Shop roku Shop roku

Dyson Pure Hot + Cool

Termékkatalógus
Dyson Pure Hot + Cool
4,9 12 értékelés
Légtisztító - 2090 W teljesítményfelvétel, HEPA, karbon szűrő, allergiásoknak ajánlott, távirányítóval vezérelhető, toxikus anyagok szűrése, felszereltség: távirányító
191 690 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  DYSCV001 Termékszám:  DS-310266-01 Gyártó honlapja:

Dyson Pure Hot + Cool


Dyson Pure Hot + Cool

Multifunkcionális készülék

A légtisztító mellett a Dyson Pure Hot + Cool készüléket ventilátorként vagy hőmérőként is használhatod. Télen kellemesen felmelegít, nyáron pedig hűsít. Nagy teljesítményének köszönhetően pillanatok alatt egyenletesen felmelegíti a helyiséget a kívánt hőmérsékletre.

Dyson Pure Hot + Cool

Tökéletesen tiszta levegő

A Dyson Pure Hot + Cool légtisztító eltávolítja az allergének és szennyező anyagok 99,97%-át,amelyek a levegőben vannak. A készülék a 0,3 mikronos méretű ultrafinom részecskéket is felfogja, beleértve a polleneket, penészgombákat és baktériumokat.

Dyson Pure Hot + Cool

Elnyeli a káros gázokat

A Dyson Pure Hot + Cool hatékony 2. generációs szűrővel rendelkezik, amely háromszor több grafitot tartalmaz, mint az előző generáció. A triszbevonatú grafitkristályok több háztartási szagot és gázt nyelnek el.

Dyson Pure Hot + Cool

Elnyeli a szagokat

A Dyson Pure Hot + Cool légtisztító nagy hatékonysággal fogja be a szagokat és a potenciálisan káros illékony szerves vegyületeket, például a festékgőzöket.


Dyson Pure Hot + Cool

Jet Focus technológia

Jet Focus technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a közvetlen fűtéshez keskeny, az egyenletes fűtéshez pedig széles légáramlatot válassz. Természetesen a dőlésszöget is be lehet állítani az optimális pozícióba.

Dyson Pure Hot + Cool

Éjszakai üzemmód

A Dyson Pure Hot + Cool légtisztítót könnyen bekapcsolva tarthatod, miközben a hálószobában alszol, anélkül, hogy bármi fogalmad lenne róla. A LED-kijelző kikapcsol, és ezt Tôged semmilyen módon nem zavar.

Dyson Pure Hot + Cool

AAFA tanúsítás

Ez a Dyson légtisztító híres AAFA tanúsítvánnyal büszkélkedhet, amely garantálja az allergének elleni védelmet.

Paraméterek

Összehasonlít
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dyson Pure Hot + Cool Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson Pure Hot + Cool. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dyson Pure Hot + Cool. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dyson Pure Hot + Cool. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dyson Pure Hot + Cool.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ