Prestigio Roadrunner 506 fekete

Termékkatalógus
Prestigio Roadrunner 506 fekete
Autós kamera 2 megapixeles CMOS-érzékelő, 4x zoom, Full HD 1920x1080px, 2 "TFT LCD, fotó 12MP, látószöge 120 °, G-szenzor, ciklikus felvétel, mozgás érzékelés, képstabilizátor, egy mikrofon, micro SD / SDHC 32GB, micro USB, mágneses tartóval
Kód:  DX082n Termékszám:  PCDVRR506 Gyártó honlapja:

Prestigio Roadrunner 506 fekete

Kamerák a Roadrunner sorozat kompakt, stílusos és nagy kamerák lő tökéletes videó és fotó rekordot a kirándulások. A kiváló minőségű CMOS-érzékelő és az üveg optika stabilizáció értesítést minden részlet élesen. Részletes processzor mozgásérzékelés videofelvétel csak abban az esetben, ha valami tényleg történik, így nem pazarolja felesleges kapacitás. Feljegyzésével a hurok van szinte korlátlan teret rögzíteni fontos helyzeteket, mert a kamera automatikusan felülírja a legrégebbi fájlokat. 

Legfontosabb jellemzők

  • Széles látószögű, 120 °
  • Éles Full HD felvétel (1920 x 1080 pixel)
  • Az elektronikus képstabilizátor
  • Beépített akkumulátor
  • Mágneses tartó tápegységgel
  • mozgásérzékelés
  • Felvétel hurok

érintőképernyős vezérlés

A fényképezőgép-vezérlés szolgál finom és ropogós képernyő átlója 2 ", ami megkönnyíti a célzást a kamera, és lehetővé teszi, hogy játsszon a rögzített eseményeket. Az audio oldal tart mikrofon és hangszóró. A támogatás Mass Storage fájlokat lehet letölteni bármilyen számítógép vagy laptop USB-csatlakozóval.

Paraméterek

Típus és funkció

Jellemzők
Vezeték nélküli Kész!

Elemek

Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemideje
0,33 óra Kész!
Akkumulátor-kapacitás
230 mAh Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Prestigio Roadrunner 506 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Prestigio Roadrunner 506 černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Prestigio Roadrunner 506 čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Prestigio Roadrunner 506 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Prestigio Roadrunner 506 schwarz.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ