AP+ nový vizuál Mega výprodej

Porzsákos porszívók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Porszívó típus
Porzsák nélküli
(18)
Porzsákos
(137)
Álló
(1)
Kézi (önálló)
(1)
Kézi
(1)
Felület típusa
Minden padlótípus
(121)
Szőnyeg
(59)
Kemény padló
(48)
Puha felületek
(24)
Kárpit
(43)
Rendeltetés
Allergiásoknak
(38)
Állatszőrhöz
(34)
Antibakteriális
(8)
Tisztítás típusa
Felszívás
(99)
Nedves tisztítás
(39)
Száraz tisztítás
(76)
Szűrő típusa
High Efficiency szűrő
(8)
Mikroszűrő
(14)
HEPA szűrő
(36)
Vízszűrő
(5)
Mosható szűrő
(22)
Teljesítmény
400 W
2400 W
-
Zajszint
57 dB
85 dB
-
Űrtartalom
1 l
45 l
-
Tömeg
2,73 kg
16 kg
-
Szín
Fehér
(20)
Fekete
(44)
Piros
(19)
Barna
(1)
Kék
(15)
Narancssárga
(4)
Ezüst
(2)
Világosszürke
(1)
Szürke
(13)
Türkiz
(2)
Többszínű
(2)
Zöld
(15)
Arany
(2)
Sárga
(8)

Az egyik első kérdés amikor porszívót választunk az, hogy porzsákos vagy porzsák nélküli porszívót szeretnénk-e? A porzsákos porszívók a szennyeződéseket egy gyűjtőzsákban tárolják, amelyet el kell távolítani és ki kell dobni, amint megteltek. Választáskor érdemes a szűrés típusára, a különféle tartozékokra és a gyűjtőzsák méretére helyezni a hangsúlyt. De vajon melyik a legjobb porszák nélküli porszívó és milyen szempontok fontosak a választáskor? 

Tovább

A porzsákos porszívó előnyei és hátrányai

 • A megtelés után a porzsák eltávolítható és kidobható.
 • Nem kell minden takarítás után kitisztítani.
 • Csendesebb, mint a többi porszívó.
 • A porzsákot mindig újra be kell szerezni.
 • Nem alkalmas nedves porszívózáshoz.

Hogyan válasszunk porzsákos porszívót a teljesítmény és az energiafelhasználás alapján?

Választáskor nagyon fontos, hogy átgondoljuk ezt a két paramétert, amely első látásra ugyan hasonlónak tűnhet, ám a különbség alapvető.

Nagy szívóteljesítménnyel rendelkező porzsákos porszívó

A porzsákos porszívó szívóteljesítménye számos paramétertől függ, de mindenekelőtt azt jelzi, hogy mennyire jól szív a porszívó. 

 • A szívóteljesítmény a porzsákos porszívók egyik legfontosabb jellemzője.
 • A magas szívóteljesítmény a tisztítandó terület, a készülék kialakítása, valamint a szívófej és a kefe típusa alapján azonosítható be.
 • Az energiaérték az energiacímkéről olvasható le. A-tól G-ig jelölik, ahol az A a legjobbat jelenti.

Válasszunk alacsony energiafelhasználású porzsákos porszívót

Az energiafelhasználás nem határozza meg a porszívózás minőségét és a készülék teljesítményét, de információval szolgál annak fogyasztásáról.

 • Kiválasztáskor válasszuk a lehető legalacsonyabb teljesítményértékű porszívót, hogy csökkentsük az energiafelhasználást.
 • Az alacsony energiafelhasználású porzsákos porszívók is képesek magas szívóteljesítmény elérésére a különféle padlótípusokon. 
 • 2017 óta nem gyártanak 900 W feletti porzsákos porszívókat általános takarításhoz, amely jelentős megtakarítást jelent a háztartásoknak.

A technikai fogalmak közt segít eligazodni Porszívó teljesítmény vs. szívóerő cikkünk, továbbá porzsákos porszívó tippekről és érdekességekről is olvashatsz.

Mekkora porzsákot kell választanunk a porzsákos porszívóhoz?

A porzsák térfogatának meg kell egyeznie a tisztítási terület méretével. Ha macskád vagy kutyád van, számíts rá, hogy a zsák kétszer gyorsabban megtelik.

Tisztítandó terület Porzsák mérete literben
50 m²-ig 2–2,5 l
150 m²-ig 2,5–4 l
150 m² felett 4 vagy több 

porzsák választó segíteni fog a megfelelő porzsák kiválasztásában.

Milyen szűrési típusokat alkalmaz a porszívó

A kimeneti szűrő gondoskodik róla, hogy a porszívó megfelelően tisztít, és hogy még a legapróbb szennyeződéseket és szálló port is képes felszívni.

 • A mikrofilter egy alapvető szűrőtípus, amely szövetből vagy habból készül, és normál porszívózáshoz elegendő.
 • A HEPA és az EPA tanúsított szűrők, amelyek különösen allergiában szenvedők számára ajánlottak. Általában EPA 10-12 és HEPA 13-14 szűrőket használunk. Minél magasabb a szám, annál magasabb a szűrés hatékonysága.
 • A vízszűrő a szennyeződést elnyelő víztartályon keresztülhalad levegő elvén működik. A tisztítás után öntsük ki a vizet, és mossuk ki a tartályt. 
 • A mosható szűrő a porszívózás és mosás után újra használható, így nem kell mindig újat beszerezni. Bármilyen kivitelű szűrő lehet (beleértve a HEPA szűrőt).
 • Az AirClean filter megszűri még a legapróbb részecskéket is, amelyekre az allergiában szenvedők érzékenyek, ezáltal tisztává és allergén mentessé teszi a levegőt.

A porzsákos porszívó számos tartozékkal és szívófejjel használható

A porzsákos porszívó általában levehető szívófejjel vagy kefével rendelkezik. Mindegyik más-más területhez alkalmas, így még a tisztítás előtt gondosan meg kell választani a megfelelő szívófejet, amely óvatosan tisztítja meg a felületet.

 • A padlószívófej egy alap és univerzális típus. A felrakható kefének köszönhetően padlók és szőnyegek tisztítására is alkalmas.
 • A turbó kefe vagy forgókefe a szívófejen található egy vagy több forgókeféből áll, amely kifésüli a szennyeződéseket a szőnyegből. A kefe körüli légáramnak köszönhetően forog.
 • Az elektromos turbó kefe saját motorral rendelkezik, így a kefe állandó sebességgel és nagy teljesítménnyel forog. Az elektromos turbó kefe kábellel csatlakoztatható a porszívóhoz.
 • A résszívófej keskeny kialakítása révén alkalmas a bútorok és egyéb zsúfolt helyek alatti terület megtisztítására, ahová a hagyományos szívófejjel rendelkező porszívók már nem érnek el.
 • A kis univerzális szívófej szekrények, asztalok és zárt terek porszívózására alkalmas.
 • A kárpit szívófej bármilyen szennyeződést eltávolít a kárpitokról anélkül, hogy roncsolná azokat.
 • A parketta szívófej még a parketták közötti résekből is eltávolítja a szennyeződéseket anélkül, hogy roncsolná a felületet.
i Választáskor vegyük figyelembe a készülék súlyát és zajszintjét, valamint a kábel hosszát
 • Figyeljünk a tömegre, ha lépcsőnk van otthon, vagy ha a porszívót idősebbek is fogják használni. A porzsákos porszívók tömege 3,5-9 kg között változik.
 • A porszívó hangereje gyakran zavaró elem otthon. A magasabb szívóteljesítményű vagy alacsonyabb árkategóriájú porzsákos porszívó modellek hangosabbak.
 • A kábel hossza megspórolja a folytonos konnektorba dugdosással töltött munkát. A porzsákos porszívók kábele 5-15 méter lehet.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
137 termék
4,1 13×
SENCOR SVC 6001BK-EUE3 Diavolo
Porzsákos porszívó - vezetékes, használható minden padlótípushoz, allergiásoknak, tisztítás módja felszívás, HEPA szűrő, 700 W teljesítmény, zajszint 78 dB, gyűjtőtartály űrtartalma 3 l, vezérlés a készüléken, kábel hossza 7 m, hatósugár 10 m, automatikus kábel visszatekerés, megtelt tartály kijelzés, teljesítményszabályozás és puhított kerekek, mérete 28 × 24 × 43 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 5,6 kg, fekete kivitel
28 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENVS603
5,0
ETA 3521 90000 Diego - piros
Porzsákos porszívó - vezetékes, használható minden padlótípushoz, tisztítás módja felszívás és száraz tisztítás, mikroszűrő és HEPA szűrő, 800 W teljesítmény, zajszint 73 dB, gyűjtőtartály űrtartalma 3 l, vezérlés a készüléken, kábel hossza 5 m, hatósugár 8 m, automatikus kábel visszatekerés, parkolási helyzet a padlószívófejhez, teljesítményszabályozás és puhított kerekek, teleszkópos cső, mérete 25 × 44 × 30 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 6,2 kg, piros kivitel
Leárazás -13 %
28 990 Ft 33 390 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETASV548
4,9 27×
Electrolux PD82-4MG Pure D8.2
Porzsákos porszívó - vezetékes, használható minden padlótípushoz, tisztítás módja felszívás és száraz tisztítás, mosható szűrő, 600 W teljesítmény, zajszint 57 dB, gyűjtőtartály űrtartalma 4 l, vezérlés a készüléken, kábel hossza 9 m, hatósugár 12 m, automatikus kábel visszatekerés és teljesítményszabályozás, teleszkópos cső, mérete 24,6 × 44,2 × 30 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 5 kg, szürke kivitel
Leárazás -16 %
66 990 Ft 79 590 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ELESV863
4,5 17×
SENCOR SVC 8300TI 4AAAA EcoPower Eighty Three
Porzsákos porszívó - vezetékes, használható minden padlótípushoz, allergiásoknak, tisztítás módja felszívás és száraz tisztítás, HEPA szűrő és HEPA H13 szűrő, 800 W teljesítmény, zajszint 68 dB, gyűjtőtartály űrtartalma 3 l, vezérlés a készüléken, kábel hossza 8 m, hatósugár 11 m, automatikus kábel visszatekerés, megtelt tartály kijelzés, parkolási helyzet a padlószívófejhez, teljesítményszabályozás és puhított kerekek, teleszkópos cső, gégecsővel, mérete 24 × 31,5 × 47 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 5,25 kg, fekete és narancssárga kivitel
41 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENSV356
4,7 251×
ETA 4519 90000 Avanto Home Perfect
Porzsákos porszívó - vezetékes, használható minden padlótípushoz, tisztítás módja felszívás és száraz tisztítás, HEPA 12 szűrő, 800 W teljesítmény, zajszint 69 dB, gyűjtőtartály űrtartalma 4 l, vezérlés a készüléken, kábel hossza 7 m, hatósugár 10 m, automatikus kábel visszatekerés, teljesítményszabályozás és puhított kerekek, teleszkópos cső, mérete 24,5 × 47,5 × 31,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,5 kg, fekete kivitel
54 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETASV865
4,6 20×
Sencor SVC 3001 Wet & Dry
Porzsákos porszívó - vezetékes, használható minden padlótípushoz, tisztítás módja nedves tisztítás és száraz tisztítás, mikroszűrő és mosható szűrő, 1400 W teljesítmény, zajszint 77 dB, gyűjtőtartály űrtartalma 30 l, vezérlés a készüléken, kábel hossza 5 m, hatósugár 7,5 m, automatikus kábel visszatekerés, teljesítményszabályozás és puhított kerekek, teleszkópos cső, mérete 49 × 37,4 × 42,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,9 kg, sárga kivitel
52 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAD1186
4,5 10×
Electrolux PD82-ANIMA Pure D8.2
Porzsákos porszívó - vezetékes, használható minden padlótípushoz, állatszőrhöz, tisztítás módja felszívás és száraz tisztítás, EPA E12 szűrő, 500 W teljesítmény, zajszint 57 dB, gyűjtőtartály űrtartalma 4 l, vezérlés a készüléken, kábel hossza 9 m, hatósugár 12 m, automatikus kábel visszatekerés, megtelt tartály kijelzés, parkolási helyzet a padlószívófejhez és puhított kerekek, teleszkópos cső, mérete 23,8 × 30 × 44,2 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,1 kg, fekete és piros kivitel
114 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ELESV900
4,5
ETA 0467 90010 Profi
Porzsákos porszívó - vezetékes, használható minden padlótípushoz, tisztítás módja felszívás, szűrőlerázó rendszer nélkül, mikroszűrő, 890 W teljesítmény, zajszint 73 dB, műanyag gyűjtőtartály 18 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, kábel hossza 12 m, hatósugár 15 m, teleszkópos cső, gégecsővel, mérete 43 × 45,5 × 36 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 10,16 kg, narancssárga és szürke kivitel
70 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAVS003
4,6
SENCOR SVC 6920OR-EUE3
Porzsákos porszívó - vezetékes, használható minden padlótípushoz, allergiásoknak, tisztítás módja felszívás és száraz tisztítás, mosható szűrő és HEPA H13 szűrő, 750 W teljesítmény, zajszint 75 dB, gyűjtőtartály űrtartalma 3 l, vezérlés a készüléken, kábel hossza 7 m, hatósugár 10 m, automatikus kábel visszatekerés, megtelt tartály kijelzés, parkolási helyzet a padlószívófejhez, teljesítményszabályozás és puhított kerekek, teleszkópos cső, mérete 21,5 × 31,5 × 39 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,9 kg, fekete és narancssárga kivitel
40 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SENSV747
Concept VP8290 4A REAL FORCE 700W - Porzsákos porszívó Típusok
4,6 48×
Concept VP8290 4A REAL FORCE 700W
Porzsákos porszívó - vezetékes, használható minden padlótípushoz, állatszőrhöz és antibakteriális, tisztítás módja felszívás és száraz tisztítás, HEPA szűrő, 700 W teljesítmény, zajszint 67 dB, műanyag gyűjtőtartály 3 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, kábel hossza 7 m, hatósugár 10 m, automatikus kábel visszatekerés és teljesítményszabályozás, teleszkópos cső, mérete 46 × 31,5 × 25,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8 kg, fekete kivitel
53 490 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: CONSV347
4,0
PowerPlus POWX320
Ipari porszívó - porzsák nélküli, szűrőlerázó rendszer nélkül, tisztítás módja nedves tisztítás, mikroszűrő, 800 W teljesítmény, műanyag gyűjtőtartály 10 l űrtartalommal, kábel hossza 1,9 m, hatósugár 3,4 m, tömege 4,5 kg, szürke és sárga kivitel
27 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PWP025c
5,0
Electrolux EB61C4DB 600 Clean
Porzsákos porszívó - vezetékes, használható minden padlótípushoz, tisztítás módja felszívás és száraz tisztítás, porosztály L, mosható szűrő és HEPA 12 szűrő, 750 W teljesítmény, zajszint 73 dB, műanyag gyűjtőtartály 3,5 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, kábel hossza 9 m, hatósugár 12 m, automatikus kábel visszatekerés, megtelt tartály kijelzés, teljesítményszabályozás és puhított kerekek, teleszkópos cső, mérete 23,85 × 30,66 × 43,67 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,43 kg, kék kivitel
Leárazás -23 %
66 990 Ft 87 390 Ft
Raktáron
Termékkód: ELESV031
3,7
Bosch EasyVac 3
Ipari porszívó - porzsák nélküli, szűrőlerázó rendszer nélkül, vezetékes, alkalmas kemény padló tisztítására, tisztítás módja felszívás, HEPA szűrő, 700 W teljesítmény, műanyag gyűjtőtartály 2,1 l űrtartalommal, kábel hossza 2,5 m, hatósugár 4,7 m, gégecsővel, tömege 4,3 kg, szűrő a csomag része, zöld kivitel
33 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOC162b1
4,5
Electrolux EB61C1OG 600 Clean
Porzsákos porszívó - vezetékes, használható minden padlótípushoz, tisztítás módja felszívás és száraz tisztítás, porosztály L, mosható szűrő és HEPA 12 szűrő, 750 W teljesítmény, zajszint 73 dB, műanyag gyűjtőtartály 3,5 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, kábel hossza 9 m, hatósugár 12 m, automatikus kábel visszatekerés, megtelt tartály kijelzés, teljesítményszabályozás és puhított kerekek, teleszkópos cső, mérete 23,85 × 30,66 × 43,67 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 6,48 kg, zöld kivitel
Leárazás -15 %
59 990 Ft 70 690 Ft
Raktáron
Termékkód: ELESV928
Rowenta RO6189EA Green Force Effitech® Total Clean ECO 400W - Porzsákos porszívó Típusok
4,9 36×
Rowenta RO6189EA Green Force Effitech® Total Clean ECO 400W
Porzsákos porszívó - minden típusú padlóra, szőnyegre, szennyeződésekre, háziállatok szőrére és autóra, nagy teljesítményű Effitech® motor a maximális hatékonyságért alacsony fogyasztás mellett, akár 70%-ban újrahasznosított műanyagból készült, HEPA minőségű szűrés a por és az allergének 99,98%-át felfogja, Hygiene+ porzsák, porzsák térfogata 4,5 l, zajszint 64 dB, cső anyaga fém, kábel hossza 8,4 m, hatósugár 12 m, padlószívófej, parketta szívófej, forgó mini-turbókefe, résszívófej, hosszú résszívófej, kárpitszívófej, pótzsák, szélesség 28,5 cm, magasság 44,4 cm, mélység 25,5 cm, fekete szín, alkalmas allergiásoknak és légzési problémákkal küzdőknek, 15 év javíthatósági garancia
85 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWSV565
5,0
Electrolux PD91-8SSM Pure D9
Porzsákos porszívó - vezetékes, használható minden padlótípushoz, tisztítás módja felszívás, mosható szűrő, 460 W teljesítmény, zajszint 69 dB, gyűjtőtartály űrtartalma 5 l, vezérlés a készüléken, kábel hossza 9 m, hatósugár 12 m, automatikus kábel visszatekerés és puhított kerekek, teleszkópos cső, mérete 30,5 × 24 × 51 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 5,6 kg, arany kivitel
129 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: ELEUXD913
4,0
Bosch BGLS4A444
Porzsákos porszívó - vezetékes, használható minden padlótípushoz, allergiásoknak, tisztítás módja felszívás és száraz tisztítás, HEPA szűrő és HEPA U15 szűrő, 700 W teljesítmény, zajszint 69 dB, gyűjtőtartály űrtartalma 4 l, kábel hossza 7 m, hatósugár 10 m, automatikus kábel visszatekerés, teleszkópos cső, mérete 26,5 × 29,5 × 41 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 5,86 kg, zöld kivitel
89 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOSSV016
4,0
SENCOR SVC 9050BL 9nineto
Porzsákos porszívó - vezetékes, használható minden padlótípushoz, tisztítás módja felszívás, HEPA szűrő és AirClean szűrő, 800 W teljesítmény, zajszint 69 dB, gyűjtőtartály űrtartalma 4 l, vezérlés a készüléken, kábel hossza 11 m, hatósugár 14 m, mérete 24,2 × 34,1 × 49,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 5,6 kg, szűrő a csomag része, fekete kivitel
79 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SENVS9050
5,0
Sencor SVC 8505T EcoPower
Porzsákos porszívó - vezetékes, használható minden padlótípushoz, tisztítás módja felszívás, HEPA szűrő és HEPA H13 szűrő, 700 W teljesítmény, zajszint 70 dB, gyűjtőtartály űrtartalma 3 l, vezérlés a készüléken, kábel hossza 8 m, hatósugár 11 m, automatikus kábel visszatekerés, megtelt tartály kijelzés, parkolási helyzet a padlószívófejhez, teljesítményszabályozás és puhított kerekek, teleszkópos cső, mérete 25,5 × 30,6 × 46 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 6,2 kg, szürke kivitel
58 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SENVS396
Hoover BV60PET 011 Brave
Porzsákos porszívó - szőnyeg és keménypadló tisztításához, 700 W teljesítmény, 79 dBA, 2,3 l-es EPA porzsák, EPA 10-es kimeneti szűrő, ragasztással történő higiénikus zsákzárás, porzsák telítettség jelző, 360 fokban forgó tömlő, hordozó fogantyú, kábel hossza: 5 m, hatósugár: 7,5 m, kerekekkel ellátott All Floors Adaptive adaptív szívófej bármilyen felülethez, Mini Turbo Pet szívófej állatszőr eltávolítására, 2 az 1-ben tartozék - porkefe és résszívófej, parkettatisztító szívófej, színe: glamour kék, a termék mérete (ma x szé x mé): 24,3 x 27,6 x 39,6 cm
30 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HOOSV410
Hoover TXL10HM 011 Telios Extra
Porzsákos porszívó - szőnyeg és keménypadló tisztításához, 700 W teljesítmény, 69 dBA - Acoustic Care System, 3,5 l-es EPA porzsák, mosható EPA 12-es kimeneti szűrő, ergonomikus fogantyú szívásszabályozóval, változtatható teljesítménybeállítás, porzsák telítettség jelző, 360 fokban forgó tömlő, hordozó fogantyú, gumibevonatos kerekek, kábel hossza: 6 m, hatósugár: 8,6 m, All Floors Adaptive adaptív szívófej kerekekkel bármilyen felülethez, beépített tartozékok - porkefe, résszívófej, bútortisztító szívófej, tartozéktartó, parkettatisztító szívófej, színe: sötét türkiz, a termék mérete (ma x szé x mé): 44,3 x 30 x 23,7 cm
41 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HOOSV441
Hoover HE520PET 011 H-Energy 500
Porzsákos porszívó - szőnyeg és keménypadló tisztításához, 700 W teljesítmény, 69 dBA, 3,5 l-es EPA porzsák, mosható EPA 12-es kimeneti szűrő, automatikus porzsák kioldó rendszer - maximális higiénia, ergonomikus fogantyú szívásszabályozóval, változtatható teljesítménybeállítás, porzsák telítettség jelző, 360 fokban forgó tömlő, hordozó fogantyú, gumibevonatos kerekek, kábel hossza: 7 m, hatósugár: 9,6 m, Mini Turbo szívófej reteszeléssel állatszőr eltávolításához, kerekekkel ellátott All Floors Elite szívófej reteszeléssel bármilyen felülethez, beépített tartozékok: porkefe, bútortisztító szívófej és résszívófej, színe: luxor fekete technikai szürkével, a termék mérete (ma x szé x mé): 44,3 x 30 x 23,7 cm
66 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HOOSV632
2,0
Bosch BGLS4HYG2
Porzsákos porszívó - vezetékes, használható minden padlótípushoz, allergiásoknak, tisztítás módja felszívás, HEPA szűrő és HEPA U15 szűrő, 700 W teljesítmény, zajszint 69 dB, vezérlés a készüléken, kábel hossza 10 m, hatósugár 10 m, automatikus kábel visszatekerés, parkolási helyzet a padlószívófejhez és teljesítményszabályozás, teleszkópos cső, mérete 41 × 29,5 × 26,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,5 kg, fehér kivitel
152 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOSVS177
BOSCH BGB38HYG1
Porzsákos porszívó - vezetékes, használható minden padlótípushoz, allergiásoknak, tisztítás módja felszívás, HEPA U15 szűrő, 600 W teljesítmény, zajszint 79 dB, kábel hossza 7 m, hatósugár 10 m, automatikus kábel visszatekerés és teljesítményszabályozás, teleszkópos cső, mérete 26,5 × 41 cm (Ma×Mé), tömege 4,5 kg, fehér kivitel
Leárazás -14 %
79 490 Ft 92 190 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOSVS349

Porzsákos porszívók

Porzsákos porszívók

A porzsákos porszívók már évtizedek óta serényen igyekeznek tisztán tartani a háztartásokat. Vásárláskor szentelj figyelmet a lényeges paramétereknek, mint a szívóerő, porzsák méret és ár, valamint a hatótáv, hogy a porzsákos porszívó hosszútávon is jól szolgáljon.

Háztartási porzsákos porszívó

Ha a célod az otthoni rendszeres, átlagos porszívózás, legjobban egy porzsákos porszívóval jársz. Átlagban az áruk alacsonyabb, mint a porzsák nélküli modellekké, amelyek a durva szennyeződések ellen igazán hatásosak. Az extrém mennyiségű kosz gyorsan megtöltené a pozsákot és a porzsákos porszívó használata nem lenne gazdaságos.

Porzsákos porszívó tartozékok

Természetesen az összes nálunk kapható porzsákos porszívóhoz kínálunk megfelelő porzsákot. Hosszútávon nem elhanyagolható a porzsákok ára, ajánlatos inkább olyan porszívó modellt választani, amelyhez nagy űrtartalmú, olcsóbb porzsákok valóak. Ha biztosra szeretnél menni, válogass a jól bevált és megbízható márkák közül:

Porzsákos porszívó ár elemzések

Porzsákos porszívó vásárlás során könnyű elveszni a funkciók rengetegében, de az ár biztos támpontként szolgálhat. A porzsákos porszívók kínálata rendkívül széles, emiatt az ár is tág határok között mozog.

Porzsákos porszívó árak – a legolcsóbbak

A porzsákos porszívók nagyjából 30%-a 11 000 és 30 000 Ft közti ár intervallumba tartozik. Ezek az olcsóbb porzsákos porszívók kisebb szívóteljesítménnyel rendelkeznek, műanyag borításúak és nem a legcsendesebbek. A belépő szintű porzsákos porszívók hatótávolsága kisebb, porzsákuk is az átlagosnál kisebb űrtartalmú. Azonban a porzsákos porszívó árak ezen szintjén is gyakran fordul elő a gazdag pót szívófej és szívókefe kínálat.

Porzsákos porszívó ár - arany középút

A minőségi porzsákos porszívó átlagárat 30-60 000 Ft környékén lehet megállapítani. Ebben a halmazban található a porzsákos modellek több, mint fele. Az összes lényeges gyártó képviselteti magát ebben az ár tartományban, számos szűrőtípus közül tudsz válogatni.

Porzsákos porszívó ár – a legdrágábbak

90 000 Ft felett találjuk a porzsákos porszívók krémjét, ide tartozik a gépek 5-7%-a. Ezen a szinten prémium háztartási porszívókat, ipari porszívókat és állatszőrre specializálódó porzsákos porszívókat találsz. Ezek a luxus porzsákosak a leghatékonyabb szűrőkkel rendelkeznek, minden padlótípussal megbirkóznak és az átlagosnál nagyobb portartállyal rendelkeznek.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó porzsákos porszívók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább porzsákos porszívók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb porzsákos porszívók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: porzsákos porszívók vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ