményszabályozás és puhított kerekek, mérete 28 × 24 × 43 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 5,6 kg, fekete kivitel
28 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENVS603
4,8 11×
Kärcher WD 3 V-17/6/20 Car
Ipari porszívó - vezetékes, alkalmas szőnyeg, kemény padló és kárpit tisztítására, tisztítás módja nedves tisztítás és száraz tisztítás, mosható szűrő, 1000 W teljesítmény, műanyag gyűjtőtartály 17 l űrtartalommal, kábel hossza 6 m, lehajtható markolat, szívókefe, mérete 49,2 × 32,8 × 34,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,6 kg, szűrőzsák a csomag része, sárga kivitel
47 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KASK012p5
Rowenta RO3953 Compact Power Parquet - Porzsákos porszívó Típusok
4,7 149×
Rowenta RO3953 Compact Power Parquet
Porzsákos porszívó - 750 W teljesítmény, minden típusú padlóhoz, szőnyegekhez, szennyeződések összegyűjtéséhez, zajszint 79 dB, EffiTech motor a maximális hatékonyságért, háromszintű szűrés a porszemcsék 99,98%-ának felfogására, Hygiene+ zsák, zsák térfogata 3 l, cső anyaga fém, zsinór hossza 6,2 m, hatósugár 8,2 m, padlófúvóka, Softcare parkettafúvóka, résfúvóka, kárpitfúvóka, szélesség 28,1 cm, magasság 41,4 cm, mélység 23,3 cm, szín piros, 15 év javíthatósági garancia
34 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWVS024
5,0
BOSCH GAS 35 L SFC+
Ipari porszívó - 1380 W, 74 l/perces légáramlás, 35 l-es portartály űrtartalom, 19,2 l-es víztartály űrtartalom, száraz és nedves porszívózás, félautomata szűrőtisztítás, tömeg 11,6 kg
182 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: BOFAC10e6
4,7 30×
Electrolux EPF61RR
Porzsákos porszívó - vezetékes, használható minden padlótípushoz, tisztítás módja felszívás, mosható szűrő és HEPA 12 szűrő, 800 W teljesítmény, zajszint 76 dB, műanyag gyűjtőtartály 3,5 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, kábel hossza 6 m, hatósugár 9 m, automatikus kábel visszatekerés, megtelt tartály kijelzés, teljesítményszabályozás és puhított kerekek, teleszkópos cső, mérete 29,3 × 23,8 × 44,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 5,72 kg, piros kivitel
51 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ELEVS029
4,0
Philips PowerGo FC8241/09
Porzsákos porszívó - vezetékes, használható minden padlótípushoz, allergiásoknak, tisztítás módja felszívás és száraz tisztítás, EPA szűrő és habszűrő, 900 W teljesítmény, zajszint 77 dB, gyűjtőtartály űrtartalma 3 l, vezérlés a készüléken, kábel hossza 6 m, hatósugár 9 m, automatikus kábel visszatekerés és teljesítményszabályozás, teleszkópos cső, mérete 22 × 26,3 × 40,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,3 kg, fekete kivitel
41 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIL0076
5,0
Electrolux 600 Clean EB61C4DB
Porzsákos porszívó - vezetékes, használható minden padlótípushoz, tisztítás módja felszívás és száraz tisztítás, porosztály L, mosható szűrő és HEPA 12 szűrő, 750 W teljesítmény, zajszint 73 dB, műanyag gyűjtőtartály 3,5 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, kábel hossza 9 m, hatósugár 12 m, automatikus kábel visszatekerés, megtelt tartály kijelzés, teljesítményszabályozás és puhított kerekek, teleszkópos cső, mérete 23,85 × 30,66 × 43,67 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,43 kg, kék kivitel
87 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELESV031
4,7
Kärcher VC 2
Porzsákos porszívó - használható minden padlótípushoz, tisztítás módja száraz tisztítás, HEPA szűrő, 700 W teljesítmény, zajszint 76 dB, gyűjtőtartály űrtartalma 3 l, kábel hossza 5 m, hatósugár 7,5 m, mérete 24,9 × 28,8 × 43,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 5,1 kg, szűrő és szűrőzsák a csomag része, sárga kivitel
48 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KARSV714
4,7 222×
ETA Avanto Home Perfect 4519 90000
Porzsákos porszívó - vezetékes, használható minden padlótípushoz, tisztítás módja felszívás és száraz tisztítás, HEPA 12 szűrő, 800 W teljesítmény, zajszint 69 dB, gyűjtőtartály űrtartalma 4 l, vezérlés a készüléken, kábel hossza 7 m, hatósugár 10 m, automatikus kábel visszatekerés, teljesítményszabályozás és puhított kerekek, teleszkópos cső, mérete 24,5 × 47,5 × 31,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,5 kg, fekete kivitel
54 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETASV865
4,8 16×
Sencor SVC 3001 Wet & Dry
Porzsákos porszívó - vezetékes, használható minden padlótípushoz, tisztítás módja nedves tisztítás és száraz tisztítás, mikroszűrő és mosható szűrő, 1400 W teljesítmény, zajszint 77 dB, gyűjtőtartály űrtartalma 30 l, vezérlés a készüléken, kábel hossza 5 m, hatósugár 7,5 m, automatikus kábel visszatekerés, teljesítményszabályozás és puhított kerekek, teleszkópos cső, mérete 49 × 37,4 × 42,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,9 kg, sárga kivitel
52 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAD1186
4,5 10×
Electrolux Pure D8.2 PD82-ANIMA
Porzsákos porszívó - vezetékes, használható minden padlótípushoz, állatszőrhöz, tisztítás módja felszívás és száraz tisztítás, EPA E12 szűrő, 500 W teljesítmény, zajszint 57 dB, gyűjtőtartály űrtartalma 4 l, vezérlés a készüléken, kábel hossza 9 m, hatósugár 12 m, automatikus kábel visszatekerés, megtelt tartály kijelzés, parkolási helyzet a padlószívófejhez és puhított kerekek, teleszkópos cső, mérete 23,8 × 30 × 44,2 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,1 kg, fekete és piros kivitel
114 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ELESV900
4,5
ETA Profi 0467 90010
Porzsákos porszívó - vezetékes, használható minden padlótípushoz, tisztítás módja felszívás, szűrőlerázó rendszer nélkül, mikroszűrő, 890 W teljesítmény, zajszint 73 dB, műanyag gyűjtőtartály 18 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, kábel hossza 12 m, hatósugár 15 m, teleszkópos cső, gégecsővel, mérete 43 × 45,5 × 36 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 10,16 kg, narancssárga és szürke kivitel
77 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAVS003
4,6
SENCOR SVC 6920OR-EUE3
Porzsákos porszívó - vezetékes, használható minden padlótípushoz, allergiásoknak, tisztítás módja felszívás és száraz tisztítás, mosható szűrő és HEPA H13 szűrő, 750 W teljesítmény, zajszint 75 dB, gyűjtőtartály űrtartalma 3 l, vezérlés a készüléken, kábel hossza 7 m, hatósugár 10 m, automatikus kábel visszatekerés, megtelt tartály kijelzés, parkolási helyzet a padlószívófejhez, teljesítményszabályozás és puhított kerekek, teleszkópos cső, mérete 21,5 × 31,5 × 39 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,9 kg, fekete és narancssárga kivitel
40 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENSV747
Concept VP8290 4A REAL FORCE 700W - Porzsákos porszívó Típusok
4,5 45×
Concept VP8290 4A REAL FORCE 700W
Porzsákos porszívó - vezetékes, használható minden padlótípushoz, állatszőrhöz és antibakteriális, tisztítás módja felszívás és száraz tisztítás, HEPA szűrő, 700 W teljesítmény, zajszint 67 dB, műanyag gyűjtőtartály 3 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, kábel hossza 7 m, hatósugár 10 m, automatikus kábel visszatekerés és teljesítményszabályozás, teleszkópos cső, mérete 46 × 31,5 × 25,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8 kg, fekete kivitel
53 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: CONSV347
5,0
Electrolux 600 Hygienic EB61H6SW
Porzsákos porszívó - vezetékes, használható minden padlótípushoz, allergiásoknak, tisztítás módja felszívás és száraz tisztítás, mosható szűrő, 750 W teljesítmény, zajszint 73 dB, gyűjtőtartály űrtartalma 4 l, kábel hossza 9 m, hatósugár 12 m, automatikus kábel visszatekerés, megtelt tartály kijelzés, teljesítményszabályozás és puhított kerekek, teleszkópos cső, mérete 23,85 × 30,66 × 43,67 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,45 kg, fehér kivitel
86 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELESV079

Porzsákos porszívók

Porzsákos porszívók

A porzsákos porszívók már évtizedek óta serényen igyekeznek tisztán tartani a háztartásokat. Vásárláskor szentelj figyelmet a lényeges paramétereknek, mint a szívóerő, porzsák méret és ár, valamint a hatótáv, hogy a porzsákos porszívó hosszútávon is jól szolgáljon.

Háztartási porzsákos porszívó

Ha a célod az otthoni rendszeres, átlagos porszívózás, legjobban egy porzsákos porszívóval jársz. Átlagban az áruk alacsonyabb, mint a porzsák nélküli modellekké, amelyek a durva szennyeződések ellen igazán hatásosak. Az extrém mennyiségű kosz gyorsan megtöltené a pozsákot és a porzsákos porszívó használata nem lenne gazdaságos.

Porzsákos porszívó tartozékok

Természetesen az összes nálunk kapható porzsákos porszívóhoz kínálunk megfelelő porzsákot. Hosszútávon nem elhanyagolható a porzsákok ára, ajánlatos inkább olyan porszívó modellt választani, amelyhez nagy űrtartalmú, olcsóbb porzsákok valóak. Ha biztosra szeretnél menni, válogass a jól bevált és megbízható márkák közül:

Porzsákos porszívó ár elemzések

Porzsákos porszívó vásárlás során könnyű elveszni a funkciók rengetegében, de az ár biztos támpontként szolgálhat. A porzsákos porszívók kínálata rendkívül széles, emiatt az ár is tág határok között mozog.

Porzsákos porszívó árak – a legolcsóbbak

A porzsákos porszívók nagyjából 30%-a 11 000 és 30 000 Ft közti ár intervallumba tartozik. Ezek az olcsóbb porzsákos porszívók kisebb szívóteljesítménnyel rendelkeznek, műanyag borításúak és nem a legcsendesebbek. A belépő szintű porzsákos porszívók hatótávolsága kisebb, porzsákuk is az átlagosnál kisebb űrtartalmú. Azonban a porzsákos porszívó árak ezen szintjén is gyakran fordul elő a gazdag pót szívófej és szívókefe kínálat.

Porzsákos porszívó ár - arany középút

A minőségi porzsákos porszívó átlagárat 30-60 000 Ft környékén lehet megállapítani. Ebben a halmazban található a porzsákos modellek több, mint fele. Az összes lényeges gyártó képviselteti magát ebben az ár tartományban, számos szűrőtípus közül tudsz válogatni.

Porzsákos porszívó ár – a legdrágábbak

90 000 Ft felett találjuk a porzsákos porszívók krémjét, ide tartozik a gépek 5-7%-a. Ezen a szinten prémium háztartási porszívókat, ipari porszívókat és állatszőrre specializálódó porzsákos porszívókat találsz. Ezek a luxus porzsákosak a leghatékonyabb szűrőkkel rendelkeznek, minden padlótípussal megbirkóznak és az átlagosnál nagyobb portartállyal rendelkeznek.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó porzsákos porszívók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább porzsákos porszívók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb porzsákos porszívók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: porzsákos porszívók vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ