0% splátky mobily, notebooky 0% splátky mobily, notebooky

QardioBase 2

Termékkatalógus
QardioBase 2
5 1 értékelés
Személymérleg - a súly méréséhez, a BMI és a testösszetétel meghatározáshoz, intelligens funkciókkal, egyszerű használat és elegáns design ötvözete
Kód:  QUABA241 Termékszám:  B200-IAW Gyártó honlapja:

QardioBase 2

A fehér színű, QardioBase 2 többcélú személyi mérleg akár 180 kg kapacitással számos hasznos tulajdonsággal rendelkezik. Méri a testsúlyt, a testtömegindexet azaz a BMI-t, de a teljes testösszetételt is - testzsír, izom, víz és csonttömeg. Sok funkcionális képességgel büszkélkedhet a nagyobb mérési pontosság és gyorsaság érdekében, például az érzékelőrendszer, valamint az, hogy a Wi-Fi vagy Bluetooth használatával képes csatlakozni az okostelefonhoz. A Qardio App alkalmazással, amely elérhető az iOS-on, a Kindle-n és az Androidon is, nemcsak a saját adataid, hanem az egész család fejlődését tárolhatod és nyomon követheted az idő múlásával. A tápellátás nagyon egyszerű a mellékelt mikro USB kábellel.

A QardioBase 2 személyi mérleg legfontosabb jellemzői

  • Elegáns, többfunkciós személyi mérleg LED kijelzővel
  • A BMI-t is méri
  • Kiváló minőségű edzett üveg ABS-szel
  • Telefonos vagy táblagépes csatlakozás lehetősége a pontos értékeléshez és nyomon követéshez
  • Qardio App sok funkcióval
  • Mérési tartomány 5 - 180 kg
  • Mikro USB töltővel
  • Tömege 6,7 kg

Az intelligens funkciók kombinációja

Ez a személyi mérleg jól látható LED kijelzővel büszkélkedhet, amely megjeleníti például a súlyt, testzsírszázalékot vagy a felhasználó által választott opciót. A QardioBase mérleg a Bluetooth és a Wifi használatával automatikusan szinkronizálja az adatokat a Qardio App alkalmazással. Az innovatív hangulatjelek motiválnak az eredmények figyelemmel kísérésére, például a súlycsökkentő program kiválasztásakor. A látássérült felhasználóknak érezhető visszajelzést ad a készülék finom rezgések formájában.

Könnyű használat az egész család számára

Mivel ez a mérleg több felhasználót is képes felismerni, minden családtag használhatja azt az adatok tárolására és számítására. A Qardio App ingyen elérhető iOS, Kindle és Android rendszerekre. Egyszerű módokban is üzemel, mint például az egyszerű súlymérés vagy az intelligens visszajelzés. A várandós kismamák biztosan nagyra értékelik a számukra kialakított módot.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: QardioBase 2
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si QardioBase 2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si QardioBase 2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte QardioBase 2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte QardioBase 2.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ