Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Powerseed iPhone Lightning kábel 0,18 m fehér

Termékkatalógus
Powerseed iPhone Lightning kábel 0,18 m fehér
4,2 64 értékelés
Adatkábel Charge + Sync funkció iPhone 5 / 5S, 6 és iPad
Kód:  JS310

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Powerseed iPhone Lightning kábel 0,18 m fehér Megszűnt

Powerseed iPhone Lightning kábel 0,18 m fehér

Töltse fel és szinkronizálja a készüléket az Apple 18 cm hosszú kábellel Powerseed Lightning kábelt. Csatlakoztassa az iPhone vagy iPad a számítógép vagy laptop a hálózati adapter USB csatlakozóval, és helyezze az eszköz áramellátását. Viseljen készülék még mindig elmarad. A minimalista dimenziókat lehet szinte bárhol, anélkül, hogy valamilyen módon korlátozni. Ez teszi ideális útitárs, ami bárhol naivan belemerül a kedvenc filmeket, hallgasson zenét, vagy az interneten.

csatlakozó:
USB / Lightning

kompatibilitás:
iPhone 5 / 5S / 6 és iPad (bejárati Lightning)

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Powerseed iPhone Lightning kábel 0,18 m fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Powerseed iPhone Lightning cable 0.18m bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Powerseed iPhone Lightning cable 0.18 biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Powerseed iPhone 5/5S/6 Lightning Kabel . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Powerseed iPhone 5/5S/6 Lightning Kabel .
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ