Alzaboxy Q1 Shop roku

PlayStation 4 (PS4) játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(477)
DLC tartalom
(4)
Platform
PlayStation 5
(430)
PlayStation 4
(467)
Xbox Series X
(2)
Xbox One
(2)
Műfaj
Akció
(295)
Árkád
(71)
RPG
(68)
Gyerekeknek
(59)
Szimulátor
(52)
Szöveg
CS
(61)
EN
(487)
DE
(382)
HU
(17)
RU
(50)
PL
(49)
FR
(112)
ES
(76)
IT
(80)
Zh
(10)
JP
(2)
Szinkron
CS
(1)
EN
(482)
DE
(252)
RU
(13)
PL
(9)
FR
(45)
ES
(42)
IT
(40)
Zh
(2)
JP
(3)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-

A PlayStation 4 játékok gazdag kategória, tele különböző műfajú, méretű és nehézségi szintű címekkel. Olvass tovább, ha tanácsra vagy akár csak inspirációra van szükséged a megfelelő PS4 játék kiválasztásához, és ismerd meg választékunkat.

Tovább

PlayStation 4 játékok műfaj szerint

A PS4 játékokat több paraméter alapján meg lehet különböztetni, a legfontosabb azonban a játék műfaja. Az alábbiakban felsoroljuk a PS4 játék műfajokat, azok specifikációit, valamint a legsikeresebb vagy legnépszerűbb játékokat.


PS4 játékok

Akciójátékok PlayStation 4-re

A PS4 akciójátékok több tucat órányi adrenalindús szórakozást kínálnak az alkalmi és a hardcore játékosoknak egyaránt. A PS4-es akciójátékokat jellemzően a gyors és dinamikus játékmenet, a látványos harcok és lövöldözések, a játékvilágban való többféle mozgás vagy a bonyolult játékszintek jellemzik.


PS4 játék Call of Duty

Far Cry 6

i

A PS4 játékok akció kategóriájába tartozik a Call of Duty, a Far Cry vagy akár a Battlefield is.

Kalandjátékok - történetközpontú, kihívásokkal és rejtvényekkel teli PS4-játékok

A PS4 kalandjátékok segítségével a játékosok általában egy hős szerepébe helyezkedhetnek, akinek lehetetlennek tűnő feladata a világ vagy egy hercegnő megmentése, esetleg a gonosz legyőzése. A kalandjátékok számos közös jellemzővel rendelkeznek. Ezek közé tartozik a gazdag történet, a játékvilág felfedezése, a tárgyak gyűjtése, az NPC-kel való interakció vagy a mellékküldetések teljesítése.

Kihagyhatatlan PS4 játékok kaland kategóriában

A kalandjátékok az egyik legnépszerűbb műfaj, igazi játékgyöngyszemeket és rendkívül sikeres játéksorozatokat rejt. Nézd meg, melyek a legjobb PS4 játékok ebben a műfajban, amelyekkel érdemes játszanod.

  • A God of War egy akció-kalandjáték-sorozat, amely átgondolt történettel és szórakoztató játékmenettel büszkélkedhet.
  • A The Last of Us és a The Last of Us 2 díjnyertes PS4 játékok szívszorító és idegtépő történetekkel.
  • Az Uncharted sorozat Nathan Drake főszereplésével különösen a kincsvadászoknak és a rejtélykedvelő játékosoknak fog örömet okozni.
  • A Grant Theft Auto egy olyan játéksorozat, amelyet aligha kell bemutatni. A legújabb rész a GTA V.
  • A Red Dead Redemption 2 egyedülálló kalandjáték, amelynek története a cowboyok és törvényen kívüliek korában játszódik.

God of War

The Last of Us

A PS4 játékok (akár csak más platformokon) gyakran több műfaj kombinációjából állnak. Gyakoriak az akció-kalandjátékok, akció-RPG-k vagy versenyszimulátorok is.

Stratégiai PS4 játékok

A stratégiai PS4 játékok mint például a Prison Architect, a Frostpunk, a Tropico vagy a Cities Skylines éleslátást, képzelőerőt, diszkréciót és hideg fejet igényel. Közös jellemzői közé tartozik a teljes irányítás és a hosszabb játékidő.

PS4 játékok - RPG kategória

A PS4 RPG játékok (RPG - role-playing game) nagyszabású játékok, amelyek gyakran nyílt világgal rendelkeznek, tele veszélyes börtönökkel, játszhatatlan karakterekkel, romantikával, kincsekkel és szörnyekkel. A játszható főszereplő (hős vagy hősnő) általában többféle fejleszthető tulajdonsággal rendelkezik, a játék történetének pedig többféle befejezése van.


Kingdom Come: Deliverance

Elden Ring

i

Népszerű PlayStation 4 játék például a The Elder Scrolls V: Skyrim, a Bloodborne, a Horizon, a Final Fantasy vagy a Kingdom Come: Deliverance.

PlayStation 4 játékok - szimulátorok

A szimulátorok speciális játékok, amelyeket általában szűkebb játékoskörnek szánnak. Erre a műfajra elsősorban a realizmus jellemző, és az olyan játékok, mint a Farming Simulator, a The Sims 4 vagy a Car Mechanic Simulator sok időt és türelmet igényelnek a komplex játékmechanika elsajátításához.

PS4 játékok - sport

A PS4 sport játékok a világ legnagyobb arénáinak és stadionjainak érzelmeit és izgalmát hozza el a Sony PlayStation 4-re. A műfaj legendája, a labdarúgó játék, a FIFA, amely több száz óra szórakozást kínál. A PS4 játékok sport kategóriájának kínálata azonban a jégkorong, a baseball, a kosárlabda, az amerikai futball, a snowboard, a tenisz vagy akár a tánc szerelmeseinek is tetszeni fog.

PlayStation 4 játékok a versenyzés szerelmeseinek

A versenyzős PS4 játékok közé tartozik például a Gran Turismo, a Need for Speed vagy a MotoGP. Ezek a PS4 játékok mind a csikorgó gumikról, a tökéletes pályáról, az extrém sebességekről és az eszeveszett tempóról szólnak.

Nem találtad meg a keresett játékot? Előfordulhat, hogy nem sorolható a klasszikus műfajok egyikébe sem. Nézz körül az egyéb stílusú PS4 játékok között is.

PS4 játék gyerekeknek

A gyerekeknek szánt PS 4 játékok, különböző műfajú szórakoztató játékok. Ebben a kategóriában nagyszerű játékokat találsz Spyro a sárkány, Sonic vagy LEGO hősökkel, de vannak verseny- és sportjátékok, illetve kínálatunkban megtalálod a népszerű Fortnite vagy a Just Dance játékokat is.


Little Big Planet 3

PlayStation 4 játékok két vagy több játékos számára

A PlayStation 4 multiplayer játékok helyi vagy online multiplayer támogatással is rendelkezhetnek. Ezek a PS4 játékok remek választás, ha más játékosok ellen szeretnél versenyezni, vagy ha kooperatív módban szeretnéd végigjátszani a játék történetét.

Nem tudod kivárni az új PS4 játékot? Rendeld elő!

Az előrendelhető PS4 játékok kategóriában olyan bejelentett PS4-játékok találhatók, amelyek még nem érhetők el. A gyártók és a forgalmazók gyakran kedvezményt adnak az előrendelt játékokra. Ha tehát alig várod az új FIFA-t vagy akár a Diablo-t, és szeretnél az elsők között lenni, akik játszanak vele, válaszd az előrendelést.

Nem tudod, mit játssz? Inspirálódj kedvezményes PS4 játékok vagy új PlayStation 4 játékok kategóriáinkból.

PS4 játékok és virtuális valóság

Szeretnéd megtapasztalni a PS4 játékokat a magával ragadó virtuális valóságban? Válassz egy eredeti PlayStation 4 vagy más, támogatott VR-készletet, távolíts el minden akadályt vagy drága tárgyat a TV közeléből, amiben esetleg megbotlanál, és élvezd a PlayStation 4 VR játékok világát.


PlayStation Plus

PlayStation Store

i

A Sony online szolgáltatásait is igénybe veheted

Ahhoz, hogy a legtöbbet hozhasd ki a PS4 játékok használatából, tagságra van szükséged. A PlayStation Plus többek között online játékokat vagy digitális áruházi vásárlásokat tesz lehetővé a PlayStation Store-ban.

A legjobb PlayStation 4 játékok

A legjobb játékok PS4-re egy átfogó és rendszeresen frissített cikk, amely nemcsak a legnépszerűbb és legjobban értékelt játékokat sorolja fel, hanem értékeléseket, videókat és egyéb érdekes információkat is tartalmaz.

Neked már a legújabb PlayStation 5 van meg? Nézz körül PS5 játékok kínálatunkban is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
EA Sports FC 24 - PS4 Szállításra kész > 5 db
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja sport és árkád, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az EA SPORTS FC™ 24 a The World’s Game új korszaka: Több mint 19000 leszerződött játékos, 700 csapat és 30 liga garantálja a valaha volt leghitelesebb futballélményt
25 790 Ft

2.
It Takes Two - PS4 Szállításra kész > 5 db
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja árkád és kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Játszd el Cody és May veszekedő párosát, akiket babává varázsoltak. Együtt egy fantasztikus világ csapdájába esnek, amelyben számos kiszámíthatatlan helyzet vár rájuk. Ha át akarnak jutni rajtuk, akkor el kell kezdeniük együttműködni.
14 890 Ft

3.
Far Cry 6 - PS4 Szállításra kész > 10 db
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Dani Rojas szerepében szállsz harcba a szabadságért a Kuba ihlette, Yara névre keresztelt kitalált szigeten, amelyet Anton Castillo diktátor kemény kézzel irányít.
3 990 Ft

Még több
487 termék
4,7 39×
Far Cry 6 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Dani Rojas szerepében szállsz harcba a szabadságért a Kuba ihlette, Yara névre keresztelt kitalált szigeten, amelyet Anton Castillo diktátor kemény kézzel irányít.
Szuper ár
3 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: MSX869s
4,7 44×
EA Sports FC 24 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja sport és árkád, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az EA SPORTS FC™ 24 a The World’s Game új korszaka: Több mint 19000 leszerződött játékos, 700 csapat és 30 liga garantálja a valaha volt leghitelesebb futballélményt
25 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1506
4,9 47×
God of War Ragnarok - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció - Kratosnak és Atreusnak mind a kilenc világba el kell utaznia, hogy megtalálják a szükséges válaszokat, és felkészüljenek a megjósolt csatára, amely a világ végét jelenti.
Szuper ár
17 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1342
5,0 29×
It Takes Two - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja árkád és kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Játszd el Cody és May veszekedő párosát, akiket babává varázsoltak. Együtt egy fantasztikus világ csapdájába esnek, amelyben számos kiszámíthatatlan helyzet vár rájuk. Ha át akarnak jutni rajtuk, akkor el kell kezdeniük együttműködni.
14 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX952
4,7 135×
Gran Turismo 7 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja versenyzős - Akár profi versenyző, akár alkalmi sofőr, gyűjtő, tuningoló, dizájner vagy fényképész vagy - találd meg a saját száladat a játékmódok lenyűgöző gyűjteményének köszönhetően, beleértve a népszerű kampányt, az arcade-t és az autóiskolát.
25 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0002
4,7 43×
Hogwarts Legacy - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Éld át a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Iskola diákjának életét úgy, mint még soha. Indulj veszélyes útra, hogy felfedd a rejtett igazságot. Fejlesztheted a karaktered képességeit, elsajátíthatod a hatalmas varázslatokat, csiszolhatod a harci képességeidet, és választhatsz társakat, akik segítenek neked szembenézni a halálos ellenséggel.
Szuper ár
15 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX907
4,8 28×
Minecraft Starter Collection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, stratégiai, gyerekeknek és virtuális valóság, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
10 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1162
4,7 35×
Horizon Forbidden West - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció - Csatlakozz Aloyhoz veszélyes útján a Tiltott Nyugaton át, ahol titokzatos új fenyegetések várnak rád. Fedezd fel a távoli vidékeket, harcolj még nagyobb és ijesztőbb gépekkel, és találkozz meglepő új törzsekkel.
10 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1197
4,7 44×
Gran Turismo 7 - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Akár profi vagy alkalmi versenyző, gyűjtő, tuningoló, tervező vagy fotós vagy, találd meg saját vonaladat a játékmódok lenyűgöző gyűjteményével, beleértve a népszerű kampányt, az arcade-ot és az autós iskolát.
22 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1207
5,0
Farming Simulator 22: Premium Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Farming Simulator 22 Premium Edition minden farmer álmát teljesíti. Változatos gazdálkodást kínál hat térképpel és több száz autentikus gépből álló, gigantikus flottával! A nemzetközileg elismert alapjátékkal, hét hivatalos tartalomcsomaggal és két bővítménnyel a kezdő és visszatérő farmerek végtelen családbarát tartalmat élvezhetnek a kooperatív és versengő gazdálkodáshoz.
16 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1508
5,0 21×
Marvels Spider-Man GOTY - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció - Ez a kiadás a teljes játékot és a City That Never Sleeps című DLC mindhárom epizódját tartalmazza.
Szuper ár
16 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX2003g
4,8 65×
Days Gone - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció - Játszd a régi motoros, Deacon St. John szerepét, aki gazember, számkivetett, fejvadász, de még maradt benne némi emberség. Egy, a világjárvány által elpusztult világban St. John úgy dönt, hogy elhagyja a „biztonságot jelentő”, túlélők számára létrehozott tábort, és útnak indul.
13 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX304
4,3 10×
Diablo IV - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Lilith, a gyűlölet lánya visszatér - a Diablo IV Sanctuary világa hatalmas és tele van kalandos lehetőségekkel. A Diablo III: A Reaper of Souls óta évtizedek teltek el, és Lilith, a gyűlölet lánya elhatározta, hogy visszaszerzi a Sanctuary-t.
Szuper ár
17 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX732
4,9 49×
Rise of The Tomb Raider 20th Celebration Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és virtuális valóság, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Tomb Raider huszadik évfordulójának alkalmából megjelenő kiadás tartalmazza az alapjátékot, az összes DLC-t/Baba Yaga, a Blood Ties narratív részt Playstation VR támogatással, az új kooperatív Endurance módot, az új Extreme Survivor nehézségi szintet.
Leárazás -9 %
5 890 Ft 6 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX336
4,9 180×
Red Dead Redemption 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Amerika, 1899. A vadnyugati korszak vége elkezdődött és a törvény emberei az utolsó fennmaradó törvényen kívüli bandákra vadásznak. Azok, akik nem adják fel, vagy nem hódolnak be, meghalnak. A Grand Theft Auto V és a Red Dead Redemption alkotóitól származó Red Dead Redemption 2 Amerikában, a modern kor hajnalán játszódó nagyszabású történet.
10 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX355
4,9 13×
Crash Bandicoot 4: Its About Time - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG, árkád és gyerekeknek - Neo Cortex és Dr. Nefarious Tropy megszöktek interdimenzionális börtönükből, és közben áttörték az idő és a tér határait. A feladat ismét Crash-re és Coco-ra vár, hogy mindent megjavítsanak és megmentsék a világot.
Szuper ár
11 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX860
5,0 25×
Ghost of Tsushima Directors Cut - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A 13. század második felében a Mongol Birodalom egész népeket pusztított el keleti hódító hadjárata során. A japán szárazföld és a kegyetlen és ravasz Khotun kán tábornok által vezetett hatalmas mongol inváziós flotta között csak Tsushima szigete fekszik. A mongol támadás első hulláma után a sziget leég, de a túlélők között van a szamuráj Jin Sakai, klánjának egyik utolsó túlélő tagja. Elhatározza, hogy bármit megtesz, bármi áron, hogy megvédje népét és visszaszerezze otthonát.
22 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1159
5,0 56×
LEGO Harry Potter Collection Years 1-8 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - Az összes Lego Harry Potter játék gyűjteménye továbbfejlesztett grafikával Playstation 4-re.
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX261b
4,8
Dead Island 2 Day One Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Dead Island 2 egy magával ragadó, első személyű akció-RPG, amely egy teljesen új területre kalauzolja a játékosokat. Fedezd fel a belsőségekben fuldokló, stílusos, vibráló és zombiktól hemzsegő ikonikus Los Angelest.
14 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX158
Sonic Mania Plus - PS4 - Konzol játék
Típusok
4,4
Sonic Mania Plus - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - Ez a kiadás tartalmazza az eredeti játékot, és két új hőst, valamint egy új Encore-módot, és multiplayer módot akár 4 játékos számára. Az új, 2D-s Sonic játék 60 fps-en fut, és lenyűgöző, retró stílusú grafikával kápráztat el. Számos karakter segítségével olyan kirobbanó gyorsasággal mozoghatsz, mint Sonic, lebeghetsz, mint Tails, vagy hihetetlen erővel törhetsz át az akadályokon, akárcsak Knuckles. Keltsd életre a jó öreg Sonicot, ismerkedj meg az új és izgalmas ellenfelekkel, állj ki dr. Egman gonosz robotserege ellen. Játssz mások ellen versenymódban, vagy játssz közösen barátaiddal.
Szuper ár
7 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX511
4,8 24×
Shadow of the Tomb Raider - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A sikeres sorozat folytatásábaan Lara Croft elindul legnagyobb kalandjára a maja apokalipszis ellen.
6 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX505
5,0
Final Fantasy VII Remake - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Végre megérkezett a Final Fantasy sorozat talán legnépszerűbb részének régóta várt remake-je!
9 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX653
4,9 95×
Crash Team Racing Nitro-Fueled - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az egyetlen igazi Mario Kart-rivális remaster változata. A Nitro-Fueled alcímű Crash Team Racing az egyjátékos módokon kívül helyi multiplayer játékot is kínál akár 4 játékos számára egyetlen képernyőn, valamint multiplayer online játékot is. Eredeti játékmódok, karakterek, power-up-ok és fegyverek várnak rád.
11 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX592
4,8 68×
Death Stranding - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A közeli jövőben a DEATH STRANDING néven ismert természetfeletti esemény kaput nyitott az élők és a holtak között, és ezzel szabadon engedte a túlvilági lényeket, amelyek most az elesett világot járják, ahol az emberiséget a pusztulás fenyegeti. Sam Bridges karakterén keresztül a küldetésed reményt adni az emberiségnek azáltal, hogy egyesíted a megtizedelt Amerika utolsó túlélőit.
4 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX463

PlayStation 4 (PS4) játékok

Alexandra VaníkováA legjobb multiplayer játékok, kooperatív játékok PC-re, PS-re, Xbox-ra és Switch-re Ebben a különkiadású cikkben olyan multiplayer játékokat találsz a legkülönbözőbb műfajokból, amelyekben a magas minőség mellett egyvalami közös: ideális választás, ha unod a szólójátékokat, és inkább a barátaiddal együtt szeretnél egy jót játszani.
Mivel a játékok mérete drámaian növekszik, előbb-utóbb szükséged lesz a PlayStation 5 kapacitásának bővítésére. Mely M.2 meghajtókat tudjuk ajánlani?
A PlayStation 5 megszerzése több hónappal a hivatalos megjelenés után hatalmas probléma. Milyen is az ajánlott eljárás az Alza.hu weboldalon történő megvásárlásához? Jobb előrendelni vagy megvárni, amíg raktáron lesz? Tudj meg mindent cikkünkből.
The Last of Us Remastered (játék)A legjobb játékok Playstation 4-re Lehet, hogy néhányatok már egy olyan PlayStationnel tölti az idejét, amelynek a nevében egy ötös szerepel, de ez nem jelenti azt, hogy a PS4 felett már eljárt az idő. A Sony negyedik generációs konzoljának még mindig bőven van mit kínálnia, erről szerkesztőségünk az...
A Diablo 2 nemcsak az akció-RPG műfaj egyik legendája, hanem az összes számítógépes játék között egy fontos mérföldkő is. Sokak számára ez az egyik legtöbbet játszott cím húsz éve, míg mások csak akkor hallottak róla, amikor a márka harmadik része is hódító útjára...
2020. január 15-én, szerdán jelent meg a legújabb Fortnite: Battle Royale frissítés, amely a játékot 11.40-es verzióra frissítette. De aki azt hitte, hogy a Fortnite aznap mondta ki az utolsó szót, az nagyot tévedett. Nem sokkal később felröppent a hír, hogy az Epic...
További cikkek Összes cikk

PlayStation 4 (PS4) játékok

A PlayStation 4 (PS4) játékok kategóriában összesen 487 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 4 (PS4) játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább playStation 4 (PS4) játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playStation 4 (PS4) játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playStation 4 (PS4) játékok vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ